در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول علی نوشته:چپ بالا شبیه صدر نیست؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۹ تیر ۱۳۹۵
|
|
|
یادم باشه دفعه بعد اومدم سایت در مورد همزاد بگم تو بحث آزاد |
||
|
|||
۲۹ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو |
تا هر لبخند گلی دلم را به لرزه نیندازد من وقتی شرار هوسی توخالی در رگ هایم می دوید دانستم زمین جای مناسبی برای دوست داشتن نیست دانستم باید دل را از مدار این کره خاکی بیرون کرد و در پایان آموختم هر آغازی پایانی دارد حتی آغاز زیباترین نغمه های عاشقانه |
||
آخه منم دیگه از سَرای بُریده می ترسم... |
|||
۲۹ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی ... |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۳۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
|
من و این همه خوشبختی محاله محاله محالههههه پ.ن: هیچی مثل آشپزی به خصوص شیرینی پزی حال آدم رو جا نمیاره پ.ن 2: البته اگه چسبیدن دستت به فر شامل مراحل طی شده نباشه خیلی بهتره |
||
گداخته از جفای همه گریخته در وفای علی |
|||
۳۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول beautiful queen نوشته:من و این همه خوشبختی محاله محاله محالههههه پ.ن: هیچی مثل آشپزی به خصوص شیرینی پزی حال آدم رو جا نمیاره پ.ن 2: البته اگه چسبیدن دستت به فر شامل مراحل طی شده نباشه خیلی بهتره 😱😱😱😱😱 دلم خيلي خواست عاليه 👍 |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۳۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:من و این همه خوشبختی محاله محاله محالههههه پ.ن: هیچی مثل آشپزی به خصوص شیرینی پزی حال آدم رو جا نمیاره پ.ن 2: البته اگه چسبیدن دستت به فر شامل مراحل طی شده نباشه خیلی بهتره 😱😱😱😱😱 دلم خيلي خواست عاليه 👍 اوخیییی کاش عکسش رو نذاشته بودم برا مهمونی درست کردم |
||
گداخته از جفای همه گریخته در وفای علی |
|||
۳۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:من و این همه خوشبختی محاله محاله محالههههه پ.ن: هیچی مثل آشپزی به خصوص شیرینی پزی حال آدم رو جا نمیاره پ.ن 2: البته اگه چسبیدن دستت به فر شامل مراحل طی شده نباشه خیلی بهتره 😱😱😱😱😱 دلم خيلي خواست عاليه 👍 اوخیییی کاش عکسش رو نذاشته بودم برا مهمونی درست کردم خوش بحال مهموناتون |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۳۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Sidarta
پیام:
۱,۸۳۷
عضویت از: ۲۹ اسفند ۱۳۹۳
از: Urmia
طرفدار:
- مسی - ژاوی = عشق - سپاهان . طوفان زرد - اسپانیا - مهدی شریفی . احسان حاج صفی - انریکه . گواردیولا . لوو - ویسی . فرکی . گلمحمدی گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:من و این همه خوشبختی محاله محاله محالههههه پ.ن: هیچی مثل آشپزی به خصوص شیرینی پزی حال آدم رو جا نمیاره پ.ن 2: البته اگه چسبیدن دستت به فر شامل مراحل طی شده نباشه خیلی بهتره 😱😱😱😱😱 دلم خيلي خواست عاليه 👍 اوخیییی کاش عکسش رو نذاشته بودم برا مهمونی درست کردم خوش بحال مهموناتون بوشون اومد خب یه بارم ما رو مهمون کن |
||
† † † † Assyrian . Christian † † † † |
|||
۳۰ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول beautiful queen نوشته:من و این همه خوشبختی محاله محاله محالههههه پ.ن: هیچی مثل آشپزی به خصوص شیرینی پزی حال آدم رو جا نمیاره پ.ن 2: البته اگه چسبیدن دستت به فر شامل مراحل طی شده نباشه خیلی بهتره باریکلا:دی کی بخوریم اینارو حالا؟ |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۳۰ تیر ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |