| در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
الان ژاوی ایرانه؟ الان داره همون هوایی رو نفس میکشه که من دارم میکشه ![]() جوگیر بازی درآوردن تو فرودگاه اینا؟ بابا آبرو بذارین واسه آدم
|
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده
|
اقا ي سوال از جيمي جامپ ها كسي اطلاعاتي نداره ؟ بگيرن چيكارمي كنن كتك مي زنن نه ؟ اگه كتك نمي زدن و تلويزيونم نشون نمي داد (خيلي ضايس خدايي اين موردش) مي رفتم مي پريدم وسط زمين ژاويو پاشو مي بوسيدم و بغلش مي كردم ![]() خيلي عشقه خدايي 😭😭😭😭 دلم مي خواد بغلش كنم |
||
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
|
|
نقل قول انریکه:اتلتیکو در این بازی ریسک بیشتری خواهد کرد و این می تواند برای ما مشکل ساز شود. ترس خاصی از این بازی ندارم اما داشتن دغدقه ای منطقی برای چنین بازی هایی طبیعی است. در بازی رفت نتیجه خوبی گرفتیم اما فکر نیم کنم کسی از بازیکنان بر این باور باشد که کار دیگر تمام شده است. قطعا بازی سختی خواهیم داشت و دست کم گرفتن این بازی کار مسخره ای است. جام حذفی به اندازه لیگ و لیگ قهرمانان برای ما مهم است و از ابتدای فصل می خواستیم تمامی جام های ممکن را ببریم. اگه اتلتیکو حذف بشه میشه گفت یک جام رو اوردیم ![]() ولی واقعا به دیگر جام ها خیلی امیدوار نیستم خیلی سخته، تیم خوبه به نسبت پتانسیلشو داره اما چون از ابتدا بی نقص نبودیم الان کارمون سخت شده. حریفان هم واقعا قدرن.
|
||
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول Strong forever نوشته:الان ژاوی ایرانه؟ الان داره همون هوایی رو نفس میکشه که من دارم میکشه ![]() جوگیر بازی درآوردن تو فرودگاه اینا؟ بابا آبرو بذارین واسه آدم ![]() اگه چند ماه دیگه بود یه قرار حضوری باش می ذاشتم از طرف شرکت. حیف. |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:الان ژاوی ایرانه؟ الان داره همون هوایی رو نفس میکشه که من دارم میکشه ![]() جوگیر بازی درآوردن تو فرودگاه اینا؟ بابا آبرو بذارین واسه آدم ![]() اگه چند ماه دیگه بود یه قرار حضوری باش می ذاشتم از طرف شرکت. حیف. :( |
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
پرز کثیف و داور مزدورش حریف بارسا نشدن! کثافت از فوتبال اسپانیا بالا میره!
|
||
|
|||
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: peymanimpm
نام تیم: سویا
پیام:
۱,۳۶۷
عضویت از: ۱۵ اسفند ۱۳۸۹
از: اصفهان
طرفدار:
- لیونل مسی - گواردیولا ریوالدو لوییز انریکه - سپاهان - اسپانیا و آرژانتین - احمدرضا عابدزاده - گواردیولا - ابراهیم زاده و حسین فرکی گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - ناظرين انجمن
|
برد خیلی خوبی بود سیلسن دیشب خیلی خوب بود توپای خوبی گرفت اومتیتی و پیکه و بخصوص آلبا عالی بودن ضربه آزاد مسی هم که آخر کاشته بود دیگه حیف که گل نشد در کل تبریک میگم |
||
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
سیلسن واقعا داره بهتر و بهتر میشه و کم کم می تونه یه رقیب جدی برای تر اشتگن باشه تا دست از ادا اطوار و حرکات نمایشی تو زمین برداره!
|
||
|
|||
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
|
|
بازم خدا رو شکر رفتیم فینال
|
||
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: peymanimpm
نام تیم: سویا
پیام:
۱,۳۶۷
عضویت از: ۱۵ اسفند ۱۳۸۹
از: اصفهان
طرفدار:
- لیونل مسی - گواردیولا ریوالدو لوییز انریکه - سپاهان - اسپانیا و آرژانتین - احمدرضا عابدزاده - گواردیولا - ابراهیم زاده و حسین فرکی گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - ناظرين انجمن
|
کمیته داوران اسپانیا قصد دارد شکایتی علیه لوئیس سوارز به اتحادیه لالیگا تنظیم کند. لوئیس سوارز مرد خبرساز بازی شب گذشته بارسلونا و اتلتیکو در نیمه نهایی کوپا دل ری بود. او در نیمه اول یک گل به اتلتیکو زد و در نیمه دوم با دریافت دو کارت زرد از بازی اخراج شد و بازی فینال را از دست داد. او در دقایق پایانی بازی وقتی به دلیل خطا روی کوکه اخراج شد، به شدت نسبت به تصمیم داور معترض بود و حتی حاضر نشد به رختکن برود. سوارز پس از پایان بازی در مصاحبه با خبرنگاران به داور طعنه زد و گفت که اخراجش مضحکانه بوده و تصمیمی بود که داور از ابتدا در ذهنش داشت. مارکا در همین رابطه گزارش داد که کمیته داوران فوتبال اسپانیا به دلیل این اظهارنظر، قصد شکایت از سوارز را دارد که این مساله می تواند محرومیتی سنگین تر برای این مهاجم اروگوئه ای نیز در پی داشته باشد. |
||
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۵
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

بابا آبرو بذارین واسه آدم