در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول A.Abbasi نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:من نمیفهمم مثلا هوادارا میگن کنراد و مینگزا هم باید انقدر بازی کنن؟ این حرفای احمقانه چیه این کومان میزنه. این چرا انقدر شخصیت کوچیکی داره نمیفهمم. بابا کوری که از همه هافبکامون بهتره؟! من به این مربی ایمان دارم باید بهش فرصت داد تا خودش رو ثابت کنه شاید فصل بعد یا نیم فصل دوم همین فصل ولی زمان میخواد ، تیم از پایه نابود شده و الان کومان سختترین کار رو داره میکنه نباید مدام ازش ایراد گرفت ایمان داشتن دلیل میخواد. خیلیا بودن به والورده هم ایمان داشتن چون شواهد رو درست نمیدیدن. شواهد نشون میده بارسا با کومان به جایی نخواهد رسید. ایمان داشتن الکی و زمان دادن الکی جز اینکه خسارت محض به بار بیاره اثر دیگهای نداره. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول infinite iniesta نوشته:از همه اینا بگذریم حتی والورده هم برنامه داشت! حتی پاسکاری های بیهوده تیم ستین هم نظم و سازماندهی بهتری داشت! این تیم جناب کومان هیچی نداره! مهمترینشون هم بگیم فقط یه نیم فصل گذشته بر فرض محال (چون هیچ پلن درستی دیده نمیشه!) فرصت میخواد تا تیمش شکل بگیره ولی حداقل ذهنیت و جنبه روحی روانی این بازیکنا باید درست میشد نه اینکه هردفعه عقب افتادیم همه عصبی بشن! تا اینجای فصل گل اول خوردن تیم جناب کومان مساوی با باخت بوده! بازی جلوی تیمای با کیفیت جز بازی رفت با تیم نصف نیمه یوونتوس همه این بازی های مهم مساوی باخت بوده! به ثبات تاکتیکی رسیدن و با برنامه بازی کردن پیش نیازهایی داره تیم کومان نتونسته درستش کنه! خیلی دور از ذهنه تغییر مثبتی بده کومان... متاسفانه کاملا درسته... |
||
|||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
نام کاربری: A.Abbasi
پیام:
۵۰۶
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸
از: ایران
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - فرانسه - علی کریمی - فرگوسن - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول infinite iniesta نوشته:نقل قول A.Abbasi نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:من نمیفهمم مثلا هوادارا میگن کنراد و مینگزا هم باید انقدر بازی کنن؟ این حرفای احمقانه چیه این کومان میزنه. این چرا انقدر شخصیت کوچیکی داره نمیفهمم. بابا کوری که از همه هافبکامون بهتره؟! من به این مربی ایمان دارم باید بهش فرصت داد تا خودش رو ثابت کنه شاید فصل بعد یا نیم فصل دوم همین فصل ولی زمان میخواد ، تیم از پایه نابود شده و الان کومان سختترین کار رو داره میکنه نباید مدام ازش ایراد گرفت من فکر میکردم کومان یه آدم با پرستیژ باشه و آشنا با فلسفه و از DNA بارسا باشه...از آقایون یا بهتر بگم گاوهای مقدس نترسه! سوارز با پای لنگان بخواد بازی کنه جرئت نداشته باشه حرف بزنه عین ستین یا عین اون بوسکتس معلوم نیست کجا وصله به هر قیمتی بخواد بازی کنه! ولی این آدم برخلاف هیکل گنده اش یکیه با افکار خاله زنک و متناقض! زمین و زمان مقصرن اگه نتیجه نگیره الا خودش! تیم از پایه بسازه؟؟ شرمنده این حتی برای خریدهاش هم آینده نگری نداره صرفن دنبال نتیجه است! با حرفی که به ریکی زد عملن به فلسفه بارسا توهین کرد! اجباری در کنار نبود هیچ کدوم از این بازیکنا از جمله مینگوئزا و آلنیا و آرئوخو رو نمیدیدیم! فاتی هم از قبل خودشو ثابت کرده بود! از همه اینا بگذریم حتی والورده هم برنامه داشت! حتی پاسکاری های بیهوده تیم ستین هم نظم و سازماندهی بهتری داشت! این تیم جناب کومان هیچی نداره! مهمترینشون هم بگیم فقط یه نیم فصل گذشته بر فرض محال (چون هیچ پلن درستی دیده نمیشه!) فرصت میخواد تا تیمش شکل بگیره ولی حداقل ذهنیت و جنبه روحی روانی این بازیکنا باید درست میشد نه اینکه هردفعه عقب افتادیم همه عصبی بشن! تا اینجای فصل گل اول خوردن تیم جناب کومان مساوی با باخت بوده! بازی جلوی تیمای با کیفیت جز بازی رفت با تیم نصف نیمه یوونتوس همه این بازی های مهم مساوی باخت بوده! به ثبات تاکتیکی رسیدن و با برنامه بازی کردن پیش نیازهایی داره تیم کومان نتونسته درستش کنه! خیلی دور از ذهنه تغییر مثبتی بده کومان... میبینیم... |
||
زندگی کن، هیچکس آنقدر ثروتمند نیست که گذشته خود را بخرد | |||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
نام کاربری: Hossein.hadi.Moghadam
پیام:
۵۱۲
عضویت از: ۱۰ تیر ۱۳۹۹
از: Rasht
طرفدار:
- Pep - Messi - سپیدرود - آرژانتین - علی کریمی - کلوپ و مارچلو بیلسا - حجازی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول A.Abbasi نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:من نمیفهمم مثلا هوادارا میگن کنراد و مینگزا هم باید انقدر بازی کنن؟ این حرفای احمقانه چیه این کومان میزنه. این چرا انقدر شخصیت کوچیکی داره نمیفهمم. بابا کوری که از همه هافبکامون بهتره؟! من به این مربی ایمان دارم باید بهش فرصت داد تا خودش رو ثابت کنه شاید فصل بعد یا نیم فصل دوم همین فصل ولی زمان میخواد ، تیم از پایه نابود شده و الان کومان سختترین کار رو داره میکنه نباید مدام ازش ایراد گرفت ایمان داشتن دلیل میخواد. خیلیا بودن به والورده هم ایمان داشتن چون شواهد رو درست نمیدیدن. شواهد نشون میده بارسا با کومان به جایی نخواهد رسید. ایمان داشتن الکی و زمان دادن الکی جز اینکه خسارت محض به بار بیاره اثر دیگهای نداره. حرفت درست ولی ما در طول تاریخمون هم اینقدر پشت سر هم مربی عوض نکردیم که در این چند ساله داشتیم و این به بازیکنان و باشگاه آسیب میزنه و باعث بی ثباتی میشه هرچند که نشأت گرفته از انتخابهای قلط ما بوده.ولی دیگه تعقیر مربی در ربع فصل هم پرچم مارو میاره پایین.خداکنه با انتخابات درست مدیری خوب بیاد و با مدیر فنی فوتبال بلد فروش و خریدهایی انجام بدیم که اوضاء بهتر بشه کومن هم مطمئنا تا آخر فصل فرصت داره تا انتقادها رو کم کنه |
||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول حسین هادی مقدم نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول A.Abbasi نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:من نمیفهمم مثلا هوادارا میگن کنراد و مینگزا هم باید انقدر بازی کنن؟ این حرفای احمقانه چیه این کومان میزنه. این چرا انقدر شخصیت کوچیکی داره نمیفهمم. بابا کوری که از همه هافبکامون بهتره؟! من به این مربی ایمان دارم باید بهش فرصت داد تا خودش رو ثابت کنه شاید فصل بعد یا نیم فصل دوم همین فصل ولی زمان میخواد ، تیم از پایه نابود شده و الان کومان سختترین کار رو داره میکنه نباید مدام ازش ایراد گرفت ایمان داشتن دلیل میخواد. خیلیا بودن به والورده هم ایمان داشتن چون شواهد رو درست نمیدیدن. شواهد نشون میده بارسا با کومان به جایی نخواهد رسید. ایمان داشتن الکی و زمان دادن الکی جز اینکه خسارت محض به بار بیاره اثر دیگهای نداره. حرفت درست ولی ما در طول تاریخمون هم اینقدر پشت سر هم مربی عوض نکردیم که در این چند ساله داشتیم و این به بازیکنان و باشگاه آسیب میزنه و باعث بی ثباتی میشه هرچند که نشأت گرفته از انتخابهای قلط ما بوده.ولی دیگه تعقیر مربی در ربع فصل هم پرچم مارو میاره پایین.خداکنه با انتخابات درست مدیری خوب بیاد و با مدیر فنی فوتبال بلد فروش و خریدهایی انجام بدیم که اوضاء بهتر بشه کومن هم مطمئنا تا آخر فصل فرصت داره تا انتقادها رو کم کنه در شرایط عادی درسته اما ما الان در شرایطی هستیم که بابت داشتن یه فصل کابوسوار دیگه ممکنه خسارت عظیمی به نام از دست مسی بهمون بخوره که بزرگترین خسارت تاریخ فوتباله... |
||
|||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۵۱۲
طرفدار:
- Pep - Messi - سپیدرود - آرژانتین - علی کریمی - کلوپ و مارچلو بیلسا - حجازی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول حسین هادی مقدم نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول A.Abbasi نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:من نمیفهمم مثلا هوادارا میگن کنراد و مینگزا هم باید انقدر بازی کنن؟ این حرفای احمقانه چیه این کومان میزنه. این چرا انقدر شخصیت کوچیکی داره نمیفهمم. بابا کوری که از همه هافبکامون بهتره؟! من به این مربی ایمان دارم باید بهش فرصت داد تا خودش رو ثابت کنه شاید فصل بعد یا نیم فصل دوم همین فصل ولی زمان میخواد ، تیم از پایه نابود شده و الان کومان سختترین کار رو داره میکنه نباید مدام ازش ایراد گرفت ایمان داشتن دلیل میخواد. خیلیا بودن به والورده هم ایمان داشتن چون شواهد رو درست نمیدیدن. شواهد نشون میده بارسا با کومان به جایی نخواهد رسید. ایمان داشتن الکی و زمان دادن الکی جز اینکه خسارت محض به بار بیاره اثر دیگهای نداره. حرفت درست ولی ما در طول تاریخمون هم اینقدر پشت سر هم مربی عوض نکردیم که در این چند ساله داشتیم و این به بازیکنان و باشگاه آسیب میزنه و باعث بی ثباتی میشه هرچند که نشأت گرفته از انتخابهای قلط ما بوده.ولی دیگه تعقیر مربی در ربع فصل هم پرچم مارو میاره پایین.خداکنه با انتخابات درست مدیری خوب بیاد و با مدیر فنی فوتبال بلد فروش و خریدهایی انجام بدیم که اوضاء بهتر بشه کومن هم مطمئنا تا آخر فصل فرصت داره تا انتقادها رو کم کنه در شرایط عادی درسته اما ما الان در شرایطی هستیم که بابت داشتن یه فصل کابوسوار دیگه ممکنه خسارت عظیمی به نام از دست مسی بهمون بخوره که بزرگترین خسارت تاریخ فوتباله... 😥😥😥😥 متاسفانه آره .مثال این روزهای ما شبیه اون حرف بزرگترهاست میگفتن فلانی چوب دوسر نچس هست از حر طرفی حساب بگیری مشکل داره و واقعا افسوس داره |
||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
نام کاربری: sepazz
پیام:
۳,۷۴۹
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۹۰
از: اردبیل
طرفدار:
- هربازیکنی که تو بارسا باشه یا بیاد - کرایف کبیر - ... - اسپانیا-آرژانتین - ... - ... - دایی گروه:
- کاربران عضو |
خب خدا رو شکر لنگله نیست... بوسکتس سوتی نده خیالم از بابت سوتی های فردی راحته! |
||
FORCA BARCA | |||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۰۴
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: ahwaz-esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو |
خوشم میاد اول فصل که کومان اومد همه گفتن ای کاش بخوریم به بایرن میزنیم میترکونیمشون بعد که بازیارو دیدن گفتن نه نه امیدواریم نخوریم دوباره به بایرن
|
||
@esalatbarca | |||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول shakib mohamadian نوشته:خوشم میاد اول فصل که کومان اومد همه گفتن ای کاش بخوریم به بایرن میزنیم میترکونیمشون بعد که بازیارو دیدن گفتن نه نه امیدواریم نخوریم دوباره به بایرن امان از این جماعت که با یه غوره سردیشون میکنه و با یه مویز گرمی... |
||
|||
۲۶ آذر ۱۳۹۹
|
|
پیام:
۵۱۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
چقدر فشار رو بازیکنا هست که بعد از خراب کردن موقعیت ها با جفت دست به سرو کلشون میکوبن .اوضاء بدی رو دارن پشت سر میزارن که امیدوارم با بردن چند بازی آرامش رو بدست بیارن.من دارم به این تعقییر تاکتیک امیدوار میشم . خدا کنه روزهای خوش برسه تا نفسی بکشیم
|
||
۲۷ آذر ۱۳۹۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |