در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول beautiful queen نوشته:انصافا اگه میشد بچه های سایت دور هم جمع بشن، مهمونشون میکردم. ![]() اینجوری شیرینی خواستنشون رو نبین، پارسال حتی برا تولد سایت هم نیومدن برنامه کنسل شد. من تا تهران الکی کلی راه اومدم ![]() |
||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
|
نقل قول Anis نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:انصافا اگه میشد بچه های سایت دور هم جمع بشن، مهمونشون میکردم. ![]() اینجوری شیرینی خواستنشون رو نبین، پارسال حتی برا تولد سایت هم نیومدن برنامه کنسل شد. من تا تهران الکی کلی راه اومدم ![]() واقعا؟ اینقدر تنبلن؟ البته تولد سایت فرق داره ها 😁 چون باید خودشون خرج کنن ![]() شیرینی خوردن مفت خوریه ![]() ![]() ![]() ![]() تو خودت نمیای تهران؟ هم ببینمت هم شیرینی بدم بهت😘 |
||
گداخته از جفای همه گریخته در وفای علی |
|||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: katalan.leo
نام تیم: دورتموند
پیام:
۲,۰۳۹
عضویت از: ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
از: tehran
طرفدار:
- مسی و اینیستا - ریوالدو و رونالدینهو - پرسپولیس - ارژانتین - امید عالیشاه - دیگو سیمئونه - رضا مهاجری گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول forca barca نوشته:البته خب اگه برای انجام کاری ام تا راه باشه برای پیچوندنش ام به توان دوتا ![]() اینها مزاحی بیش نیست توی این دوران دعا بهترین شرینی ای هست که هر کسی میتونه به دیگران بده توصیه میکنم به جوونیت رحم کنی ![]() ولی انصافا برا پیچوندن نگفتم، خدایی پول واریز کردن به عنوان شیرینی ،بنظرم از صدتا فحش بدتره، مگه کسی محتاج یه قرون دو زاریه که من واریز کنم براش؟ و در کل شکل زشتی داره ما تو شهرمون، شیرینی دادن، رو مساوی مهمون کردن دیگران و دور هم بودن میدونیم ، ![]() دوست و آشنا هم میدونن من چقدر لارجم. ![]() ![]() ![]() این شماره کارت یه شوخی رایجه همون خشکه حساب کن برره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() انشالا شادی روز افزون |
||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
|
نقل قول forca barca نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول forca barca نوشته:البته خب اگه برای انجام کاری ام تا راه باشه برای پیچوندنش ام به توان دوتا ![]() اینها مزاحی بیش نیست توی این دوران دعا بهترین شرینی ای هست که هر کسی میتونه به دیگران بده توصیه میکنم به جوونیت رحم کنی ![]() ولی انصافا برا پیچوندن نگفتم، خدایی پول واریز کردن به عنوان شیرینی ،بنظرم از صدتا فحش بدتره، مگه کسی محتاج یه قرون دو زاریه که من واریز کنم براش؟ و در کل شکل زشتی داره ما تو شهرمون، شیرینی دادن، رو مساوی مهمون کردن دیگران و دور هم بودن میدونیم ، ![]() دوست و آشنا هم میدونن من چقدر لارجم. ![]() ![]() ![]() این شماره کارت یه شوخی رایجه همون خشکه حساب کن برره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() انشالا شادی روز افزون خب فرزندم، یه از این شکلکا میذاشتی ![]() ![]() یا همون خشکه حساب کن هم میگفتی حل بود ![]() سلامت باشید ان شاءالله شما هم براتون خبرهای خوش و شاد پشت سر هم اتفاق بیافته انصافا من که تو این روزا حسابی به این شادی نیاز داشتم. خدارو شکر که لطف خدا شامل حالم شد ![]() حالا اگه بچه ها دور همی رو پایه هستن، بگن. |
||
|||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
الان به دلیل محدودیتهای بهداشتی همون بهتره که یه نوتلا شیکی چیزی برای همه دوستان اسنپ فود کنی. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:الان به دلیل محدودیتهای بهداشتی همون بهتره که یه نوتلا شیکی چیزی برای همه دوستان اسنپ فود کنی. ![]() من با اسنپ فود کنار نمیام ![]() هروقت محدودیت های بهداشتی برداشته شد، یه دورهمی بذاریم ، نوتلا شیک مهمون من ![]() ![]() |
||
|||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۶۱,۶۵۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:الان به دلیل محدودیتهای بهداشتی همون بهتره که یه نوتلا شیکی چیزی برای همه دوستان اسنپ فود کنی. ![]() من با اسنپ فود کنار نمیام ![]() هروقت محدودیت های بهداشتی برداشته شد، یه دورهمی بذاریم ، نوتلا شیک مهمون من ![]() ![]() به نفر این پیام رو یه جای امن سیو کنه. ![]() |
||
|||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:الان به دلیل محدودیتهای بهداشتی همون بهتره که یه نوتلا شیکی چیزی برای همه دوستان اسنپ فود کنی. ![]() من با اسنپ فود کنار نمیام ![]() هروقت محدودیت های بهداشتی برداشته شد، یه دورهمی بذاریم ، نوتلا شیک مهمون من ![]() ![]() به نفر این پیام رو یه جای امن سیو کنه. ![]() ![]() خودت اسکرین شات بگیر به عنوان مدرک. کیو میترسونی ![]() بروو برادر من از خدا بترس ![]() ![]() |
||
|||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
|
دلم یه فیلم خوب میخواد. از این جادویی ها و فانتزی طورا . کسی فیلم سراغ داره؟ هرچی میگردم چیزی نمی یابم ![]() ![]() |
||
|||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۶۱,۶۵۰
طرفدار:
نقل قول beautiful queen نوشته:دلم یه فیلم خوب میخواد. از این جادویی ها و فانتزی طورا . کسی فیلم سراغ داره؟ هرچی میگردم چیزی نمی یابم ![]() ![]() مجموعه آنابل رو ببین در این ایام الشیطان هالووین. ![]() |
||
|||
۹ آبان ۱۳۹۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |