در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: frederic*chopin
پیام:
۱,۶۹۹
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi - xavi - xavi - xavi - xavi - xavi - xavi گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Ramona نوشته:خانم های ژاپنی باید تو محیط کارشون کفش پاشنه بلند بپوشن. بعد از کلی کمپین و اعتراض هم وزیر بهداشتشون گفته پوشیدن کفش پاشنه بلند ضروریه 😑😑😑 ژاپن مسیح علینژاد نداره؟ دارن قدا رو بالانس میکنن ... |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۸
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول Ramona نوشته:خانم های ژاپنی باید تو محیط کارشون کفش پاشنه بلند بپوشن. بعد از کلی کمپین و اعتراض هم وزیر بهداشتشون گفته پوشیدن کفش پاشنه بلند ضروریه 😑😑😑 ژاپن مسیح علینژاد نداره؟ ژاپن ishikawa yumi داره (همونیه که کمپین اعتراض رو شروع کرده) انشالله تو بلند مدت موفق میشن قانونو عوض کنن |
||
۱۸ خرداد ۱۳۹۸
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول Anis نوشته:ژاپن ishikawa yumi داره (همونیه که کمپین اعتراض رو شروع کرده) انشالله تو بلند مدت موفق میشن قانونو عوض کنن او یس |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۹ خرداد ۱۳۹۸
|
|
نام کاربری: peymanimpm
نام تیم: سویا
پیام:
۱,۳۶۷
عضویت از: ۱۵ اسفند ۱۳۸۹
از: اصفهان
طرفدار:
- لیونل مسی - گواردیولا ریوالدو لوییز انریکه - سپاهان - اسپانیا و آرژانتین - احمدرضا عابدزاده - گواردیولا - ابراهیم زاده و حسین فرکی گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - ناظرين انجمن |
دلم میخواد یه روزی بعد سالها پرستوی سعادت رو ببینی نمیخوام بیش از این تو صورت من نشون یاس ووحشت رو ببینی دلم میخواد یه روزی فارغ از غم تبسم روی لبهامون بشینه شاید اونروزدوباره جون بگیره نهال آرزوهامون تو سینه |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Lionel Me30 نوشته:دلم میخواد یه روزی بعد سالها پرستوی سعادت رو ببینی نمیخوام بیش از این تو صورت من نشون یاس ووحشت رو ببینی دلم میخواد یه روزی فارغ از غم تبسم روی لبهامون بشینه شاید اونروزدوباره جون بگیره نهال آرزوهامون تو سینه |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول Lionel Me30 نوشته:دلم میخواد یه روزی بعد سالها پرستوی سعادت رو ببینی نمیخوام بیش از این تو صورت من نشون یاس ووحشت رو ببینی دلم میخواد یه روزی فارغ از غم تبسم روی لبهامون بشینه شاید اونروزدوباره جون بگیره نهال آرزوهامون تو سینه عخی تا حالا ندیده بودیم آقامسعود آواز عاشقی بخونه |
||
|||
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۱,۳۶۷
طرفدار:
- لیونل مسی - گواردیولا ریوالدو لوییز انریکه - سپاهان - اسپانیا و آرژانتین - احمدرضا عابدزاده - گواردیولا - ابراهیم زاده و حسین فرکی گروه:
نقل قول Ramona نوشته:نقل قول Lionel Me30 نوشته:دلم میخواد یه روزی بعد سالها پرستوی سعادت رو ببینی نمیخوام بیش از این تو صورت من نشون یاس ووحشت رو ببینی دلم میخواد یه روزی فارغ از غم تبسم روی لبهامون بشینه شاید اونروزدوباره جون بگیره نهال آرزوهامون تو سینه عخی تا حالا ندیده بودیم آقامسعود آواز عاشقی بخونه آواز عاشقی نبود داشتم هایده گوش میدادم گفتم شما هم گوش کنید |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
نقل قول Lionel Me30 نوشته:نقل قول Ramona نوشته:نقل قول Lionel Me30 نوشته:دلم میخواد یه روزی بعد سالها پرستوی سعادت رو ببینی نمیخوام بیش از این تو صورت من نشون یاس ووحشت رو ببینی دلم میخواد یه روزی فارغ از غم تبسم روی لبهامون بشینه شاید اونروزدوباره جون بگیره نهال آرزوهامون تو سینه عخی تا حالا ندیده بودیم آقامسعود آواز عاشقی بخونه آواز عاشقی نبود داشتم هایده گوش میدادم گفتم شما هم گوش کنید ممنون که مارو تو هایده گوش دادناتون شریک میکنید. |
||
|||
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Lionel Me30 نوشته:نقل قول Ramona نوشته:نقل قول Lionel Me30 نوشته:دلم میخواد یه روزی بعد سالها پرستوی سعادت رو ببینی نمیخوام بیش از این تو صورت من نشون یاس ووحشت رو ببینی دلم میخواد یه روزی فارغ از غم تبسم روی لبهامون بشینه شاید اونروزدوباره جون بگیره نهال آرزوهامون تو سینه عخی تا حالا ندیده بودیم آقامسعود آواز عاشقی بخونه آواز عاشقی نبود داشتم هایده گوش میدادم گفتم شما هم گوش کنید اون تسبیح منو بیارین... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۱,۳۶۷
طرفدار:
نقل قول Ramona نوشته:نقل قول Lionel Me30 نوشته:نقل قول Ramona نوشته:نقل قول Lionel Me30 نوشته:دلم میخواد یه روزی بعد سالها پرستوی سعادت رو ببینی نمیخوام بیش از این تو صورت من نشون یاس ووحشت رو ببینی دلم میخواد یه روزی فارغ از غم تبسم روی لبهامون بشینه شاید اونروزدوباره جون بگیره نهال آرزوهامون تو سینه عخی تا حالا ندیده بودیم آقامسعود آواز عاشقی بخونه آواز عاشقی نبود داشتم هایده گوش میدادم گفتم شما هم گوش کنید ممنون که مارو تو هایده گوش دادناتون شریک میکنید. خواهش میکنم قابلی نداشت آهنگ درخواستی داشتید در خدمتم |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |