در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: به دانش بود نیک فرجام تو ... به مینو دهد چرخ آرام تو | ||
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول فدای نام علی نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول فدای نام علی نوشته:لااقل گرگی شغالی چیزی... پس گرگ. فارغ از نتیجه، فردا دارم میرم دفترچه اعزام به خدمتم رو پست کنم. روزای روشن خداحافظ. نه توروخدا اخبار دوسال دیگه هم بدون شما؟ به فکر منم باشید، دو سال دیگه کنکور دارم نه بابا اولا 6 ماه لااقل طول می کشه بری. تازه خدمت با درجه که اینطوری نیست. ظهر میای خونه. آها خب من فک میکرم همش باید اونجا باشی |
||
who don't pay attention to you |
|||
۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول فدای نام علی نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول فدای نام علی نوشته:لااقل گرگی شغالی چیزی... پس گرگ. فارغ از نتیجه، فردا دارم میرم دفترچه اعزام به خدمتم رو پست کنم. روزای روشن خداحافظ. نه توروخدا اخبار دوسال دیگه هم بدون شما؟ به فکر منم باشید، دو سال دیگه کنکور دارم نه بابا اولا 6 ماه لااقل طول می کشه بری. تازه خدمت با درجه که اینطوری نیست. ظهر میای خونه. آها خب من فک میکرم همش باید اونجا باشی نه بابا اون مال سرباز صفراس. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول فدای نام علی نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول فدای نام علی نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول فدای نام علی نوشته:لااقل گرگی شغالی چیزی... پس گرگ. فارغ از نتیجه، فردا دارم میرم دفترچه اعزام به خدمتم رو پست کنم. روزای روشن خداحافظ. نه توروخدا اخبار دوسال دیگه هم بدون شما؟ به فکر منم باشید، دو سال دیگه کنکور دارم نه بابا اولا 6 ماه لااقل طول می کشه بری. تازه خدمت با درجه که اینطوری نیست. ظهر میای خونه. آها خب من فک میکرم همش باید اونجا باشی نه بابا اون مال سرباز صفراس. آها |
||
|||
۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Ya.Lasaratal.Hosain
پیام:
۲,۴۹۳
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴
از: بجنورد
طرفدار:
- مسی نیمار سوارز - ژاوی پویول - هیچ کدوم - آرژانتین - اسپانیا - برزیل - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه - پپ کبیر - فیروز کریمی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول سجاد نوشته:ما کنکورمون رو در سکوت کامل خبری دادیم. کسی این اطراف کنکور ارشد داشت؟ ما هم از نزدیک نظاره گر کنکوری های عزیز بودیم منتهی در مقام مراقب آزمون وقتی داییت رئیس دایره امتحانات دانشگاه باشه؛ هر آزمونی که دوست داشته باشی میتونی مراقب وایسی |
||
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان، ما را با خود برده است و شهدا مانده اند. | |||
۹ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۲,۴۹۳
طرفدار:
- مسی نیمار سوارز - ژاوی پویول - هیچ کدوم - آرژانتین - اسپانیا - برزیل - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه - پپ کبیر - فیروز کریمی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول نه بابا اولا 6 ماه لااقل طول می کشه بری. تازه خدمت با درجه که اینطوری نیست. ظهر میای خونه.من فوق لیسانس برق دانشگاه تهران با معدل 19.22 سراغ دارم که فرستادنش زهک سیستان تا بره اونجا حالش جا بیاد البته ناگفته نمونه طرف ستاره دار بوده بخاطر حوادث 88 و بعدش.......... ولی در کل اگه بتونین و پارتیشو داشته باشین که امریه بگیرین، خیلی خوب بهترترترترتر میشه |
||
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان، ما را با خود برده است و شهدا مانده اند. | |||
۹ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: CarlesAlenya
پیام:
۳۱,۲۸۰
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت |
نقل قول سجاد نوشته:فارغ از نتیجه، فردا دارم میرم دفترچه اعزام به خدمتم رو پست کنم. روزای روشن خداحافظ. من بعد اینکه نتایج اولیه اومد تصمیم میگیرم پست کنم یا نه . |
||
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول سرباز ولایت نوشته:نقل قول نه بابا اولا 6 ماه لااقل طول می کشه بری. تازه خدمت با درجه که اینطوری نیست. ظهر میای خونه.من فوق لیسانس برق دانشگاه تهران با معدل 19.22 سراغ دارم که فرستادنش زهک سیستان تا بره اونجا حالش جا بیاد البته ناگفته نمونه طرف ستاره دار بوده بخاطر حوادث 88 و بعدش.......... ولی در کل اگه بتونین و پارتیشو داشته باشین که امریه بگیرین، خیلی خوب بهترترترترتر میشه اولا كه دانشگاه تهران هم شد دانشگاه آخه؟ ثانيا اگه از جلبكا بوده كه بايد مى فرستادنش يمن. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Strong forever نوشته:نه توروخدا اخبار دوسال دیگه هم بدون شما؟ به فکر منم باشید، دو سال دیگه کنکور دارم پرواز را به خاطر بسپار، پرنده مردنیست. نقل قول ALONE نوشته:نقل قول سجاد نوشته:فارغ از نتیجه، فردا دارم میرم دفترچه اعزام به خدمتم رو پست کنم. روزای روشن خداحافظ. من بعد اینکه نتایج اولیه اومد تصمیم میگیرم پست کنم یا نه . اینم میشه البته. ولی من با این کار قصد دارم معطلی پیش از خدمت رو در صورت قبول نشدن کم کنم. |
||
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نه توروخدا اخبار دوسال دیگه هم بدون شما؟ به فکر منم باشید، دو سال دیگه کنکور دارم پرواز را به خاطر بسپار، پرنده مردنیست. تحت تاثیر قرار گرفتم |
||
|||
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۲,۴۹۳
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول اولا كه دانشگاه تهران هم شد دانشگاه آخه؟ ثانيا اگه از جلبكا بوده كه بايد مى فرستادنش يمن.بر اساس گزارش موسسه رتبهبندی شانگهای، دانشگاه تهران در رده ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان و در صدر دانشگاههای کشور قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، طبق گزارش اخیرالانتشار مؤسسه رتبهبندی شانگهای مربوط به سال ۲۰۱۵، دانشگاه تهران در میان ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته در رتبه نخست در میان دانشگاههای کشور را نیز به خود اختصاص داده است. دانشگاه ایرانی دیگر در این فهرست، دانشگاه صنعتی شریف است که در رده ۴۰۱ تا ۵۰۰ این نظام، رتبهبندی شده است. بدین ترتیب و بر مبنای این گزارش، دانشگاه تهران در کنار دانشگاههای معتبری چون دانشگاههای ویکتوریا، واترلو، یورک، اتاوا، فلوریدای جنوبی، ماریلند بالتیمور، نوتردام، نبراسکا و اوتاگو، در جایگاه ۲۰۱ تا ۳۰۰ جهان ایستاده است. پیش از این، دانشگاه تهران در سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴، توانسته بود به ترتیب رتبههای ۴۰۲-۵۰۱، ۴۰۱-۵۰۰، ۳۰۱-۴۰۰، و ۳۰۱-۴۰۰، ۴۰۱-۵۰۰، ۳۰۱-۴۰۰ را کسب کند و ارتقای دانشگاه تهران در این نظام رتبهبندی به رده ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان، نشان از شتاب علمی و پیشرفت مناسب دانشگاه تهران در سال مورد ارزیابی است. نظام رتبهبندی شانگهای یکی از معتبرترین نظامهای بینالمللی رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسههای آموزشی و پژوهشی است که از سال ۲۰۰۳ راهاندازی شده است. این نظام از شش شاخص اصلی برای رتبهبندی دانشگاهها استفاده میکند که از جمله میتوان به «تعداد فارغالتحصیلان و اساتیدی که جایزه نوبل یا جایزههای مهم حوزههای دیگر را کسب کردهاند»، «تعداد محققان پراستناد که توسط مؤسسۀ تامسون رویترز مشخص میشوند»، «تعداد مقالات منتشرشده در مجلات ساینس و نیچر»، «تعداد مقالات منتشرشده در نمایه استنادی علوم و نمایه استنادی علوم اجتماعی»، و «عملکرد سرانهی آموزشی با در نظر گرفتن اندازه مؤسسه و تعداد دانشجویان و اساتید» اشاره کرد دانشگاه تهران ؛ دانشگاه نیست؟؟؟؟!!!!!!!!!!! . |
||
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |