در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۴۵
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام
|
||
۱۷ آبان ۱۴۰۳
|
|
|
نقل قول Galaxy Alpha نوشته:نقل قول 13 سال و 15 روز از عضویت من تو این سایت گذشت. به چشم برهم زدنی هم گذشت. از کل بچه های سایت ارتباطم با زینب بیژن زاده هنوز حفظ کردم و دو سه نفر که تو اینستا همچنان فالو دارمشون. خیلیا ازدواج کردن چند تایی شون بچه دار شدند. چرخ روزگار خیلی سریع میچرخه ما هنوز گیجیم که کجاییم و آمدن مان بهر چه بود؟ سلام عرض ادب. 13 سال و 5 ماه ما رو هم لحاظ کنید با یک تریلی سرگیجه و تحیر ازین عمری که رفت من پری سیزن چین بارسلونا رو هم زمانی از دست نمیدادم... یادش بخیر.. الان با دو تا بچه و کلی کار و مشغله یه زمانی ورزش سه رو باز میکنم میبینم عهههههه بارسا از رئال باخت دیشب ![]() سلام به شما و بقیه دوستان قدیمی و جدید.... اون روزی که اون پیام رو نوشتم نمیدونستم یه ماه بعدش قراره چرخ روزگار چطور همه چیو کون فیکون کنه ![]() آقا سعید راست میگن عصر سایت ها گذشته ماها هم اگر میایم اینجا دیگه سر خاطره بازیه که میایم. و در آخر اینکه تولد بچه هاتونو تبریک میگم:) |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳ (۹:۱۳)
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ariashahr
پیام:
۲۰
عضویت از: ۲۵ فروردین ۱۳۸۷
طرفدار:
- لیونل مسی - هریستو استویچکف-ليونل مسي-ژاوي هرناندز - پرسپولیس - آلمان - علی پروین - علی دایی-كريم باقري - فرانتس بکن بائر - یوهان کرایوف بزرگ - مجید جلالی-يحيي گل محمدي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام به همگي من مدتها بود كه حتي وارد سايت نميشدم . هر سايت ديگه اي بود نام كاربري و رمز رو هم يادم رفته بود اما اين سايت هنوز در يادم بود. اما اون زمان ها اين سايت چقدر فعال بود البته طبيعي هم هست احتمالا دوستاني كه اون زمانها خبر و مطلب ميگذاشتند بخاطر مشغله هاي زندگي ديگر وقت ندارند. به قول حافظ. : ياد آن روزگاران ياد باد |
||
شنبه، ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ (۲:۳۷)
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۴۵
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یومالله ۲۲ بهمن، طلیعه عزت و عظمت ایران اسلامی چهلوشش سال پیش، در چنین روزی، ملتی آزاده و خداجو با رهبری حکیمانه امام خمینی (رحمةاللهعلیه) و با اتکا به اسلام ناب محمدی، هیمنه ظلم و استکبار را در هم شکست و فصلی نو در تاریخ بشریت گشود و نماد اراده پولادین ملتی شد که تسلیم هیچ قدرتی جز خدای متعال نخواهد شد. امروز، پس از سالها دشمنی، فتنهانگیزی، تحریم و توطئههای شوم، پرچم پرافتخار انقلاب اسلامی با هدایت رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای حفظهالله، همچنان برافراشته و استوار است. ملت ایران، در سایه ایمان، جهاد و مقاومت، نهتنها بر تمام تحریمها و انواع چالشها غلبه کرده، بلکه به الگویی الهامبخش برای عدالتطلبان جهان بدل شده است. دستاوردهای انقلاب اسلامی، آنچنان عظیم و گسترده است که نهتنها نسلها بلکه قرنها باید بگذرد تا همگان به درک کامل این تحول شکوهمند برسند. آنچه انقلاب اسلامی به ارمغان آورد، عزت، استقلال، پیشرفت و اقتداری است که ایران اسلامی را در برابر دشمنان قسمخوردهاش شکستناپذیر کرده است. در مقابل، تاریکی و تباهی دوران پهلوی چیزی جز وابستگی، حقارت، سرسپردگی و چپاول سرمایههای ملت نبود؛ دورانی که ملت ایران با بصیرت و غیرت انقلابی خود آن را برای همیشه به زبالهدان تاریخ سپرد. یومالله ۲۲ بهمن، روز تجدید بیعت با ولایت، روز عزت امت اسلامی، روز شکستناپذیری ملت ایران و روز نابودی مستکبران عالم مبارک باد! |
||
دیروز ۳:۲۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |