در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:سفت ه سفت بود منم به این چیزا دقت میکنم ولی دیگه شانس بد رو که نمیشه درمان کرد خب پس دیگه چوب خدا بوده. |
||
who don't pay attention to you |
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: MH_220
پیام:
۲,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: خونمون !
طرفدار:
- لیـــونـل آنــدرس مــــــسی - MESSI - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه _ پپ گواردیولا - سرهنگ علیفر !! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Baran Toee نوشته:وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم بعضیا وقتی میخواین سوسک میره تو دهنشون دیدم که میگم !! حتما اگه این اتفاق بیفته واستون دیگه نمیخوابید ! |
||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول محمدحسین نوشته:نقل قول Baran Toee نوشته:وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم بعضیا وقتی میخواین سوسک میره تو دهنشون دیدم که میگم !! حتما اگه این اتفاق بیفته واستون دیگه نمیخوابید ! وای تو رو خدا بیخیال. از زندگی سیر شدم |
||
who don't pay attention to you |
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
وقتی این تیکه های ریز لیمو امانی تو قرمه سبزی میره زیر دندون آدم همون حس سوسک رو میده.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۲,۵۰۷
طرفدار:
- لیـــونـل آنــدرس مــــــسی - MESSI - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه _ پپ گواردیولا - سرهنگ علیفر !! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:وقتی این تیکه های ریز لیمو امانی تو قرمه سبزی میره زیر دندون آدم همون حس سوسک رو میده. قرمه سبزی همه جورش خوبه ... قرمه سبزی هیچ وقت از چشم ما نخواهد افتاد |
||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: mahsagh
پیام:
۱,۸۵۹
عضویت از: ۳۰ فروردین ۱۳۹۵
گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار - ناظرين انجمن |
در این شب از عمق وجود خود خدایم را صدا کردم ، نمیدانم چه میخواهی ولی امشب ، برای تو ، برای رفع غم هایت ، برای قلب زیبایت ، برای آرزوهایت ، به درگاهش دعا کردم و میدانم خدا از آرزوهایت خبر دارد ، یقین دارم دعاهایم اثر دارد. التماس دعا...
|
||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Mahshid.Shr
نام تیم: میلان
پیام:
۱,۸۷۹
عضویت از: ۵ مهر ۱۳۸۹
از: جایی همین نزدیکی
طرفدار:
- ژاوی.مسی - ! - پرسپولیس قرمزته - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
دوستان التماس دعا
|
||
|
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۲,۵۰۷
طرفدار:
- کاربران عضو |
نسل جوون بیشتر از هر کسی نیاز به دعا داره ... دعا دعا دعا |
||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
||
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
اي قرار ِ دلِ پريشانم كه ز دل آه ميكشي گاهي با من ِ دل پريش حرفي زن گريه ام را اگر نميخواهي ميتواني اگر پدر وا كن لحظه اي چشم هاي بسته تان نيمه جان، جانِ من به لب آمد با نگاهِ سر ِ شكسته تان جان زينب به خاطر مادر بار ديگر بايست بر سر پا كوري چشم ابن ملجم ها حال تو خوب ميشود بابا بعدِ مادر نديده بودم كه موي خود ذره اي خضاب كني نكند قصد كردي از داغت خانه را بر سرم خراب كني نذر كردم مُفَتِحُ الابواب دري از روي لطف بگشايد چه كنم هرچه ميكنم آخر سر ِ بشكسته هم نمي آيد با دو شيشه گلابِ چشمانم شسته ام خونِ خشك گيسويت ياد پهلوي مادر افتادم با تماشاي وضع ابرويت چشم ِ من ردِّ خون سر را از مسجد كوفه تا به اينجا ديد يادِ آن ردِّ خون كه از خانه تا در ِ مسجد مدينه چكيد... |
||
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |