در حال دیدن این عنوان: |
۲۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۲۷
عضویت از: چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۳:۰۱)
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول اینیستا افسانه ای نوشته:آقای ایمنی باید یه طرح بزاره سایت احیا بشه عصر سایت گذشته. الان دیگه عصر فضای مجازی و کپشنهای دو خطی دری وریه. این نسل جدید دیگه نسل مقاله و تحلیل خوندن نیست. دقیقا همینطوره سعید از وقتی فضای مجازی اومد همه چیز خراب شد این موبایل های هوشمند اینستاگرام ذهن مردم رو خیلی تنبل کرد! اصلا دیگه کسی حال و حوصله و استعداد خوندن و نوشتن نوشته های بلند رو نداره یا دیدن فیلمای بلند و اون قوه تخیل و خلاقیت رو ندارن الان الان دیگه ذهن ها همه عادت کرده به کپشن های ۲ خطی مسخره و کلیپ های کوتاه ۱ دیقه ای واقعا خیلی تاثیر داشت رو پایان رسیدن دوران طلایی فضای مجازی یجورایی خیلی عجیبه ک اومدنش مصادف بود با افت همه چیز هم فوتبال هم کلا روزگار واقعا هم درسته این نسل علایقش قابل درک نیست من خودم عاشق مقاله و مقاله نوشتنم یاد دوران اینجا و وبلاگ ها بخیر من هنوزم عاشق اینم مطالب قدیمی این سایت رو بخونم و از فضای مجازی متنفرم یجورایی همرو افسرده کرد قدیم تو این سایت حتی ی بچه ۸-۹ ساله هم تحلیل های زیبایی مینوشت الان این سایتای جدید ورزشی و فضای مجازی رو ببینید هر کی فقط ی خط کری سخیف و فحش و... نوشته |
||
سهشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۰:۵۱)
|
|
پیام:
۲۷
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سعید ولی کلا ما علایقمون خیلی شبیه هست همیشه تحلیلاتو خیلی دوست داشتم مثلا بازیکن و مربیای مورد علاقتم منم مثل تو عاشق ریکارد و افشین قطبی و ویکتور والدز و مثلا از پپ خوشم نمیاد تو بویان رو هم خیلی دوست داشتی ![]() |
||
سهشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۰:۵۴)
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول هوادار سعید نوشته:سعید ولی کلا ما علایقمون خیلی شبیه هست همیشه تحلیلاتو خیلی دوست داشتم مثلا بازیکن و مربیای مورد علاقتم منم مثل تو عاشق ریکارد و افشین قطبی و ویکتور والدز و مثلا از پپ خوشم نمیاد تو بویان رو هم خیلی دوست داشتی ![]() احسنت 😁 |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
سهشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۱:۰۵)
|
|
پیام:
۲۷
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
سعید حالا من با اجازت داستان مینویسم تو سایت عاشق نوشتنم اونم با رنگ و بوی نوستالژیک ![]() |
||
سهشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۱:۰۵)
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:اسم اکانتم لئو بارسا بود با ایمیل A.Pouladrag@gmail.com ولی چون رمز یادم رفاه و این ایمیل رو دیگه ندارم نمیتونم برم داخلش رمزش رو گذاشتم 123456 سریع عوض کن. 😂 مشاهده لینک این بوده؟ مشاهده لینک این رمزش رو گذاشتم 123456 سریع عوض کن 😂 |
||
|||
سهشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۱:۰۷)
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول هوادار سعید نوشته:سعید حالا من با اجازت داستان مینویسم تو سایت عاشق نوشتنم اونم با رنگ و بوی نوستالژیک ![]() خوب کاری میکنی. |
||
|||
سهشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۱:۰۸)
|
|
پیام:
۲۷
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:سعید حالا من با اجازت داستان مینویسم تو سایت عاشق نوشتنم اونم با رنگ و بوی نوستالژیک ![]() خوب کاری میکنی. ی سایتی هست ک کاربرا داخلش میتونن مقاله مینويسن الان ک اونجا هم خیلی داغونه ولی اونجا کلی داستان مینوشتم و نوشته زیاد دارم چون قابلیت مقاله نوشتن داشت حتی اسم ویکتور والدز رو سرچ کنی بعد از ویکی پدیاش مقاله من میادش ک ی تیتر سوالی داره و کلی نوشته بودم داخل مقاله ولی هیچی اینجا نمیشه تو خودتم داستان و این چیزهارو خیلی دوست داری کلا خودتم بخونی فقط باز برای من رویایی هست و یادآور خاطرات |
||
سهشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۱:۱۱)
|
|
پیام:
۲۷
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:اسم اکانتم لئو بارسا بود با ایمیل A.Pouladrag@gmail.com ولی چون رمز یادم رفاه و این ایمیل رو دیگه ندارم نمیتونم برم داخلش رمزش رو گذاشتم 123456 سریع عوض کن. 😂 مشاهده لینک این بوده؟ مشاهده لینک این رمزش رو گذاشتم 123456 سریع عوض کن 😂 زدم نیومد ایمیل و این رمز رو زدم |
||
سهشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۱:۱۴)
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:اسم اکانتم لئو بارسا بود با ایمیل A.Pouladrag@gmail.com ولی چون رمز یادم رفاه و این ایمیل رو دیگه ندارم نمیتونم برم داخلش رمزش رو گذاشتم 123456 سریع عوض کن. 😂 مشاهده لینک این بوده؟ مشاهده لینک این رمزش رو گذاشتم 123456 سریع عوض کن 😂 زدم نیومد ایمیل و این رمز رو زدم نام کاربری و رمز رو بزن |
||
|||
چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱:۳۳)
|
|
پیام:
۲۷
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:اسم اکانتم لئو بارسا بود با ایمیل A.Pouladrag@gmail.com ولی چون رمز یادم رفاه و این ایمیل رو دیگه ندارم نمیتونم برم داخلش رمزش رو گذاشتم 123456 سریع عوض کن. 😂 مشاهده لینک این بوده؟ مشاهده لینک این رمزش رو گذاشتم 123456 سریع عوض کن 😂 زدم نیومد ایمیل و این رمز رو زدم نام کاربری و رمز رو بزن چشم الان میزنم خنگ بازی درآوردم به جای نام کاربری ایمیل رو زده بودم |
||
چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۲:۰۳)
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |