در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پل ارتباطی با ناظرین بخش | ||
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:کلا به دنبال پیدا کردن هر روزنه ای برای ارسال اسپم و مطالب پوچ و بی محتوایید. مشاهده لینک |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۹ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:کلا به دنبال پیدا کردن هر روزنه ای برای ارسال اسپم و مطالب پوچ و بی محتوایید. نفرین ناظران معبد بر تو |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۹ شهریور ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول شیدای علی نوشته:نقل قول مسافر کربلا نوشته:کلا به دنبال پیدا کردن هر روزنه ای برای ارسال اسپم و مطالب پوچ و بی محتوایید. نفرین ناظران معبد بر تو نفرین اسپم کنندگان معبد بر اسپمران |
||
۲۹ شهریور ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Raphael
پیام:
۸۷۲
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۷
از: گیلان
طرفدار:
- لیونل مسی - کارلس پویول - استقلال - آرژانتین - علیرضا جهانبخش - لوئیز انریکه گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار - ویراستاران اخبار |
با سلام خدمت اعضای عزیز و دوست داشتنی سایت و علاقهمندان به فوتبال ایران بنده رضا ندافی، 19 ساله از استان گیلان، ناظر جدید انجمن فوتبال ایران هستم. امیدوارم در کنار هم بتونیم لحظات خوبی رو تجربه و خاطراتی زیبا به جا بزاریم. امید است با همکاری و همبستگی بیشتر، به عنوانهای این انجمن رونق ببخشیم. لطفا هر گونه انتقاد، پیشنهاد و نقطه نظراتتون رو از طریق همین عنوان با من در میان بزارید تا به پیشرفت این انجمن کمک کرده باشید. با تشکر |
||
The Strongest Hearts Have The Most Scars |
|||
۲۶ فروردین ۱۳۹۸
|
|
نام کاربری: Montazer_59
پیام:
۴,۲۷۷
عضویت از: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲
از: جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایف، ریوالدو، رونالدینیو، پویول، ژاوی و اینیستا - پرسپولیس - آلمان - انریکه، یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی، برانکو، افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول رضا ندافی نوشته:با سلام خدمت اعضای عزیز و دوست داشتنی سایت و علاقهمندان به فوتبال ایران بنده رضا ندافی، 19 ساله از استان گیلان، ناظر جدید انجمن فوتبال ایران هستم. امیدوارم در کنار هم بتونیم لحظات خوبی رو تجربه و خاطراتی زیبا به جا بزاریم. امید است با همکاری و همبستگی بیشتر، به عنوانهای این انجمن رونق ببخشیم. لطفا هر گونه انتقاد، پیشنهاد و نقطه نظراتتون رو از طریق همین عنوان با من در میان بزارید تا به پیشرفت این انجمن کمک کرده باشید. با تشکر سلام علیکم بر ناظر جدید... ان شاءالله که موفق باشی در این راه |
||
|
|||
۲۷ فروردین ۱۳۹۸
|
|
نام کاربری: frederic*chopin
پیام:
۱,۶۹۹
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۷
طرفدار:
- xavi - xavi - xavi - xavi - xavi - xavi - xavi گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول رضا ندافی نوشته:با سلام خدمت اعضای عزیز و دوست داشتنی سایت و علاقهمندان به فوتبال ایران بنده رضا ندافی، 19 ساله از استان گیلان، ناظر جدید انجمن فوتبال ایران هستم. امیدوارم در کنار هم بتونیم لحظات خوبی رو تجربه و خاطراتی زیبا به جا بزاریم. امید است با همکاری و همبستگی بیشتر، به عنوانهای این انجمن رونق ببخشیم. لطفا هر گونه انتقاد، پیشنهاد و نقطه نظراتتون رو از طریق همین عنوان با من در میان بزارید تا به پیشرفت این انجمن کمک کرده باشید. با تشکر سلام دوست عزیز ... بیزحمت : خُذها بقوّه ... |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۸
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول رضا ندافی نوشته:با سلام خدمت اعضای عزیز و دوست داشتنی سایت و علاقهمندان به فوتبال ایران بنده رضا ندافی، 19 ساله از استان گیلان، ناظر جدید انجمن فوتبال ایران هستم. امیدوارم در کنار هم بتونیم لحظات خوبی رو تجربه و خاطراتی زیبا به جا بزاریم. امید است با همکاری و همبستگی بیشتر، به عنوانهای این انجمن رونق ببخشیم. لطفا هر گونه انتقاد، پیشنهاد و نقطه نظراتتون رو از طریق همین عنوان با من در میان بزارید تا به پیشرفت این انجمن کمک کرده باشید. با تشکر موفق باشی |
||
۳۰ فروردین ۱۳۹۸
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |