در حال دیدن این عنوان: |
۴۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول capitan5 نوشته:دوستان هر آنچه که حول محور تحولات باشگاه میگذره رو طی چند کامنت براتون نوشتم. امیدوارم بخونید و لذت ببرید. به امید این که این بلای خانمان سوز هر چه سریع تر گورش رو گم بکنه! خیلی خلاصه و مفید. مرسی ![]() |
||
۸ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sepazz
پیام:
۳,۷۴۹
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۹۰
از: اردبیل
طرفدار:
- هربازیکنی که تو بارسا باشه یا بیاد - کرایف کبیر - ... - اسپانیا-آرژانتین - ... - ... - دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
پدری و ترینکائو دو جواهری هستن که خریداری شدن و به تیمهای خودشون قرض داده شدن و از تابستون اضافه میشن به تیم اصلی. ترینکائو 20 سالشه. وینگ راست. جزو نسل طلایی ۹۹ پرتغال هست که میگن این نسل میتونه پر افتخار ترین نسل تاریخ پرتغال باشه. کلیپهاش نشون میدن سرعت و تکنیک بالایی داره. باید دید چقدر پتانسیل پیشرفت داره! پدری... ۱۷ سالشه فیکس تیم اصلی لاس پالماس تو لیگ ۱ . استعداد ناب. مشخص نیست که مستقیم میاد تیم اصلی یا میره تیم ب! اگر تیم ب نتونه صعود کنه بهتره بره تیم اصلی. هرچند قرار با تیم اصلی تمرین کنه! متئوس فرناندز هم یک بازیکن مثل ویدال هست.۲۱ سالشه و قرار بود نیم فصل برای وایادولید بازی بکنه و بعد بیاد که کرونا نذاشت!!! باید دید قرض میدن یا میارنش! |
||
FORCA BARCA | |||
۹ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
فعلا تا فوتبال تعطیله انگار زندگی تعطیله. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۹ فروردین ۱۳۹۹
|
|
|
ازین میترسم کلا لیگ لغو بشه اونم بدون قهرمان. حالا باز خوبه ۲ فصل پیش که با اختلاف صدر بودیم اینطور نشد
|
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:ازین میترسم کلا لیگ لغو بشه اونم بدون قهرمان. حالا باز خوبه ۲ فصل پیش که با اختلاف صدر بودیم اینطور نشد لیورپول خیلی گناه داره الان ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول مسعود نوشته:ازین میترسم کلا لیگ لغو بشه اونم بدون قهرمان. حالا باز خوبه ۲ فصل پیش که با اختلاف صدر بودیم اینطور نشد لیورپول خیلی گناه داره الان ![]() اونو که احتمال زیاد قهرمانی رو بهش بدن. دیگه اون کچل خرشانس انقدرم خرشانس نیست! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sepazz
پیام:
۳,۷۴۹
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۹۰
از: اردبیل
طرفدار:
- هربازیکنی که تو بارسا باشه یا بیاد - کرایف کبیر - ... - اسپانیا-آرژانتین - ... - ... - دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خب. اگر خبری که من خوندم درست باشه ژاوی توی مصاحبه آخرش گفته که دوست نداره در طول مربیگریش تو بارسا با آدم های فاسد کار کنه و این میتونه اشاره به بارتو باشه! البته اگر این کلمه فاسد شیطنت مترجم نباشه! یعنی مشخصا فصل بعد خبری از ژاوی نیست و باید دید انتخابات ریاست باشگاه به سود چه کسی تموم میشه. همچین یک سری تعریف هایی هم از بوسکتس و پیکه کرده که من رو میترسونه! به این جهت که با اومدن ژاوی رابطه خوبش با این دو باعث تضمین جایگاهشون توی ترکیب بشه که اتفاق خیلی بد و خطرناکی هستش. در مورد مسی هم این موضوع تقریبا صادقه! وقتی میگم تقریبا منظوم اینه که مسی حتی روی ویلچر هم از نصف بازیکنای دنیا بهتره! و احتمال اینکه جلوی خودنمایی گزینه های بهتر زو بگیره خیلی کمه در مقایسه با پیکه و بوسکتس که همین الانشم.... |
||
FORCA BARCA | |||
۱۳ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری ![]() |
نقل قول capitan5 نوشته:خب. اگر خبری که من خوندم درست باشه ژاوی توی مصاحبه آخرش گفته که دوست نداره در طول مربیگریش تو بارسا با آدم های فاسد کار کنه و این میتونه اشاره به بارتو باشه! البته اگر این کلمه فاسد شیطنت مترجم نباشه! یعنی مشخصا فصل بعد خبری از ژاوی نیست و باید دید انتخابات ریاست باشگاه به سود چه کسی تموم میشه. همچین یک سری تعریف هایی هم از بوسکتس و پیکه کرده که من رو میترسونه! به این جهت که با اومدن ژاوی رابطه خوبش با این دو باعث تضمین جایگاهشون توی ترکیب بشه که اتفاق خیلی بد و خطرناکی هستش. در مورد مسی هم این موضوع تقریبا صادقه! وقتی میگم تقریبا منظوم اینه که مسی حتی روی ویلچر هم از نصف بازیکنای دنیا بهتره! و احتمال اینکه جلوی خودنمایی گزینه های بهتر زو بگیره خیلی کمه در مقایسه با پیکه و بوسکتس که همین الانشم.... پیکه ۲۰۲۲ اخرین فصلشه خودش گفته نمیخوام دیگه فوتبال بازی کنم |
||
۱۳ فروردین ۱۳۹۹
|
|
|
خدا با ماست !! شنیدین میگن رونالدو میخواد بیاد بارسا ؟ فرض کن با مسی یکی بشن من فقط تو PES این دوتارا کنار هم داشتم ![]() ![]() ![]() ![]() من نمیدونم رونالدو اصن برا چی رفت از رئال |
||
۱۴ فروردین ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Αφροδίτη نوشته:نقل قول capitan5 نوشته:خب. اگر خبری که من خوندم درست باشه ژاوی توی مصاحبه آخرش گفته که دوست نداره در طول مربیگریش تو بارسا با آدم های فاسد کار کنه و این میتونه اشاره به بارتو باشه! البته اگر این کلمه فاسد شیطنت مترجم نباشه! یعنی مشخصا فصل بعد خبری از ژاوی نیست و باید دید انتخابات ریاست باشگاه به سود چه کسی تموم میشه. همچین یک سری تعریف هایی هم از بوسکتس و پیکه کرده که من رو میترسونه! به این جهت که با اومدن ژاوی رابطه خوبش با این دو باعث تضمین جایگاهشون توی ترکیب بشه که اتفاق خیلی بد و خطرناکی هستش. در مورد مسی هم این موضوع تقریبا صادقه! وقتی میگم تقریبا منظوم اینه که مسی حتی روی ویلچر هم از نصف بازیکنای دنیا بهتره! و احتمال اینکه جلوی خودنمایی گزینه های بهتر زو بگیره خیلی کمه در مقایسه با پیکه و بوسکتس که همین الانشم.... پیکه ۲۰۲۲ اخرین فصلشه خودش گفته نمیخوام دیگه فوتبال بازی کنم ۲ فصل کم نیست ![]() |
||
۱۴ فروردین ۱۳۹۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |