در حال دیدن این عنوان: |
۲۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: a.fcb
پیام:
۵۷۵
عضویت از: ۱ آذر ۱۳۹۴
از: تهران
طرفدار:
- مسی،اینیستا،ماسکرانو - - - تیم ملی - آرژانتین - مهدی طارمی - لوییز انریکه - کیروش گروه:
- کاربران عضو ![]() |
داشتن تو ی دایره راه میرفتن؟
|
||
بعضی وقتا یه نگاه آشنا از بین هزارتا نگاه میتونه تک تک سلول های بدنت رو بلرزونه... |
|||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: jahanmamad
پیام:
۲۰۸
عضویت از: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵
طرفدار:
- مسی - پویول - پرسپولیس - آرژانتین گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول happy new feel نوشته:داشتن تو ی دایره راه میرفتن؟ نه زیاد علمی نیست |
||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول messi & yanni نوشته:تست هوش: سه تا مورچه داشتند پشت سرهم راه میرفتند از اولی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه دوتا ازدومی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه یکی از سومی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه دوتا حالا بگو ببینم چطوری این اتفاق افتاده؟ مورچه سوم کذاب ه. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: jahanmamad
پیام:
۲۰۸
عضویت از: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵
طرفدار:
- مسی - پویول - پرسپولیس - آرژانتین گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول Dārys Zaldrīzoti نوشته:نقل قول messi & yanni نوشته:تست هوش: سه تا مورچه داشتند پشت سرهم راه میرفتند از اولی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه دوتا ازدومی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه یکی از سومی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه دوتا حالا بگو ببینم چطوری این اتفاق افتاده؟ مورچه سوم کذاب ه. ![]() بسی صحیح است ای وی ![]() |
||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: a.fcb
پیام:
۵۷۵
عضویت از: ۱ آذر ۱۳۹۴
طرفدار:
- مسی،اینیستا،ماسکرانو - - - تیم ملی - آرژانتین - مهدی طارمی - لوییز انریکه - کیروش گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Dārys Zaldrīzoti نوشته:نقل قول messi & yanni نوشته:تست هوش: سه تا مورچه داشتند پشت سرهم راه میرفتند از اولی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه دوتا ازدومی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه یکی از سومی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه دوتا حالا بگو ببینم چطوری این اتفاق افتاده؟ مورچه سوم کذاب ه. ![]() یقینا جز این نمیتونه باشه!!! :-\ |
||
بعضی وقتا یه نگاه آشنا از بین هزارتا نگاه میتونه تک تک سلول های بدنت رو بلرزونه... |
|||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول The Same Sun نوشته:اولا: اقا بهزاد شما نگران ترشیدن یا نترشیدم من نباشید، تا اون موقع کی مرده کی زنده؟ ![]() ثانیا: اتقاقا تنها کاری ک بابای من تو خونه نمیکنه ظرف شستنه، خودمم به بابام رفتم ![]() ![]() ![]() ثالثا: من تا لنگ ظهر میخوابم یا جناب همایونی؟ لاقل من مدرسه میرم مدرک دارم ک نمی خوابم شماها چی؟ ![]() به هر حال به عنوان داداش بزرگتر، نگرانی های خاص خودمو دارم ![]() دلمه بادمجون ![]() نقل قول ريـפـانـہ نوشته:آخ كه چقد خوبه تا لنگ ظهر خوابيدن ![]() نقل قول ريـפـانـہ نوشته:پ.ن: بابام با اينكه پامو جلوش دارز كنم مشكلى نداره ![]() وا اسفا ![]() ایها الناس ![]() ![]() ![]() ای مریدان! کجایید که وقت جامه دران رسیده ![]() ![]() ![]() ای فضلا، ای علما، ای طلاب، ای اساتید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الحاقی : اگر جای ابوی بودیم با کمربند سیاه و کبودتان می کردیم ![]() ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول happy new feel نوشته:نقل قول Dārys Zaldrīzoti نوشته:نقل قول messi & yanni نوشته:تست هوش: سه تا مورچه داشتند پشت سرهم راه میرفتند از اولی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه دوتا ازدومی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه یکی از سومی میپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟میگه دوتا حالا بگو ببینم چطوری این اتفاق افتاده؟ مورچه سوم کذاب ه. ![]() یقینا جز این نمیتونه باشه!!! :-\ نه بابا! ![]() ![]() اخه اگه اینا رو دایره راه برن که همون دومی هم باید میگفت دو تا پشتمن ![]() نقل قول A Feast for Crows نوشته:نقل قول The Same Sun نوشته:اولا: اقا بهزاد شما نگران ترشیدن یا نترشیدم من نباشید، تا اون موقع کی مرده کی زنده؟ ![]() ثانیا: اتقاقا تنها کاری ک بابای من تو خونه نمیکنه ظرف شستنه، خودمم به بابام رفتم ![]() ![]() ![]() ثالثا: من تا لنگ ظهر میخوابم یا جناب همایونی؟ لاقل من مدرسه میرم مدرک دارم ک نمی خوابم شماها چی؟ ![]() به هر حال به عنوان داداش بزرگتر، نگرانی های خاص خودمو دارم ![]() دلمه بادمجون ![]() ای فضلا، ای علما، ای طلاب، ای اساتید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هستن دوستانی که به خوبی نقش برادر بزرگتر رو ایفا کنن، شما زحمت نکشید ![]() چرا اسم ملتو تحریف میکنید؟ ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول A Feast for Crows نوشته:الحاقی : اگر جای ابوی بودیم با کمربند سیاه و کبودتان می کردیم ![]() ![]() جا داشت بعد از این جمله غریو "الله اکبر" تمام سایت رو در بر بگیره... ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول وا اسفا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدا بتون دختر بده مى فهميد ك اصن نميشه از گل نازكتر بش گفت ![]() 😒 نقل قول Dārys Zaldrīzoti نوشته:نقل قول A Feast for Crows نوشته:الحاقی : اگر جای ابوی بودیم با کمربند سیاه و کبودتان می کردیم ![]() ![]() جا داشت بعد از این جمله غریو "الله اکبر" تمام سایت رو در بر بگیره... ![]() هه 😏😏 |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
اوج نگیرید دوستان ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |