در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول بدمـائكــم ننـتـصــــر نوشته:نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول الحاقی2: از همین جا سلام میدم به محسن .... صدا و هوادارانشاینهمه خواننده ی بیخودو درپیت داریم چرا فقط گیر میدین به محسن شما؟ شما پیشنهاد بدید ! تتلو |
||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
|
نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول بدمـائكــم ننـتـصــــر نوشته:نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول الحاقی2: از همین جا سلام میدم به محسن .... صدا و هوادارانشاینهمه خواننده ی بیخودو درپیت داریم چرا فقط گیر میدین به محسن شما؟ شما پیشنهاد بدید ! تتلو همینجوری یهو نگید تتلو باید بگید اقای صدا، بهترین خواننده تاریخ بشریت، بهترین تکس سرای قرن و دوست داشتنی خواننده جهان حضرت اقای تتلو |
||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
والا من نمی دونم چرا تو این فضای مزخرف موسیقی ایران اسم تتلو انقدر بد رفته. هرچی نگاه می کنم بقیه شون بهتر از این نیستن.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو |
تتلو خیلیم خوبه جدا بعضی از اهنگاش واقعا خوبه |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول ZĪßΛ نوشته:تتلو خیلیم خوبه جدا بعضی از اهنگاش واقعا خوبه والا صداش لااقل بهتر از محسن خوش صداس. |
||
|||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول بدمـائكــم ننـتـصــــر نوشته:نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول الحاقی2: از همین جا سلام میدم به محسن .... صدا و هوادارانشاینهمه خواننده ی بیخودو درپیت داریم چرا فقط گیر میدین به محسن شما؟ شما پیشنهاد بدید ! تتلو انصافا صدای این بچه حداقل بهتر از محسن متقلبه ! ــــــــــــــــــــــ |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول والا صداش لااقل بهتر از محسن خوش صداس.خا نقل قول انصافا صدای این بچه حداقل بهتر از محسن متقلبهشما هم خا نقل قول اقای صدا، بهترین خواننده تاریخ بشریت، بهترین تکس سرای قرن و دوست داشتنی خواننده جهان حضرت اقای تتلو |
||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول فدای نام علی نوشته:والا من نمی دونم چرا تو این فضای مزخرف موسیقی ایران اسم تتلو انقدر بد رفته. هرچی نگاه می کنم بقیه شون بهتر از این نیستن. کی از پشت لباستو میبنده؟ با ولم کن |
||
|
|||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
نقل قول Johan Cruyff نوشته:نقل قول فدای نام علی نوشته:والا من نمی دونم چرا تو این فضای مزخرف موسیقی ایران اسم تتلو انقدر بد رفته. هرچی نگاه می کنم بقیه شون بهتر از این نیستن. کی از پشت لباستو میبنده؟ با ولم کن يه بغبغو اين حرفا رو نداره. |
||
|||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Johan Cruyff نوشته:نقل قول فدای نام علی نوشته:والا من نمی دونم چرا تو این فضای مزخرف موسیقی ایران اسم تتلو انقدر بد رفته. هرچی نگاه می کنم بقیه شون بهتر از این نیستن. کی از پشت لباستو میبنده؟ با ولم کن |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۲۵ فروردین ۱۳۹۶
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |