| در حال دیدن این عنوان: |
۴۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
*گیف سر تکون دادن مسی*
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
سهشنبه، ۲۳ دی ۱۴۰۴ (۱۵:۱۹)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۹۵
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
کاش هنوز بخش داستان نویسی اینجا فعال بود |
||
|
سهشنبه، ۲۳ دی ۱۴۰۴ (۲۱:۱۴)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۹۵
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
نام سعید محمدی دورکی و کنسرسیوم توسعه ایران زمین را به خاطر بسپارید...
|
||
|
چهارشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۴ (۰:۰۸)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۶۶
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو
|
هوادار سعید تو همون پسرک بیخرد سایت طرفداری هستی. بابا بسه اینقدر اسپم ننویس بیشعور. هم طرفداری رو به لجن کشیدی هم اینجا رو. تا حالا توی عمرت ۲ خط مفید مطلب نوشتی؟ یهذره شعور داشته باش |
||
|
چهارشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۴ (۰:۳۶)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۷
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
سلام و عرض ادب... اقا سعید برنامه ای برای آینده و تغییرات سایت و یا کلا حوزه فضای مجازی ندارید؟ من تو زمینه اینستاگرام تولید محتوا و از این دست کار کردم و یا سایت رو نمیخواید بروز رسانی اش بکنید؟ با هوش مصنوعی که علایق رو بر اساس شناخت شخصیت مثلا بیاد نمایش بده . بخش اخبار رسمی ، و خیلی چیزای دیگه رو بروز کنیم حیفه سال هاست سایت هست ولی نیست بشه پروژه های بزرگتری رو باهاش ساخت. شما عمرتون رو روی این سایت با عشق گذاشتید آیا حیف نیست تخصصتون هم که بازاریابی هست بیایم پروژه بسازیم در اون برای آینده مجموعه باشه .. میدونم حال و هوای شما با وضع جامعه تاثیر گرفته و اون انرژی رو ممکنه نداشته باشید ولی قطعا میتونید بازم شعله ورش کنید... یروزی من دانشجو بودم الان من 31 سالم شده... بیش از یک دهه است اینجا میام میرم... زندگی کردم با این سایت با خود شما بار ها تنش داشتیم باز رفع شده... من نتونستم خصوصی پیام بدم |
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
چهارشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۴ (۹:۲۳)
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو
|
قدر نیروهای مسلح کشور رو بیشتر بدونیم و هر روز براشون دعا کنیم. تصورش هم نمیکردم این شورش مسلحانه با اون حجم وحشتناک از تخریب و اون میزان از وحشیگری فقط در عرض ۴۸ ساعت جمع بشه. وقتی صبح جمعه تخریبها رو از خبرگزاری مهر و فارس دیدم تقریباً حس مشابه روز اول حمله اسرائیل بهم دست داد. ولی در عرض فقط ۴۸ ساعت کل زبالههای صهیون رو از کف خیابانها جمعآوری کردن. جانم فدای رهبرم امام خامنهای |
||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۲:۲۸)
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو
|
کل اموال ساعدی نیا هم مصادره شد. الاغ فکر میکرد شاشزاده پهلوی داره برمیگرده جلوجلو براش مثل خر ذوق کرد تو اینستاگرام، حالا هم خودشو بازداشت کردن هم کافههاشو پلمپ کردن هم اموالش رو مصادره
|
||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۲:۲۹)
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۶۶
طرفدار:
- کاربران عضو
|
دورکی عذرخواهی میکنم ازت یک مقدار تند صحبت کردم ولی خودت اسم خودتو گذاشتی پسرک بیخرد در سایت طرفداری. اونجا به خاطر اینکه از نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کردم اکانتم تعلیق شده برای همین حتی نمیتونم آنفالوت کنم و در یک روز ۳۰ تا نوتیف فقط از تو برام اومد. به نظرم مطالب اسپم برای این انجمن ننویسیم چون همونطور که خودت به درستی اشاره کردی اینجا با همهجا متفاوته. |
||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۴:۴۱)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:سلام و عرض ادب... اقا سعید برنامه ای برای آینده و تغییرات سایت و یا کلا حوزه فضای مجازی ندارید؟ من تو زمینه اینستاگرام تولید محتوا و از این دست کار کردم و یا سایت رو نمیخواید بروز رسانی اش بکنید؟ با هوش مصنوعی که علایق رو بر اساس شناخت شخصیت مثلا بیاد نمایش بده . بخش اخبار رسمی ، و خیلی چیزای دیگه رو بروز کنیم حیفه سال هاست سایت هست ولی نیست بشه پروژه های بزرگتری رو باهاش ساخت. شما عمرتون رو روی این سایت با عشق گذاشتید آیا حیف نیست تخصصتون هم که بازاریابی هست بیایم پروژه بسازیم در اون برای آینده مجموعه باشه .. میدونم حال و هوای شما با وضع جامعه تاثیر گرفته و اون انرژی رو ممکنه نداشته باشید ولی قطعا میتونید بازم شعله ورش کنید... یروزی من دانشجو بودم الان من 31 سالم شده... بیش از یک دهه است اینجا میام میرم... زندگی کردم با این سایت با خود شما بار ها تنش داشتیم باز رفع شده... من نتونستم خصوصی پیام بدم سلام به نظرم نمیاد فرصت خاصی وجود داشته باشه. الان دیگه شده عصر شبکههای مجازی و سایتها خیلی استفاده نمیشن. |
||
|
|||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۵۴)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۳
طرفدار:
|
نقل قول Greatest Ever نوشته:قدر نیروهای مسلح کشور رو بیشتر بدونیم و هر روز براشون دعا کنیم. تصورش هم نمیکردم این شورش مسلحانه با اون حجم وحشتناک از تخریب و اون میزان از وحشیگری فقط در عرض ۴۸ ساعت جمع بشه. وقتی صبح جمعه تخریبها رو از خبرگزاری مهر و فارس دیدم تقریباً حس مشابه روز اول حمله اسرائیل بهم دست داد. ولی در عرض فقط ۴۸ ساعت کل زبالههای صهیون رو از کف خیابانها جمعآوری کردن. جانم فدای رهبرم امام خامنهای واقعا دمشون گرم و خدا خیرشون بده. همچنین مردم که مثل همیشه محکم پشت نظام ایستادن تا یه مشت زباله عمله اسرائیل نتونن غلطی بکنن. |
||
|
|||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۵۵)
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |