در حال دیدن این عنوان: |
۱۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:بیاین اینم بزنید. باحاله میگه مغز چقدر جوونه. البته بیشتر قابلیت تشخیص دیداریه. مشاهده لینک من تا۴۷ثانیه هم تونستم بزنم. ۳۶ ۳۵ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۸
|
|
|
نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:بیاین اینم بزنید. باحاله میگه مغز چقدر جوونه. البته بیشتر قابلیت تشخیص دیداریه. مشاهده لینک من تا۴۷ثانیه هم تونستم بزنم. ۳۶ ۳۵ احسنت. اون هم تا ۳۷ که رباته، ولی۴۰ به بالاش رو نرفتم که بدونم تغییر میکنه یا نه. ________________________________ در مورد اون که تشخیص رنگه یه چیزی فهمیدم، نور محیط و رزولوشن صفحه مبایل ها خیلی توش تاثیر داره و اینکه بنظرم اینکه میگن تشخیص رنگ آقایون ضعیف تره الکیه. ما که تو فامیلمون اینطور نبود. |
||
گداخته از جفای همه گریخته در وفای علی |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۸
|
|
|
دل را به کف هرکه دهم باز پس آرَد کس تاب نگهداری دیوانه ندارد. سال ۹۸ هم داره نفس های آخرش رو میکشه. اگه بهم بگن بدترین سال عمرت رو بگو، بی شک سال ۹۸ رو میگم. دلم گرفته. بخاطر تک تک لحظه هاش. دلم گرفته بخاطر تک تک اتفاق هاش. بخاطر تمام روزهای تنهایی سال ۹۸، بخاطر نبودن ها ، بخاطر تمام دل گرفتگی هاش. کاش سال جدید سال خوبی باشه. ان شاءالله تو سال جدید خبری که دل هممون میخواد رو بشنویم. آقامون دست بذاره به دیوار کعبه و بگه انا المهدی... کاش سال جدید پر از رنگ خدا باشه برای هممون. براتون سالی پر از خیر و پر از رنگ خدا ، از خدا میخوام. بدی دیدین حلال کنید برای حال دل من هم دعا کنید. |
||
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول beautiful queen نوشته:و اینکه بنظرم اینکه میگن تشخیص رنگ آقایون ضعیف تره الکیه. ما که تو فامیلمون اینطور نبود. صرفا چون خانوما همش در بند رخت و لباس و رنگ و مدن فکر می کنن تشخیص رنگشون بهتره. ![]() ![]() |
||
|||
۲۹ اسفند ۱۳۹۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:و اینکه بنظرم اینکه میگن تشخیص رنگ آقایون ضعیف تره الکیه. ما که تو فامیلمون اینطور نبود. صرفا چون خانوما همش در بند رخت و لباس و رنگ و مدن فکر می کنن تشخیص رنگشون بهتره. ![]() ![]() آره بابا مشکل در تشخیص تفاوت رنگی نیست فقط آقایون و بعضی خانما اهمیتی به اسم رنگا نمیدن ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۸
|
|
|
نقل قول Anis نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:و اینکه بنظرم اینکه میگن تشخیص رنگ آقایون ضعیف تره الکیه. ما که تو فامیلمون اینطور نبود. صرفا چون خانوما همش در بند رخت و لباس و رنگ و مدن فکر می کنن تشخیص رنگشون بهتره. ![]() ![]() آره بابا مشکل در تشخیص تفاوت رنگی نیست فقط آقایون و بعضی خانما اهمیتی به اسم رنگا نمیدن ![]() من رو این حساب نگفته بودم. یه چیزی شنیده بودم در مورد این که یه تحقیق علمی بوده که قدرت تشخیص رنگ مردها کمتره. ![]() |
||
|||
۲۹ اسفند ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:و اینکه بنظرم اینکه میگن تشخیص رنگ آقایون ضعیف تره الکیه. ما که تو فامیلمون اینطور نبود. صرفا چون خانوما همش در بند رخت و لباس و رنگ و مدن فکر می کنن تشخیص رنگشون بهتره. ![]() ![]() آره بابا مشکل در تشخیص تفاوت رنگی نیست فقط آقایون و بعضی خانما اهمیتی به اسم رنگا نمیدن ![]() من رو این حساب نگفته بودم. یه چیزی شنیده بودم در مورد این که یه تحقیق علمی بوده که قدرت تشخیص رنگ مردها کمتره. ![]() این از همون دست تحقیقات علمیه نامشخصه که مثلا میگه خانما چند کار با هم می تونن انجام بدن - در حالی که یکیشم درست نمی تونن انجام بدن ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۲۹ اسفند ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
نقل قول علی ولی الله نوشته:ارجاع به داستان رانندگی ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول Anis نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:ارجاع به داستان رانندگی ![]() ![]() ![]() *گیف پرواز اژدها* |
||
|||
۲۹ اسفند ۱۳۹۸
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:ارجاع به داستان رانندگی ![]() ![]() ![]() *گیف پرواز اژدها* فراااررر ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۸
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |