در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: به دانش بود نیک فرجام تو ... به مینو دهد چرخ آرام تو | ||
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول حرب لمن حاربکم نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:وقتی از کلاس هفتم تا دهم بهت میگن تر و ترین مشتق نمی سازه، ی نکره و نشانه جمع مشتق نمی سازه بعد یهو میگن همه اینا می سازن چرا با ادبیات این کارو میکنین؟ ها ای که وگفتی یعنی چه؟ مشتق دیگه تازه الان میگن بگین "وندی" از یه جز معنادار با یه پسوند یا پیشوند تشکیل شده نکره هم نکره ست دیگه، معرفه نیست مردی آمد، یش نکره ست من این درس رو تو دو تا شهر مختلف گرفتم، تو هر دوشم معلما همین مثال رو برا اموزش اولیه دادن من نمیدونم چه اصراری ه مردی بیاد، خب زنی بیاد... |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۷ آبان ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول Strong forever نوشته:وقتی از کلاس هفتم تا دهم بهت میگن تر و ترین مشتق نمی سازه، ی نکره و نشانه جمع مشتق نمی سازه بعد یهو میگن همه اینا می سازن چرا با ادبیات این کارو میکنین؟ عه فک کنم به ما هم می گفتن اینا مشتق نمی سازه. حالا ینی کتاب امسالتون گفته حساب میشه؟ |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۷ آبان ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول Rєเђ๏๏ภ نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:وقتی از کلاس هفتم تا دهم بهت میگن تر و ترین مشتق نمی سازه، ی نکره و نشانه جمع مشتق نمی سازه بعد یهو میگن همه اینا می سازن چرا با ادبیات این کارو میکنین؟ عه فک کنم به ما هم می گفتن اینا مشتق نمی سازه. حالا ینی کتاب امسالتون گفته حساب میشه؟ بابا یه عمره همینه؛ من نمیدونم مگه ادبیاتو میشه تغییر داد؟ کتابمون چیزی نگفته معلمه میگه، یعنی تو خود کتاب امسال موقع یادآوریش چنین مثالی نزده که اینا توش باشه ولی این میگه مولفا گفتن اینجوری ه. خوبه دیگه معلما و دفتر تالیف یه ساز میزنه طراحای کنکورم یه ساز دیگه. حالا مای بدبخت این وسط باید قربونی شیم. البته وقتی گفت یه دلیلیم براش گفت؛ که من نفهمیدم . نمیدونم چون اونا مشتقای نمیدونم چی چین با این قاطی میشن بعدا . |
||
|||
۱۷ آبان ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Strong forever نوشته:من نمیدونم چه اصراری ه مردی بیاد، خب زنی بیاد... بیخود. لازم نکرده زنی بیاد. همون بمونه تو مطبخ. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۷ آبان ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Strong forever نوشته:وقتی از کلاس هفتم تا دهم بهت میگن تر و ترین مشتق نمی سازه، ی نکره و نشانه جمع مشتق نمی سازه بعد یهو میگن همه اینا می سازن چرا با ادبیات این کارو میکنین؟ از شاهکارات جناب حداده لابد |
||
۱۷ آبان ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول Rєเђ๏๏ภ نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:وقتی از کلاس هفتم تا دهم بهت میگن تر و ترین مشتق نمی سازه، ی نکره و نشانه جمع مشتق نمی سازه بعد یهو میگن همه اینا می سازن چرا با ادبیات این کارو میکنین؟ عه فک کنم به ما هم می گفتن اینا مشتق نمی سازه. حالا ینی کتاب امسالتون گفته حساب میشه؟ بابا یه عمره همینه؛ من نمیدونم مگه ادبیاتو میشه تغییر داد؟ کتابمون چیزی نگفته معلمه میگه، یعنی تو خود کتاب امسال موقع یادآوریش چنین مثالی نزده که اینا توش باشه ولی این میگه مولفا گفتن اینجوری ه. خوبه دیگه معلما و دفتر تالیف یه ساز میزنه طراحای کنکورم یه ساز دیگه. حالا مای بدبخت این وسط باید قربونی شیم. البته وقتی گفت یه دلیلیم براش گفت؛ که من نفهمیدم . نمیدونم چون اونا مشتقای نمیدونم چی چین با این قاطی میشن بعدا . ای بابا :// ببین هرچی که تو کتابه ملاکه اگه مثلا کتاب پارسالتون گفته اونطوری مشتق نیس ینی نیس. |
||
|||
۱۷ آبان ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول Rєเђ๏๏ภ نوشته:ای بابا :// ببین هرچی که تو کتابه ملاکه اگه مثلا کتاب پارسالتون گفته اونطوری مشتق نیس ینی نیس. نه درمورد اینا کتاب هیچی نگفته. نقل قول *SepideH* نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:وقتی از کلاس هفتم تا دهم بهت میگن تر و ترین مشتق نمی سازه، ی نکره و نشانه جمع مشتق نمی سازه بعد یهو میگن همه اینا می سازن چرا با ادبیات این کارو میکنین؟ از شاهکارات جناب حداده لابد نه بابا دارم میگم تز دفتر تالیفه حالا اون یا اینا. غلطه! |
||
|||
۱۷ آبان ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول حرب لمن حاربکم نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:وقتی از کلاس هفتم تا دهم بهت میگن تر و ترین مشتق نمی سازه، ی نکره و نشانه جمع مشتق نمی سازه بعد یهو میگن همه اینا می سازن چرا با ادبیات این کارو میکنین؟ ها ای که وگفتی یعنی چه؟ مشتق دیگه تازه الان میگن بگین "وندی" وندی |
||
۱۸ آبان ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
درس بدتر از انگل شناسی نداریم طول ترم دو بار خونده بودمش الآن در حد یه کلمه هم یادم نیست تقصیر منه وقت گذاشتم برا این درس مزخرف
|
||
۲۳ آبان ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
نقل قول Anis نوشته:درس بدتر از انگل شناسی نداریم طول ترم دو بار خونده بودمش الآن در حد یه کلمه هم یادم نیست تقصیر منه وقت گذاشتم برا این درس مزخرف ببین استاد ما انگلو به صورت نمودار درختی درس میداد بعد این طوری راحت حفظ می کردیم. شاخه های انگلا مشترک بود بعد اینا رو برا هر انگل پر می کردیم یه شاخه برای ویژگی های کلیش ی شاخه برا شکل یه شاخه برا نحوه انتقال ، برا تشخیص ، برا درمان و... الان هرچی گشتم پیدا نکردم عکسشو برات بفرستم. تو هم اگه می تونی خلاصه نویسی کن با فلش و این چیزا حین گشتن با خلاصه نویسی هایی ک از نورو کردم برخوردم آیا من همون دانشجوی دو ترم پیشم؟ |
||
|||
۲۳ آبان ۱۳۹۶
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |