| در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۶۵
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو
|
یامال هیچ حس امنیتی بهم نمیده وقتی توپ زیر پاش هست. کاری به شخصیتش ندارم ولی از لحاظ فنی اونقدر که بولد میشه، با استعداد نیست. حتی ۱٪ پیشرفت نسبت به فصل قبلش نکرده. امیدوارم اشتباه کنم ولی حس میکنم به اون هیولایی که خیلیها انتظار دارن تبدیل نمیشه و در همین حد باقی میمونه. |
||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۸:۰۰)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۱
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول Greatest Ever نوشته:یامال هیچ حس امنیتی بهم نمیده وقتی توپ زیر پاش هست. کاری به شخصیتش ندارم ولی از لحاظ فنی اونقدر که بولد میشه، با استعداد نیست. حتی ۱٪ پیشرفت نسبت به فصل قبلش نکرده. امیدوارم اشتباه کنم ولی حس میکنم به اون هیولایی که خیلیها انتظار دارن تبدیل نمیشه و در همین حد باقی میمونه. قطعا همینه. |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۵۷)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sm.saleh
پیام:
۲۵
عضویت از: ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
از: بندرعباس
طرفدار:
- مسی، کرویف، رونالدینهو - مسی - پاس تهران، - هلند،آرژانتین، - علی کریمی - گواردیولا - مجید جلالی، حشمت مهاجرانی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Greatest Ever نوشته:یامال هیچ حس امنیتی بهم نمیده وقتی توپ زیر پاش هست. کاری به شخصیتش ندارم ولی از لحاظ فنی اونقدر که بولد میشه، با استعداد نیست. حتی ۱٪ پیشرفت نسبت به فصل قبلش نکرده. امیدوارم اشتباه کنم ولی حس میکنم به اون هیولایی که خیلیها انتظار دارن تبدیل نمیشه و در همین حد باقی میمونه. کمی صبور باشید ،نیاز به تجربه وزمان دارد ،در ۲۱ سالگی به بعد قضاوتش کنید،عثمان دمبله را بیاد آورید.امسال توپ طلا گرفت، |
||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۱۲:۱۱)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۱
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
نقل قول Salehm نوشته:نقل قول Greatest Ever نوشته:یامال هیچ حس امنیتی بهم نمیده وقتی توپ زیر پاش هست. کاری به شخصیتش ندارم ولی از لحاظ فنی اونقدر که بولد میشه، با استعداد نیست. حتی ۱٪ پیشرفت نسبت به فصل قبلش نکرده. امیدوارم اشتباه کنم ولی حس میکنم به اون هیولایی که خیلیها انتظار دارن تبدیل نمیشه و در همین حد باقی میمونه. کمی صبور باشید ،نیاز به تجربه وزمان دارد ،در ۲۱ سالگی به بعد قضاوتش کنید،عثمان دمبله را بیاد آورید.امسال توپ طلا گرفت، یامال مستمر رو به افول خواهد رفت و نهایت ۲-۳ سال دیگه کلا محو میشه. |
||
|
|||
|
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۱۲:۱۶)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۱
طرفدار:
|
بارسای فلیک تقریبا تمام بردهاش با شانس و اتفاقه. پای ثابت تک تک بازیای بارسا هم اینه که یامال ۴ تا دریبل بیتاثیر میزنه و ۴ تا موقعیت رو به خاطر عقده پاس بیرون پا دادنش تلف میکنه و عملا هیچ تاثیر و نقشی تو بازی نداره. |
||
|
|||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۳:۰۲)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Greatest.Ever
پیام:
۱,۱۶۵
عضویت از: ۲۸ شهریور ۱۳۹۰
طرفدار:
- یوهان کرویف - پپ - ژاوی و مسی. گروه:
- کاربران عضو
|
فقط پاس آخر یامال به لواندوفسکی روی گلش از پاسهای بیرون پاش هم مضحکتر بود.
|
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۴:۳۳)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: armanshah
پیام:
۲۰۵
عضویت از: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷
طرفدار:
- مسی - کرایوف - استقلال - هلند-ایتالیا - فرهاد مجیدی - انریکه - مرحوم ناصر حجازی مرحوم پورحیدری گروه:
- کاربران عضو
|
نیمه اول دیشب حتی از زمان کومان هم مزخرف تر بود امیدوارم آخر فصل خسته شده باشه و از بارسا بره، هیچ جوره دلم نمیاد خاطرات خوشی که سال پیش ساخت با توهین های احتمالی آینده از بین بره همون طور که آقای ایمنی گفتن یه مربی با تاکتیک بیاد رئال، فلیک رو قورت میده |
||
|
|
|||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۸:۴۲)
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۲۱
طرفدار:
|
نقل قول armanshah نوشته:نیمه اول دیشب حتی از زمان کومان هم مزخرف تر بود امیدوارم آخر فصل خسته شده باشه و از بارسا بره، هیچ جوره دلم نمیاد خاطرات خوشی که سال پیش ساخت با توهین های احتمالی آینده از بین بره همون طور که آقای ایمنی گفتن یه مربی با تاکتیک بیاد رئال، فلیک رو قورت میده واقعا دیگه حتی رغبت نمیکنم بازیای این بارسا رو تماشا کنم. |
||
|
|||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۱:۲۴)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۱
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
اقا ما خسته شدیم از این سایت تخماتیک ورزش ۳ که باید بریم خبرای رسمی و غیر رسمیمونو اونجا بخونیم... خبرگزاریمون رو لطفا راه بندازید
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۵:۴۵)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۹۳
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
نظرتون راجب سول کمپبل چیه
|
||
|
جمعه، ۲۶ دی ۱۴۰۴ (۱۷:۴۱)
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

از پاسهای بیرون پاش هم مضحکتر بود.