در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: PES 2017 | ||
|
کلا تصمیم گرفتم pes رو بیخیال شم کسیم که جواب مارو نداد اینجا ..... فقط تاپیک میزنین بعد به امون خدا ولش میکنید؟ |
||
۱۰ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: peymanimpm
نام تیم: سویا
پیام:
۱,۳۶۷
عضویت از: ۱۵ اسفند ۱۳۸۹
از: اصفهان
طرفدار:
- لیونل مسی - گواردیولا ریوالدو لوییز انریکه - سپاهان - اسپانیا و آرژانتین - احمدرضا عابدزاده - گواردیولا - ابراهیم زاده و حسین فرکی گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول parham نوشته:کلا تصمیم گرفتم pes رو بیخیال شم کسیم که جواب مارو نداد اینجا ..... فقط تاپیک میزنین بعد به امون خدا ولش میکنید؟ من پچ توگو را واسه ps4 گرفتم خوب بود ولی کامپیوتر را چند ساله بازی نکردم شرمنده کمکی از دستم برنمیاد |
||
۱۰ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول parham نوشته:کلا تصمیم گرفتم pes رو بیخیال شم کسیم که جواب مارو نداد اینجا ..... فقط تاپیک میزنین بعد به امون خدا ولش میکنید؟ مشکل رو دقیق توضیح بده اگر بتونیم کمک می کنیم. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۰ آذر ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول لبیک یا حسین نوشته:نقل قول parham نوشته:کلا تصمیم گرفتم pes رو بیخیال شم کسیم که جواب مارو نداد اینجا ..... فقط تاپیک میزنین بعد به امون خدا ولش میکنید؟ مشکل رو دقیق توضیح بده اگر بتونیم کمک می کنیم. اقا کلا من با پچ نمیتونم بازی کنم یه صفحه سیاه میاد همونجوری میمونه ...راهنمارم مو به مو انجام میدم ولی نمیشه و از اونجاییم که ماشاالله هزار ماشالله pes هر سال کاملو پر بار میاد بالا ....بدون پچ بازی کردن معنایی نداره |
||
۱۱ آذر ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول Lionel Me30 نوشته:نقل قول parham نوشته:کلا تصمیم گرفتم pes رو بیخیال شم کسیم که جواب مارو نداد اینجا ..... فقط تاپیک میزنین بعد به امون خدا ولش میکنید؟ من پچ توگو را واسه ps4 گرفتم خوب بود ولی کامپیوتر را چند ساله بازی نکردم شرمنده کمکی از دستم برنمیاد نه عزیز دشمنت شرمنده ..شما مسوولیتی نداری که ..کسی که ادمین میشه باید اطلاعات جامع در رابطخ باهاش داشته باشه یک دوستی قبلن اینجا بودن از پست ها و حرفاشون مشخص بود که اطلاعات کافیو در این رابطه دارن حالا نمیدون کجان فکر میکنم بلاک شدن اینجور که تو ارسال های قبلی دیدم...شرمنده باز اگه کسیو ناراحت کردم امروز خیلی رو مخ بود زد حال خوردم یه پچ 7 گیگی دان کردم الکی |
||
۱۱ آذر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول parham نوشته:نقل قول لبیک یا حسین نوشته:نقل قول parham نوشته:کلا تصمیم گرفتم pes رو بیخیال شم کسیم که جواب مارو نداد اینجا ..... فقط تاپیک میزنین بعد به امون خدا ولش میکنید؟ مشکل رو دقیق توضیح بده اگر بتونیم کمک می کنیم. اقا کلا من با پچ نمیتونم بازی کنم یه صفحه سیاه میاد همونجوری میمونه ...راهنمارم مو به مو انجام میدم ولی نمیشه و از اونجاییم که ماشاالله هزار ماشالله pes هر سال کاملو پر بار میاد بالا ....بدون پچ بازی کردن معنایی نداره من پچ های پیچیده حجم بالا رو معمولا نمی گیرم چون اکثرا بازی رو دچار مشکل می کنن. با چند تا پچ ساده میشه مشکل لباس و اسم و ... رو حل کرد تا بشه بازی رو بازی کرد. |
||
|||
۱۱ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول لبیک یا حسین نوشته:نقل قول parham نوشته:نقل قول لبیک یا حسین نوشته:نقل قول parham نوشته:کلا تصمیم گرفتم pes رو بیخیال شم کسیم که جواب مارو نداد اینجا ..... فقط تاپیک میزنین بعد به امون خدا ولش میکنید؟ مشکل رو دقیق توضیح بده اگر بتونیم کمک می کنیم. اقا کلا من با پچ نمیتونم بازی کنم یه صفحه سیاه میاد همونجوری میمونه ...راهنمارم مو به مو انجام میدم ولی نمیشه و از اونجاییم که ماشاالله هزار ماشالله pes هر سال کاملو پر بار میاد بالا ....بدون پچ بازی کردن معنایی نداره من پچ های پیچیده حجم بالا رو معمولا نمی گیرم چون اکثرا بازی رو دچار مشکل می کنن. با چند تا پچ ساده میشه مشکل لباس و اسم و ... رو حل کرد تا بشه بازی رو بازی کرد. من با همینم مشکل دارم طبق آموزشی که داده بود پچ رو نصب ردم بعدش باید این رو generate کنم PES2017-DpFileListGeneratorv1.8DLC2.0 اما ارور میده و نمیشه پچ هم کار نمیکنه چیکار باید کنم؟؟ |
||
... | |||
۱۱ آذر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
چه اروری میده؟ دقیق تر بگو.
|
||
|||
۱۱ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول لبیک یا حسین نوشته:چه اروری میده؟ دقیق تر بگو. |
||
... | |||
۱۲ آذر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: The.Hundredth.One
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۲,۱۸۳
عضویت از: ۲۶ خرداد ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - فرانسه - علی کریمی - لوئیز انریکه - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو - ویراستاران اخبار |
چطور باید روی پچ pte ورزشگاه ها و اسکوربوردها رو تو مستر لیگ با تیم ها هماهنگ کرد الان آپدیته ولی هماهنگ نیست |
||
|
|||
۱۰ فروردین ۱۳۹۶
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |