در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Mobina نوشته:طرف یه ماه از عروسی دخترش نمیگذره، پسرش داره زن میگیره، گرفته یعنی، بعد نشستن صحبت کردن، مامان پسره میگه از جهیزیه گاز و دو تا فرش شیش متری دستبافت و سرویس خواب با من. فرش رو واسه این گفت که ظاهرا واسه دخترش دست بافت گرفت، حالا با خودش گفت شاید اینا دستبافت نگیرن اینو خودم میگیرم. همه اینا رو در نظر بگیرید با این شرایط که بالاخره بعد گذروندن یه عروسی دست آدم تا حدی خالی میشه طبیعتا صحبتاشون تموم میشه، تمو ه تموم یعنی، بعد بابای دختره بر میگرده میگه یخچالم با شما بابا نکنید این کارا رو با ملت چه جالب:دی واسه خواهره من برعکس بودش نصف هزینه خونه ای که خریدن بابام داد کل ه جهازم بابام داد:/ کمک ایراد نداره در حالتی که خانواده پسر نداشته باشن منتهی اونا داشتن و هیچ کاریم نکردن تقریبا! |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۷ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول ASNazanin نوشته:نقل قول Mobina نوشته:طرف یه ماه از عروسی دخترش نمیگذره، پسرش داره زن میگیره، گرفته یعنی، بعد نشستن صحبت کردن، مامان پسره میگه از جهیزیه گاز و دو تا فرش شیش متری دستبافت و سرویس خواب با من. فرش رو واسه این گفت که ظاهرا واسه دخترش دست بافت گرفت، حالا با خودش گفت شاید اینا دستبافت نگیرن اینو خودم میگیرم. همه اینا رو در نظر بگیرید با این شرایط که بالاخره بعد گذروندن یه عروسی دست آدم تا حدی خالی میشه طبیعتا صحبتاشون تموم میشه، تمو ه تموم یعنی، بعد بابای دختره بر میگرده میگه یخچالم با شما بابا نکنید این کارا رو با ملت چه جالب:دی واسه خواهره من برعکس بودش نصف هزینه خونه ای که خریدن بابام داد کل ه جهازم بابام داد:/ کمک ایراد نداره در حالتی که خانواده پسر نداشته باشن منتهی اونا داشتن و هیچ کاریم نکردن تقریبا! خدا مرگم بده... فامیل چی گفتن؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۷ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول شیدای علی نوشته:نقل قول ASNazanin نوشته:نقل قول Mobina نوشته:طرف یه ماه از عروسی دخترش نمیگذره، پسرش داره زن میگیره، گرفته یعنی، بعد نشستن صحبت کردن، مامان پسره میگه از جهیزیه گاز و دو تا فرش شیش متری دستبافت و سرویس خواب با من. فرش رو واسه این گفت که ظاهرا واسه دخترش دست بافت گرفت، حالا با خودش گفت شاید اینا دستبافت نگیرن اینو خودم میگیرم. همه اینا رو در نظر بگیرید با این شرایط که بالاخره بعد گذروندن یه عروسی دست آدم تا حدی خالی میشه طبیعتا صحبتاشون تموم میشه، تمو ه تموم یعنی، بعد بابای دختره بر میگرده میگه یخچالم با شما بابا نکنید این کارا رو با ملت چه جالب:دی واسه خواهره من برعکس بودش نصف هزینه خونه ای که خریدن بابام داد کل ه جهازم بابام داد:/ کمک ایراد نداره در حالتی که خانواده پسر نداشته باشن منتهی اونا داشتن و هیچ کاریم نکردن تقریبا! خدا مرگم بده... فامیل چی گفتن؟ واااااااااااای مردم نقل قول ASNazanin نوشته:نقل قول Mobina نوشته:طرف یه ماه از عروسی دخترش نمیگذره، پسرش داره زن میگیره، گرفته یعنی، بعد نشستن صحبت کردن، مامان پسره میگه از جهیزیه گاز و دو تا فرش شیش متری دستبافت و سرویس خواب با من. فرش رو واسه این گفت که ظاهرا واسه دخترش دست بافت گرفت، حالا با خودش گفت شاید اینا دستبافت نگیرن اینو خودم میگیرم. همه اینا رو در نظر بگیرید با این شرایط که بالاخره بعد گذروندن یه عروسی دست آدم تا حدی خالی میشه طبیعتا صحبتاشون تموم میشه، تمو ه تموم یعنی، بعد بابای دختره بر میگرده میگه یخچالم با شما بابا نکنید این کارا رو با ملت چه جالب:دی واسه خواهره من برعکس بودش نصف هزینه خونه ای که خریدن بابام داد کل ه جهازم بابام داد:/ کمک ایراد نداره در حالتی که خانواده پسر نداشته باشن منتهی اونا داشتن و هیچ کاریم نکردن تقریبا! چه رویی دارن ملت پسره خودش چیزی نگفت؟ |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۷ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول شیدای علی نوشته:نقل قول ASNazanin نوشته:نقل قول Mobina نوشته:طرف یه ماه از عروسی دخترش نمیگذره، پسرش داره زن میگیره، گرفته یعنی، بعد نشستن صحبت کردن، مامان پسره میگه از جهیزیه گاز و دو تا فرش شیش متری دستبافت و سرویس خواب با من. فرش رو واسه این گفت که ظاهرا واسه دخترش دست بافت گرفت، حالا با خودش گفت شاید اینا دستبافت نگیرن اینو خودم میگیرم. همه اینا رو در نظر بگیرید با این شرایط که بالاخره بعد گذروندن یه عروسی دست آدم تا حدی خالی میشه طبیعتا صحبتاشون تموم میشه، تمو ه تموم یعنی، بعد بابای دختره بر میگرده میگه یخچالم با شما بابا نکنید این کارا رو با ملت چه جالب:دی واسه خواهره من برعکس بودش نصف هزینه خونه ای که خریدن بابام داد کل ه جهازم بابام داد:/ کمک ایراد نداره در حالتی که خانواده پسر نداشته باشن منتهی اونا داشتن و هیچ کاریم نکردن تقریبا! خدا مرگم بده... فامیل چی گفتن؟ فامیل ه کی نمیدونم والا بگنم جلو ما نمیگن منتهی اصلا هم مشکلی نداشتیم با هم فکر کنم خسیس بودن نقل قول Mobina نوشته:چه رویی دارن ملت پسره خودش چیزی نگفت؟ چرا مدت طولانی حرف نمیزد و سرد بود باهاشون کلا یطورین اینا من نفهمیدم چرا |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۸ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو |
من اسیر یه سر تو اسیر یه دست من و تو هر دو بدون تصمیم من و تو هر دو حاضرِ تقدیر دل به من نبند من یه روزی تو بادم یه روز زیرِ شونَم یه روزی آزادم تقدیرم این بود نگاهم کنی هِی بلند شم و تو کوتاهم کنی کندی نکن کار تو بریدنه نترس کار من دوباره روییدنه.. |
||
آخه منم دیگه از سَرای بُریده می ترسم... |
|||
۲۸ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
واسه کار ما که گفتن خونه با شادوماد بقیش با خودمون . بابامم گفت کمکی چیزی میخواین بگین که گفتن نه مرسی
|
||
|
|||
۲۸ شهریور ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول Johan Cruyff نوشته:واسه کار ما که گفتن خونه با شادوماد بقیش با خودمون . بابامم گفت کمکی چیزی میخواین بگین که گفتن نه مرسی واقعا هم اصلش اینه، اینکه چند تا تیکه از جهیزیه رو بندازن رو دوش خانواده داماد جدید دراومده والا |
||
|||
۲۸ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Mobina نوشته:طرف یه ماه از عروسی دخترش نمیگذره، پسرش داره زن میگیره، گرفته یعنی، بعد نشستن صحبت کردن، مامان پسره میگه از جهیزیه گاز و دو تا فرش شیش متری دستبافت و سرویس خواب با من. فرش رو واسه این گفت که ظاهرا واسه دخترش دست بافت گرفت، حالا با خودش گفت شاید اینا دستبافت نگیرن اینو خودم میگیرم. همه اینا رو در نظر بگیرید با این شرایط که بالاخره بعد گذروندن یه عروسی دست آدم تا حدی خالی میشه طبیعتا صحبتاشون تموم میشه، تمو ه تموم یعنی، بعد بابای دختره بر میگرده میگه یخچالم با شما بابا نکنید این کارا رو با ملت همون حرفی که سجاد اسدی زد -_- یکم خلاصه تر بگین حرفاتونو ماهاام بتونیم بخوونیم :دی |
||
۲۸ شهریور ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول jOBS نوشته:نقل قول Mobina نوشته:طرف یه ماه از عروسی دخترش نمیگذره، پسرش داره زن میگیره، گرفته یعنی، بعد نشستن صحبت کردن، مامان پسره میگه از جهیزیه گاز و دو تا فرش شیش متری دستبافت و سرویس خواب با من. فرش رو واسه این گفت که ظاهرا واسه دخترش دست بافت گرفت، حالا با خودش گفت شاید اینا دستبافت نگیرن اینو خودم میگیرم. همه اینا رو در نظر بگیرید با این شرایط که بالاخره بعد گذروندن یه عروسی دست آدم تا حدی خالی میشه طبیعتا صحبتاشون تموم میشه، تمو ه تموم یعنی، بعد بابای دختره بر میگرده میگه یخچالم با شما بابا نکنید این کارا رو با ملت همون حرفی که سجاد اسدی زد -_- یکم خلاصه تر بگین حرفاتونو ماهاام بتونیم بخوونیم :دی مگه چند تا خط شد کلا شیرازیم نیستین خب بگم ... |
||
|||
۲۸ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
خداست آنکه زمین را آرامگاه شما قرار داد و آسمان را برافراشت و شما را به نیکوترین صورتها بیافرید ... مصحف غافر - نشانه 64 |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۲۸ شهریور ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |