به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱۵ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: mehdiarami
پیام: ۱۰
عضویت از: شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۶:۲۱)
از: تبریز
طرفدار:
- کونده، اینیگو مارتینز و پدری
- مسی، اینیستا، ژاوی و والدز
- هیچکدام
- اسپانیا
- علی کریمی
- پپ گواردیولا
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
به هر حال همین که بعد مدت ها تو سایت چند تا پیام رد و بدل شد هم خوبه

چون اینجا همون نقشی رو برای ما ایفا می کنه که نیوکمپ برای بارسایی های اروپا ایفا میکنه، یعنی کعبه فوتبال

چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۲:۲۹)
نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام: ۲۱
عضویت از: چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۳:۰۱)
از: تهران
گروه:
- کاربران عضو
بارها هشدار داده بودم...

گفتم وقتی طرف اون مردک خپل رو خیلیاتون گرفتین تیمتون روز خوش نمیبینه بارسا زمانی بارسا بود و رونالدینیو و مسی و ژاوی و الدز کبیر و پویول و... رو داشت

الان اینا کجان اسطوره ها کجان؟

یادتونه وقتی دل ژاوی و مسی رو شکستن گفتید ما مسی رو نمیخوایم!!؟؟؟

یادتونه چقدر در حق ویکتور بزرگ نمک نشناسی کردید؟

حتی دنیل کبیر (الوز) اواخر ی نیم فصل اومد بارسا از تمام بازیکنای جدید بهتر بود مردک خپل اونم تحمل نکرد

بدجور تقاص پس دادین...

یامال یامال میکردین این بود؟ طارمی نتونست دریبل بزنه کینگ مسی کجا اینا کجا

اگه آدم بودن یسری

همین امشب با مربیگری اسطوره ژاوی ک به دنبال تکرار دوران طلایی و نوستالژیک بود کینگ مسی اینتر رو نابود میکرد دروازه بارسا هم با حضور ویکتور افسانه ای امن بود و یادآور روزهای آرم پرتقالی شبکه ۳ میشد...

اما خودتون لگد به بختتون زدید و نتیجه اشک های کینگ مسی و ژاوی و والدز کبیر اینه همین تحقیرهاست

به اسطوره ژاوی پشت کردین تا ی مردکی ک میگفتن ۸ تا به بارسا زده بشه سرمربی این تیم تحقیر یعنی این

امروز ۲:۰۳
نام کاربری: armanshah
پیام: ۱۹۲
عضویت از: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
طرفدار:
- مسی
- کرایوف
- استقلال
- هلند-ایتالیا
- فرهاد مجیدی
- انریکه
- مرحوم ناصر حجازی مرحوم پورحیدری
گروه:
- کاربران عضو
من که بازی دیشب رو ندیدم
ولی دیدم یه تعدادی به آرائوخو در گل سوم و چهارم فحش میدن
یعنی ببین این بشر دوتا فینال سی ال رو ازمون گرفت

ما نماینیم و عکس ما ماند / کار دنیا همیشه برعکس است
امروز ۸:۰۳
نام کاربری: armanshah
پیام: ۱۹۲
عضویت از: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
طرفدار:
- مسی
- کرایوف
- استقلال
- هلند-ایتالیا
- فرهاد مجیدی
- انریکه
- مرحوم ناصر حجازی مرحوم پورحیدری
گروه:
- کاربران عضو
خلاصه‌ش رو دیدم
واقعا دلم برای فلیک سوخت

ما نماینیم و عکس ما ماند / کار دنیا همیشه برعکس است
امروز ۸:۳۰
نام کاربری: Messi.FCB
پیام: ۴,۴۷۱
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول
- پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف
- پرسپولیس
- اول آرژانتین-بعد اسپانیا
- عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا
- گواردیولا-ونگر-سر الکس
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
لطف کنید بازیکن رو بالاتر از تیم قرار ندید؟!!!!
البته شاید اونایی با مسی طرفدار بارسا شدن سخته براشون که بارسای بدون مسی باشن!!!
ولی برای ما عاشقان تیم که با بازیکنای متوسطی مثل« اوله گوئر، گابری، سرجی بارخوان ،...» سوتی هایی مثل «رایزیگر، رود هسپ، آبلاردو و...» طرفدار بارسا شدیم و تک ستاره هایی مثل ریوالدو، فیل کوکو، کلایورت و... داشتیم تیممون رو بخاطر کنار زدن مسی و والدز و ... رها نمی کنیم و با باختش خوشحال نمیشیم بگیم خوب جواب ناسپاسی رو گرفتین و همه رو بکوبیم!!
اگه اینجوریه پس باید رونالدینیو رو هم وقتی کنار گذاشتن بارسا رو رها میکردین!!

در اینکه مدیریت تیم اشتباه کرده و ایرادات زیادی داره شکی نیست!!
ولی من فقط طرفدار بارسا و پیراهنشم، هر کسی اونو بپوشه دوست دارم بهترین عملکرد داشته باشه و تیمم فقط موفق باشه!!

من با ۴۰ سال سن بعد از۲۶ سال طرفداری از بارسا دیشب از معدود شبهایی بود که برای باختش گریه کردم چون باخت حقش نبود چون باختش برام قابل هضم نبود و تا نصفه شب از شدت ناراحتی، نخوابیدم!!

در آخر اینکه این تیم متاسفانه امسال هرچی گل خورد فقط و فقط از دروازه بانی ضعیف بود که ضربه خورد. این شزنی احمق در طول فصل دو تا توپ خوب که یاد همه مونده باشه نگرفت و تا تونست پنالتی داد و هرچی براش اومد خورد!!
تو بازی دیشب کاملا به چشم اومد که داشتن گلر خوب چقدر میتونه خوب و تاثیرگذار باشه که متاسفانه ما این فصل محروم بودیم و در آخر تاثیر منفیش زحمات یک فصل تیم رو به باد داد!!
اینم از شانس ما بود که بعد از نقل و انتقالات دروازه بان ما مصدوم شد و مجبور شدیم یه گلر متوسط که بعد از خداحافظی و تمرین نکردن تبدیل به یه نسخه ضعیف شده بود رو آوردیم!!

فقط نکته مثبت فصل رو کردن جوانای باانگیزه و بااستعدادی مثل « یامال،کوبارسی،پدری، گاوی،اولمو،فرمین، بالده ...» هست که با کیفیتی که در این فصل نشون دادن میتونن عین (ژاوی، اینیستا،مسی، پدرو، پویول،پیکه، ...) یک دهه تیم رو بالا و مدعی نگه دارن!!

البته حتما باید در کنار این جوانان چند بازیکن خوب هم به ترکیب تیم اضافه بشه!!
و امیدوارم یامال درگیر حاشیه نشه و استعدادش رو نابود نکنه!!

تا ابد عاشق بارسام

امروز ۱۰:۰۷
نام کاربری: Sm.saleh
عضویت از: ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
از: بندرعباس
طرفدار:
- مسی، کرویف، رونالدینهو
- مسی
- پاس تهران،
- هلند،آرژانتین،
- علی کریمی
- گواردیولا
- مجید جلالی، حشمت مهاجرانی
گروه:
- کاربران عضو
دوستان سلام. دیشب بارسا عالی بازی کرد باخت دیشب به دلیل دو عامل مهم بود ،اشتباهات داوری که خیلی تاثیر گذار بود وجوانی خام بودن بازیکنان مثل جرارد واشتباهات آرائوخو که بعد از بازی پاریس با آن اشتباه در سال گذشته اعتماد بنفس لازم را نداره نمی‌تواند خط دفاعی را رهبری کند سر در گم بازی می‌کند. امیدوارم با جذب یک مهاجم نوک ،یک وینگر چپ خوب و یک دفاع وسط توانا وجنگنده،نقاط َضعف تیم برطرف شود.با آرزوی موفقیت در سال های آینده

امروز ۱۳:۱۲
نام کاربری: Sm.saleh
عضویت از: ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
از: بندرعباس
طرفدار:
- مسی، کرویف، رونالدینهو
- مسی
- پاس تهران،
- هلند،آرژانتین،
- علی کریمی
- گواردیولا
- مجید جلالی، حشمت مهاجرانی
گروه:
- کاربران عضو
آقای مدیر سلام بنده قبلا با نام صالح ملاحی زاده عضو سایت بودم. گذر واژه ونام کاربری پاک شده .بود دیگه هرکاری کردم نتوانستم مجددا وارد سایت بشوم .آیا امکان بازیابی هست .متشکرم

امروز ۱۳:۱۹
< ۱ ... ۵۸۲۳ ۵۸۲۴ ۵۸۲۵ ۵۸۲۶

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۸۳
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۴۶
پیام‌های جدید
حاضرین در سایت
۱۱۷ کاربر آنلاین است. (۹۳ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۱۷

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!