در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: تغییر نام کاربری | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ya.Lasaratal.Hosain
پیام:
۲,۴۹۳
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
از: بجنورد
طرفدار:
- مسی نیمار سوارز - ژاوی پویول - هیچ کدوم - آرژانتین - اسپانیا - برزیل - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه - پپ کبیر - فیروز کریمی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
باسلام نام کاربری بنده رو عوض کنید
|
||
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان، ما را با خود برده است و شهدا مانده اند. | |||
۱۱ فروردین ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول محمد نوشته:باسلام نام کاربری بنده رو عوض کنید نام كاربري جديد رو اعلام كنيد لطفا. |
||
۱۳ فروردین ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۲,۴۹۳
طرفدار:
- مسی نیمار سوارز - ژاوی پویول - هیچ کدوم - آرژانتین - اسپانیا - برزیل - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه - پپ کبیر - فیروز کریمی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
با سلام وخسته نباشید می خواستم ازتون تقاضا کنم نام کاربری بنده رو عوض کنین . نام کاربری جدید رو هم MOHAMMADبذارین لطفا . ممنون میشم از لطفتون . بنده به قسمت ویرایش ویزگی های فردی که مراجعه می کنم جایی برای اصلاح و ویرایش نام کاربری نمی بینم .مجددا ممنونم |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول محمد نوشته:با سلام وخسته نباشید می خواستم ازتون تقاضا کنم نام کاربری بنده رو عوض کنین . نام کاربری جدید رو هم MOHAMMADبذارین لطفا . ممنون میشم از لطفتون . بنده به قسمت ویرایش ویزگی های فردی که مراجعه می کنم جایی برای اصلاح و ویرایش نام کاربری نمی بینم .مجددا ممنونم اين نام كاربري قبلا ثبت شده. |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
لطفا این نقطه وسط نام کاربری منو معمولیش کنید![]() ![]() با تشکر ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲ خرداد ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول ASNazanin نوشته:لطفا این نقطه وسط نام کاربری منو معمولیش کنید ![]() ![]() با تشکر ![]() انجام شد. |
||
۳ خرداد ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Main_ZakhaR
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۷۰۴
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۸۹
از: کرج
طرفدار:
- messi - ronaldinhio - Esteghlal - Aregentina - Farhad Majidi - gouardiola - - گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن - لیگ فانتزی ![]() |
سلام نام کاربری را به Main_ZakhaR تغییر بدید با تشکر |
||
۴ خرداد ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول Z]akhaR] نوشته:سلام نام کاربری را به Main_ZakhaR تغییر بدید با تشکر سلام انجام شد. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۲,۴۹۳
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
با سلام و خسته نباشید می خواستم خدمتتون عرض کنم لطفا نام کاربری من رو به mohammadmsn13240تغییر بدین و ضمنا ایمیلم رو هم به mohammadMSN1230123@gmail.com تغییر بدین بنده تاپیک مربوطه رو پیدا می کنم اما اونجا امکان ویرایش و اصلاح این دو مورد یعنی نام کاربری و ایمیل وجود نداره با سپاس |
||
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان، ما را با خود برده است و شهدا مانده اند. | |||
۶ خرداد ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول محمد نوشته:با سلام و خسته نباشید می خواستم خدمتتون عرض کنم لطفا نام کاربری من رو به mohammadmsn13240تغییر بدین و ضمنا ایمیلم رو هم به mohammadMSN1230123@gmail.com تغییر بدین بنده تاپیک مربوطه رو پیدا می کنم اما اونجا امکان ویرایش و اصلاح این دو مورد یعنی نام کاربری و ایمیل وجود نداره با سپاس انجام شد. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۶ خرداد ۱۳۹۵
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |