در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مشاعره سنتی | ||
نام کاربری: nd-mbg
پیام:
۳۱
عضویت از: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵
از: #tehran
طرفدار:
- مسی،بارتا،نیمار - کارلس پویول،لوییز انریکه - پرس پولیس - فقط ایران - محسن بنگر،پیام صادقیان،علی کریمی - پپه،آرسن ونگر - دایی گروه:
- کاربران عضو |
الا ای یوسف مصری که کردت سلطنت مغرور پدر را باز پرس آخر کجا شد مهر فرزندی؟ |
||
رفیق چیه؟ تو خواهرمی |
|||
۱۸ خرداد ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
یک نفر از غبار می آید مژده تازه تو تکراری است یک نفر از غبار آمد و زد زخمهای همیشه بر بالم... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۸ خرداد ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: a.fcb
پیام:
۵۷۵
عضویت از: ۱ آذر ۱۳۹۴
طرفدار:
- مسی،اینیستا،ماسکرانو - - - تیم ملی - آرژانتین - مهدی طارمی - لوییز انریکه - کیروش گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:یک نفر از غبار می آید مژده تازه تو تکراری است یک نفر از غبار آمد و زد زخمهای همیشه بر بالم... دوستمون تازه وارده شما چرا اسم شاعرو نمینویسین؟ ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه میپنداشتیم تا درخت دوستی کی بر دهد حالیارفتیم و تخمی کاشتیم... حافظ |
||
بعضی وقتا یه نگاه آشنا از بین هزارتا نگاه میتونه تک تک سلول های بدنت رو بلرزونه... |
|||
۱۸ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
شک داشتم در مورد شاعرش. فکر کنم محمد علی بهمنیه. ما را برِ این گزیده می باید کرد وز چاه طمع بریده می باید کرد خونِ دل من ریخته می خواهد یار این کار مرا به دیده می باید کرد مولانا |
||
|||
۱۹ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۵۷۵
طرفدار:
- مسی،اینیستا،ماسکرانو - - - تیم ملی - آرژانتین - مهدی طارمی - لوییز انریکه - کیروش گروه:
- کاربران عضو |
دیوانگی عاشق خوبان ز باده است مستی عاشقان خدا از بسوی ماست ما عاشقان ز قله کوه هذایتیم روح الامین به«سدره» پی جستجوی ماست امام |
||
بعضی وقتا یه نگاه آشنا از بین هزارتا نگاه میتونه تک تک سلول های بدنت رو بلرزونه... |
|||
۱۹ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
تاب بنفشه می دهد طره مشکسای تو پرده غنچه می درد خنده دلگشادی تو ای گل خوش نسیم من، بلبل خویش را مسوز کز سر صدق می کند شب همه شب دعای تو حافظ |
||
|||
۱۹ خرداد ۱۳۹۵
|
|
|
وه که دامن میکشد آن سرو ناز از من هنوز ریخت خونم را و دارد احتراز از من هنوز ناز بر من کن که نازت میکشم تا زندهام نیم جانی هست و میآید نیاز ازمن هنوز آنچنان جانبازیی کردم به راه او که خلق سالها بگذشت و میگویند باز از من هنوز سوختم صد بار پیش او سراپا همچو شمع پرسد اکنون باعث سوز و گداز از من هنوز همچو "وحشی" گه به تیغم مینوازد گه به تیر مرحمت نگرفته باز آن دلنواز از من هنوز وحشی بافقی |
||
پشت و پناه عالمیان زینب پناه ندارد ..... زینب پناه ندارد... پناه ندارد .... پناه ندارد... ندارد | |||
۲۰ خرداد ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
ز بيخودى طلب يار مى كند حافظ چو مفلسى كه طلبكار گنج قارون است حافظ |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۵
|
|
|
تا مقصد عشاق رهی دور و دراز است یک منزل از آن بادیهی عشق مجاز است در عشق اگر بادیهای چند کنی طی بینی که در این ره چه نشیب و چه فراز است صد بلعجبی هست همه لازمه عشق از جمله یکی قصهی محمود و ایاز است عشق است که سر در قدم ناز نهاده حسن است که میگردد و جویای نیاز است این زاغ عجب چیست که کبک دریش را رنگینی منقار ز خون دل باز است این مهرهی مومی که دل ماست چه تابد با برق جنون کاتش یاقوت گداز است "وحشی" تو برون ماندهای از سعی کم خویش ورنه در مقصود به روی همه باز است وحشی بافقی |
||
پشت و پناه عالمیان زینب پناه ندارد ..... زینب پناه ندارد... پناه ندارد .... پناه ندارد... ندارد | |||
۲۰ خرداد ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۵۷۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
تا تو بوی زلفها را میفرستی با نسیم.. سعی من در سربه زیری بی گمان بی فایده است کاظم بهمنی |
||
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |