در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول forca barca نوشته:من اصلا مهر این ریکارد وقتی تو تورنومنت امریکا دیدمش به دلم نشست ایشالا یه اینیستای جدید الان ما دفاع راستمون لنگ میزنه هنو از همون اولم دوس داشتم کیمیچ بایرن بیاد نمیدونم چرا ولی ازش خوشم میاد ریکارد؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۵ آذر ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: katalan.leo
نام تیم: دورتموند
پیام:
۲,۰۳۹
عضویت از: ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
از: tehran
طرفدار:
- مسی و اینیستا - ریوالدو و رونالدینهو - پرسپولیس - ارژانتین - امید عالیشاه - دیگو سیمئونه - رضا مهاجری گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن - لیگ فانتزی |
نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول forca barca نوشته:من اصلا مهر این ریکارد وقتی تو تورنومنت امریکا دیدمش به دلم نشست ایشالا یه اینیستای جدید الان ما دفاع راستمون لنگ میزنه هنو از همون اولم دوس داشتم کیمیچ بایرن بیاد نمیدونم چرا ولی ازش خوشم میاد ریکارد؟ بابای ریکی پویگ ریکارد صداش میزنه تو مصاحبش همش میگفت ریکارد |
||
۱۶ آذر ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول forca barca نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول forca barca نوشته:من اصلا مهر این ریکارد وقتی تو تورنومنت امریکا دیدمش به دلم نشست ایشالا یه اینیستای جدید الان ما دفاع راستمون لنگ میزنه هنو از همون اولم دوس داشتم کیمیچ بایرن بیاد نمیدونم چرا ولی ازش خوشم میاد ریکارد؟ بابای ریکی پویگ ریکارد صداش میزنه تو مصاحبش همش میگفت ریکارد WTH |
||
|||
۱۶ آذر ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: katalan.leo
نام تیم: دورتموند
پیام:
۲,۰۳۹
عضویت از: ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
از: tehran
طرفدار:
- مسی و اینیستا - ریوالدو و رونالدینهو - پرسپولیس - ارژانتین - امید عالیشاه - دیگو سیمئونه - رضا مهاجری گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن - لیگ فانتزی |
اگه بارسا فردا ببیازه والورده اخراج میشه ؟؟؟؟ به نظر دنیس نیم فصل میره امیدوارم تیم یه فرم خوبی پیدا کنه واقعا فرمش بی کیفیته خیلیم بی کیفیت |
||
۱۶ آذر ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول forca barca نوشته:اگه بارسا فردا ببیازه والورده اخراج میشه ؟؟؟؟ فکر کن یه درصد! |
||
|||
۱۶ آذر ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
در مورد حرف جالب پله یه چن تا نکته جالب و یه نقل قول از خودش یادم اومد... اول اینکه جناب پله اگه مسی یه پاست چطوری تونسته پا غیر تخصصی هتریک کنه و به ویا رئال و رئال زیرطاقی و سوپر گل بزنه و بهترین دروازه بان جهان سال ۲۰۱۵ چیپ بزنه؟...با ضربه سر هم گل خوشگل زده اونم بالاترین سطح فوتبال سی ال و تو فینالش.......از همه مهم تر هر وقت با قلبت برای تیم محبوبت گل زدی بیا ادعا کن:) از طرفی مستندهای فوتبالی ببنید همین آقا میگفت از گارینشا بهتر ندیدم الان میگه من و مارادونا و کرایف و قیصر بهترینیم. لوتی حداقل به هموطن خودت رحم کن! اما قسمت دردناک تاریخ که نتیجه نهایی رو میبینن و چگونگیش کار ندارن...پله سه دوره جام جهانی داره که در کنارش ستاره هایی مثل ریولینو و دیدی و زاگالو و گارینشا بودن و نونش رو میخوره! به خصوص گارینشا که خودم فیلمایی ازش دیدم خیلی دوست داشتم اعجوبه بود پای علیل! اصن دو دوره اولی که برد اولیش فقط در حد پدیده ۱۷ ساله مطرح شد و دوره دوم هم مصدوم شد بازی اول و گارینشا یه تنه قهرمان کرد برزیل رو! دوره آخر که دیگه اینقدر سطح تیما افتضاح بود و مدعی خاصی نداشت که ایتالیا راحت فینال میبازه....مقایسه کنید که بهره اونهمه فوق ستاره رو برده و الان خودش رو یگانه برزیل میدونه!در حالی کنار مسی دوره های مختلف پالاسیو و ماسکرانو و آکونا و ....بازی کردن!ا بیست سال دیگه هم میگن یه بابایی مساوی مسی توپ طلا داره و سی ال بیشتر برده دیگه نه کیفیت رو کار دارن و نه شرایط تیمی متفاوت که گیر چه لردهایی و چه مدیرایی از خائن گرفته تا بی لیاقت بوده و سرمربی های سطح پایین... |
||
۱۷ آذر ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول infinite iniesta نوشته:در مورد حرف جالب پله یه چن تا نکته جالب و یه نقل قول از خودش یادم اومد... اول اینکه جناب پله اگه مسی یه پاست چطوری تونسته پا غیر تخصصی هتریک کنه و به ویا رئال و رئال زیرطاقی و سوپر گل بزنه و بهترین دروازه بان جهان سال ۲۰۱۵ چیپ بزنه؟...با ضربه سر هم گل خوشگل زده اونم بالاترین سطح فوتبال سی ال و تو فینالش.......از همه مهم تر هر وقت با قلبت برای تیم محبوبت گل زدی بیا ادعا کن:) از طرفی مستندهای فوتبالی ببنید همین آقا میگفت از گارینشا بهتر ندیدم الان میگه من و مارادونا و کرایف و قیصر بهترینیم. لوتی حداقل به هموطن خودت رحم کن! اما قسمت دردناک تاریخ که نتیجه نهایی رو میبینن و چگونگیش کار ندارن...پله سه دوره جام جهانی داره که در کنارش ستاره هایی مثل ریولینو و دیدی و زاگالو و گارینشا بودن و نونش رو میخوره! به خصوص گارینشا که خودم فیلمایی ازش دیدم خیلی دوست داشتم اعجوبه بود پای علیل! اصن دو دوره اولی که برد اولیش فقط در حد پدیده ۱۷ ساله مطرح شد و دوره دوم هم مصدوم شد بازی اول و گارینشا یه تنه قهرمان کرد برزیل رو! دوره آخر که دیگه اینقدر سطح تیما افتضاح بود و مدعی خاصی نداشت که ایتالیا راحت فینال میبازه....مقایسه کنید که بهره اونهمه فوق ستاره رو برده و الان خودش رو یگانه برزیل میدونه!در حالی کنار مسی دوره های مختلف پالاسیو و ماسکرانو و آکونا و ....بازی کردن!ا بیست سال دیگه هم میگن یه بابایی مساوی مسی توپ طلا داره و سی ال بیشتر برده دیگه نه کیفیت رو کار دارن و نه شرایط تیمی متفاوت که گیر چه لردهایی و چه مدیرایی از خائن گرفته تا بی لیاقت بوده و سرمربی های سطح پایین... متاسفانه حرفات درسته. اما این نگاه آدمای سطحیه و اهمیتی نداره. ۱۰ تا توپ طلا هم به امثال رونالدو بدن یا پله و مارادونا هر مزخرفی بگن، همون صحنه که بواتنگ رو نابود کرد و با راست به نویر چیپ زد برا کل تاریخ فوتبال بسه! |
||
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
واویلا از مسی .... واویلا! استاد سوارز اجازه میداد الان چهار صفر بود...سمدو تو دفاع عالیه. دمبوز هم که چپ سرتوپ میزنه با راست کات دار شرط میبندم همین کار عکسش هم میتونه انجام بده |
||
۱۷ آذر ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده |
عالي بوديم . كاش ما تو كل فصل با اين انگيزه و تحرك بازي كنيم . مسي فوق العاده بود خيلي وقت بود بازي ب اين خفني نديده بودم ازش
|
||
۱۸ آذر ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری |
بازی خوبی بود ولی متاسفانه والورده نشون داده توانایی گند زدن در هر بازی ای رو با تاکتیک های مزخرفش داره و این اعصاب ادمو خورد میکنه
|
||
۱۸ آذر ۱۳۹۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |