| در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۱
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:مشاهده لینک این اشغالا دست بردار نیستند! ما برای نجات باشگاه باید اول مدیریت رو بزنیم کنار که یک تنه داره گند میزنه به همچی کلوپ بیاد فلیک رو بلعیده. ولی خرید هالند اشتباهه. یه شکافی درست میشه تو تیمشون سر دعوای هالند و کودک ابله امیاپه. |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۳:۰۵)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۱
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
منم خیلی وقتا میرم بازیای قدیمی رو میببینم. بارسای متلاطم ۱۹۹۹ که اصلا روش نمیشد حساب کرد و بردن والنسیا و دپورتیوو هم برامون رویا بود، چه برسه رئال! ولی با ریوالدو و انریکه و دی بوئرها و کوکو و کلایورت و اورمارس و آبلاردو و … واقعا دوستداشتنی و هیجانانگیز بود. یادش بخیر هیجان فوتبال اون زمان… |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۳:۰۸)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۹۳
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:منم خیلی وقتا میرم بازیای قدیمی رو میببینم. بارسای متلاطم ۱۹۹۹ که اصلا روش نمیشد حساب کرد و بردن والنسیا و دپورتیوو هم برامون رویا بود، چه برسه رئال! ولی با ریوالدو و انریکه و دی بوئرها و کوکو و کلایورت و اورمارس و آبلاردو و … واقعا دوستداشتنی و هیجانانگیز بود. یادش بخیر هیجان فوتبال اون زمان… آره دقیقا منم خیلی نگاه میکنم بازی های اون زمان رو اواخر دهه ۹۰ میلادی تا ۲۰۱۵ فوق العاده ست مخصوصا خیلی دوست دارم بازی ها رو با آرم پرتقالی شبکه ۳ ک خیلی نوستالژیه پیدا کنم خیلی خاطره انگیز میشه اون آهنگ گزارش ورزشی ک رو بازی ها میذاشتن واقعا یادش بخیر چ روزهایی بود چند تا اینجوری پیدا کردم ولی متاسفانه دیگه زیاد پیدا نمیشن با آرم نوستالژی شبکه ۳ نمیدونم چرا سایت هایی مثل تاپ گل و ایران اسپورت ک کلیپ ها رو دهه ۸۰ تا اوایل دهه ۹۰ میذاشتن و همچنین اون وبلاگ ها از بین رفتن خیلی حیف شد... کاش هنوز بودن کلا ۹۰ درصد چیزهایی ک مربوط به دوران قدیم اینترنت بود پاک شده متاسفانه اینترنت هم اون زمان ها خیلی بهتر بود شخصا از شبکه های اجتماعی اصلا خوشم نمیاد و خیلی ضرر زده به جهان و مردم ی سایت خارجی هست فوتبالیا فک کنم باهاش آشنایی خیلی از بازی های تاریخ فوتبال رو گذاشته کامل از جمله بازی های بارسا زیاد داره من خودم تیم مورد علاقم اول بارسای همون زمان هست بعدشم آرسنال زمان هایبوری که به فوتبال چشم نواز و هجومی معروف بودن تیم ملی هم آرژانتین البته فکر کنم تو طرف منچستر بودی تو لیگ انگلیس البته من همیشه نظراتتو از قدیم میخونم با بیشترشون موافقم نوشتنت خیلی خوبه خصوصا تو اون وبلاگ ک از ۸۲ تا ۸۴ فعال بوده چون خیلی احساسی مینوشتی و طنز هم داری اخیرا یکی رو پیدا کردم کل بازی های لیگ ایران و تیمای ایرانی رو با آرم پرتقالی شبکه ۳ داره میگفت برنامه های ۹۰ هم دارم از دهه ۷۰ تا اوایل دهه ۹۰ نشسته بوده همرو ضبط کرده خودم ازش چند تا گرفتم گفتش چند تا بازی خارجی از اون زمان هم ضبط شده دارم شاید بعدا منتشر کردم روزی نیست که دلم نخواد به اون زمان های طلایی برگردم همش به اون زمان ها فکر میکنم و روحم تو اون موقع ها زندگی میکنه واقعا همه چی چیز دیگه ای بود یک هیجان و رنگ خاصی داشت طوری ک هنوزم نگاه میکنم براشون هیجان دارم ولی تمام فیلم و سریال و فوتبال های الان هیچکدوم منو به وجد نمیارن و مصنوعی بنظرم میان تو همین سایت وقتی میری کامنت ها و اخبار ها و چیزهایی که ۲۰ سال ۱۵ سال پیش کار شده دوباره میری نگاه میندازی احساس میکنی خود مردم هم طنز و ذوق بیشتری داشتن همه |
||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۴:۲۷)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: you.are.barcelona
پیام:
۱,۰۳۱
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶
از: مازندران
طرفدار:
- مسی - یوهان کرایف - استقلال - المان - امید نورافکن - لوچو - شفر گروه:
- کاربران عضو
|
سیتی برای پپ سمینو رو خرید گواردیولا مصدوم شد مارک گهی که آخر فصل آزاد بود رو با پرداخت ۳۰ تا خریدن تا کمبود نداشته باشن اون وقت ما مهاجم تیممون نزدیک نوه دار شدنش هست. واقعا ما عملا اون بچه فقیری هستیم که با دوچرخه با بنز داره کورس میذاره شاید نزدیک بشیم اما هیچوقت نمیرسیم کل خرج ۴ سال اخیر ما رو سیتی تو یک پنجره زمستونی کرد |
||
|
مجذوب نگاهت شده ام ای تن بی سر الا سید و سرور الا جسم مطهر |
|||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۴:۴۱)
|
|||
|
|
پیام:
۹۳
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول amir نوشته:سیتی برای پپ سمینو رو خرید گواردیولا مصدوم شد مارک گهی که آخر فصل آزاد بود رو با پرداخت ۳۰ تا خریدن تا کمبود نداشته باشن اون وقت ما مهاجم تیممون نزدیک نوه دار شدنش هست. واقعا ما عملا اون بچه فقیری هستیم که با دوچرخه با بنز داره کورس میذاره شاید نزدیک بشیم اما هیچوقت نمیرسیم کل خرج ۴ سال اخیر ما رو سیتی تو یک پنجره زمستونی کرد گواردیولا مزخرف ترین و بولد شده ترین مربی تاریخه با اون سبک مسخره پاس های حوصله سر بر عرضی و رو به عقب و بدون خلاقیت فردی و رباتیک ک وارد فوتبال کرد اولشم ک اومده بود بارسا ی تیم فوق العاده و پرستاره دستش بود وقتی رفتش تیمی رو گذاشته بود ک خیلی ترکیبش ضعیفتر شده بود انقدر بازیکنای خوب رو فروخت و بازیکنای تک بعدی آورد فقط زمان بارساش خوب بود چون کلی بازیکن هنرمند تو اون تیم بود بعدش مشخص شد هیچی نیست و تازه برای فوتبال مخرب بود تو بارسا هم اشتباه زیاد داشت اون موقع خیلی ها نمیگرفتن چون پشت نتایج خوب گم میشد فقط افرادی ک سطحی نگری نبودن میفهمیدند |
||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۵:۰۲)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sm.saleh
پیام:
۲۵
عضویت از: ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
از: بندرعباس
طرفدار:
- مسی، کرویف، رونالدینهو - مسی - پاس تهران، - هلند،آرژانتین، - علی کریمی - گواردیولا - مجید جلالی، حشمت مهاجرانی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول amir نوشته:سیتی برای پپ سمینو رو خرید گواردیولا مصدوم شد مارک گهی که آخر فصل آزاد بود رو با پرداخت ۳۰ تا خریدن تا کمبود نداشته باشن اون وقت ما مهاجم تیممون نزدیک نوه دار شدنش هست. واقعا ما عملا اون بچه فقیری هستیم که با دوچرخه با بنز داره کورس میذاره شاید نزدیک بشیم اما هیچوقت نمیرسیم کل خرج ۴ سال اخیر ما رو سیتی تو یک پنجره زمستونی کرد گواردیولا مزخرف ترین و بولد شده ترین مربی تاریخه با اون سبک مسخره پاس های حوصله سر بر عرضی و رو به عقب و بدون خلاقیت فردی و رباتیک ک وارد فوتبال کرد اولشم ک اومده بود بارسا ی تیم فوق العاده و پرستاره دستش بود وقتی رفتش تیمی رو گذاشته بود ک خیلی ترکیبش ضعیفتر شده بود انقدر بازیکنای خوب رو فروخت و بازیکنای تک بعدی آورد فقط زمان بارساش خوب بود چون کلی بازیکن هنرمند تو اون تیم بود بعدش مشخص شد هیچی نیست و تازه برای فوتبال مخرب بود تو بارسا هم اشتباه زیاد داشت اون موقع خیلی ها نمیگرفتن چون پشت نتایج خوب گم میشد فقط افرادی ک سطحی نگری نبودن میفهمیدند این همه جام با بازیهای عالی در سه باشگاه مختلف بارسلونا، بایر مونیخ ،منچستر سیتی اگر با یک مربی مزخرف وبدون تاکتیک میتوان گرفت خوشبحال آن مربی و باشگاههای مربوطه. |
||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۶:۵۵)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۱
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول amir نوشته:سیتی برای پپ سمینو رو خرید گواردیولا مصدوم شد مارک گهی که آخر فصل آزاد بود رو با پرداخت ۳۰ تا خریدن تا کمبود نداشته باشن اون وقت ما مهاجم تیممون نزدیک نوه دار شدنش هست. واقعا ما عملا اون بچه فقیری هستیم که با دوچرخه با بنز داره کورس میذاره شاید نزدیک بشیم اما هیچوقت نمیرسیم کل خرج ۴ سال اخیر ما رو سیتی تو یک پنجره زمستونی کرد گواردیولا مزخرف ترین و بولد شده ترین مربی تاریخه با اون سبک مسخره پاس های حوصله سر بر عرضی و رو به عقب و بدون خلاقیت فردی و رباتیک ک وارد فوتبال کرد اولشم ک اومده بود بارسا ی تیم فوق العاده و پرستاره دستش بود وقتی رفتش تیمی رو گذاشته بود ک خیلی ترکیبش ضعیفتر شده بود انقدر بازیکنای خوب رو فروخت و بازیکنای تک بعدی آورد فقط زمان بارساش خوب بود چون کلی بازیکن هنرمند تو اون تیم بود بعدش مشخص شد هیچی نیست و تازه برای فوتبال مخرب بود تو بارسا هم اشتباه زیاد داشت اون موقع خیلی ها نمیگرفتن چون پشت نتایج خوب گم میشد فقط افرادی ک سطحی نگری نبودن میفهمیدند قبلا یک نفر داشتیم که اینجوری از روی گواردیولا رد میشد الان تکثیر شد دوتا شدن
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۷:۴۳)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sm.saleh
پیام:
۲۵
عضویت از: ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
از: بندرعباس
طرفدار:
- مسی، کرویف، رونالدینهو - مسی - پاس تهران، - هلند،آرژانتین، - علی کریمی - گواردیولا - مجید جلالی، حشمت مهاجرانی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول amir نوشته:سیتی برای پپ سمینو رو خرید گواردیولا مصدوم شد مارک گهی که آخر فصل آزاد بود رو با پرداخت ۳۰ تا خریدن تا کمبود نداشته باشن اون وقت ما مهاجم تیممون نزدیک نوه دار شدنش هست. واقعا ما عملا اون بچه فقیری هستیم که با دوچرخه با بنز داره کورس میذاره شاید نزدیک بشیم اما هیچوقت نمیرسیم کل خرج ۴ سال اخیر ما رو سیتی تو یک پنجره زمستونی کرد گواردیولا مزخرف ترین و بولد شده ترین مربی تاریخه با اون سبک مسخره پاس های حوصله سر بر عرضی و رو به عقب و بدون خلاقیت فردی و رباتیک ک وارد فوتبال کرد اولشم ک اومده بود بارسا ی تیم فوق العاده و پرستاره دستش بود وقتی رفتش تیمی رو گذاشته بود ک خیلی ترکیبش ضعیفتر شده بود انقدر بازیکنای خوب رو فروخت و بازیکنای تک بعدی آورد فقط زمان بارساش خوب بود چون کلی بازیکن هنرمند تو اون تیم بود بعدش مشخص شد هیچی نیست و تازه برای فوتبال مخرب بود تو بارسا هم اشتباه زیاد داشت اون موقع خیلی ها نمیگرفتن چون پشت نتایج خوب گم میشد فقط افرادی ک سطحی نگری نبودن میفهمیدند قبلا یک نفر داشتیم که اینجوری از روی گواردیولا رد میشد الان تکثیر شد دوتا شدن هیچ انسانی کامل نیست، گواردیولا هم مثل سایر انسانها بی عیب نیست و انتقاداتی نسبت به بعضی از تصمیمات او در فوتبال واردهست،اما اینکه بخواهیم تمام توانایی ودستاوردهای او را در فوتبال زیر سوال ببریم و کوچک بشماریم خیلی جای سوال دارد. |
||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۸:۰۳)
|
|||
|
|
پیام:
۹۳
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول amir نوشته:سیتی برای پپ سمینو رو خرید گواردیولا مصدوم شد مارک گهی که آخر فصل آزاد بود رو با پرداخت ۳۰ تا خریدن تا کمبود نداشته باشن اون وقت ما مهاجم تیممون نزدیک نوه دار شدنش هست. واقعا ما عملا اون بچه فقیری هستیم که با دوچرخه با بنز داره کورس میذاره شاید نزدیک بشیم اما هیچوقت نمیرسیم کل خرج ۴ سال اخیر ما رو سیتی تو یک پنجره زمستونی کرد گواردیولا مزخرف ترین و بولد شده ترین مربی تاریخه با اون سبک مسخره پاس های حوصله سر بر عرضی و رو به عقب و بدون خلاقیت فردی و رباتیک ک وارد فوتبال کرد اولشم ک اومده بود بارسا ی تیم فوق العاده و پرستاره دستش بود وقتی رفتش تیمی رو گذاشته بود ک خیلی ترکیبش ضعیفتر شده بود انقدر بازیکنای خوب رو فروخت و بازیکنای تک بعدی آورد فقط زمان بارساش خوب بود چون کلی بازیکن هنرمند تو اون تیم بود بعدش مشخص شد هیچی نیست و تازه برای فوتبال مخرب بود تو بارسا هم اشتباه زیاد داشت اون موقع خیلی ها نمیگرفتن چون پشت نتایج خوب گم میشد فقط افرادی ک سطحی نگری نبودن میفهمیدند قبلا یک نفر داشتیم که اینجوری از روی گواردیولا رد میشد الان تکثیر شد دوتا شدن اگه منظورت از اون یکی فرد سعید ایمنی هست اتفاقا اگه کامنت های زمانی ک ریکارد رفت و گواردیولا قرار بود خونده باشی درسته سعید هم مثل همه مخالف رفتن رفتن ریکارد بود و خیلی دوست داشت ریکارد بمونه ولی جدا از اون همه میگفتن حالا ک ریکارد قرار نیست بمونه پس به جای پپ ی مربی بهتر بیارن حتی پپ رو مسخره میکردن فقط سعید ایمنی از پپ دفاع میکرد و میگفت باید صبر کنیم ببینیم چیکار میکنه پس مشخصه باهاش مشکلی نداشته ولی در همون روزهای اول پپ چون پیچش مو رو میدیده و تفکر خارج از چارچوب قوی داشته با تصمیماتی ک پپ میگرفته احساس خطر کرده و اون زمان ک همه عاشق پپ بودن بهش انتقاداتی رو وارد میشد که درست بودن من خودمم آدمی هستم ک نتیجه برام تو فوتبال همیشه صرفا برام ی گیلاس روی کیک بوده ولی اکثر مردم براساس نتیجه میسنجن البته اون بارسا قشنگ هم بازی میکرد و روون و منسجم هم بود ولی یادمون نره چ بازیکنان هنرمندی داشت خامه رو کیکش مسی و همچنین تو خط دفاع هم پویول افسانه ای و والدز کبیر رو داشت که مستحکم تر از دیوار بودن در برابر مهاجمین حریف و اینکه بارسا قبل پپ هم به فوتبال زیبا معروف بود زمان ریکارد بارسا خیلی قشنگ بازی میکرد اتفاقا خیلی وقت ها زمان ریکارد رو ترجیح میدم چون خلاقیت فردی تو اون زمان بیشتر بود و با پاس های کمتر به دروازه میرسیدن هیجان انگیز تر بود و بارسا حتی قبل ریکارد هم ک نتیجه نمیگرفته اکثرا ولی قشنگ بازی میکرده کلا فوتبال زیبا رو داشته وگرنه اتفاقا سبک پپ ی سبک خیلی حوصله سر بر و رباتیک هست حتی فابرگاس ی مصاحبه داشت ک البته اون هم از پپ هم از ونگر تعریف کرده بود ولی میگفت مثلا تو آرسنال ک بودم ونگر بازیکنا رو آزاد میذاشت تا خلاقیت های فردیشون به نمایش بذارن ولی گواردیولا میخواست بیشتر منحصر به تاکتیک خودش باشن بازیکن ها که من مخالف اینم فوتبال بدون غریزه و خلاقیت های فردی نتیجش میشه همین الان ک خیلی مصنوعی شده و بازیکنا ربات و مهره شطرنج شدن و دیگه هنرمند نیستن |
||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۱۸:۱۷)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۱
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
منم معتقدم هر کسی رو به اندازه ی خودش باید بالا برد پپ رو نه میشه گفت مربی بد نه میشه گفت بهترین... اما واقعا اینکه من خودم علاقه دارم بازیکنا خودشون باشن ! یکی از دلایل مشکل پیدا کردن زلاتان هم همین بود دیگه خودش میگه شدم ی بچه مدرسه ای که نمیتونه درست بازیشو انجام بده! انگار سیستم فوتبال رو رسما گند زد بهش از یک جهتی ولی چه میشه کرد ... اما از این کلمات نابغه و این چیزا که میبندن به امثال پپ و بقیه بدم میاد.در حد خودش واقعا ارزشمند بود میشه نقد های زیادی بهش گرفت من هم نقد زیاد دارم بهش... آقا سعیدم خیلی مواقع درسته کلامش من واقعا به سخناش زیاد فکر کردم تحلیل کردم |
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۴ (۲۰:۰۳)
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

ک خیلی نوستالژیه پیدا کنم خیلی خاطره انگیز میشه اون آهنگ گزارش ورزشی ک رو بازی ها میذاشتن واقعا یادش بخیر چ روزهایی بود چند تا اینجوری پیدا کردم ولی متاسفانه دیگه زیاد پیدا نمیشن با آرم نوستالژی شبکه ۳ نمیدونم چرا سایت هایی مثل تاپ گل و ایران اسپورت ک کلیپ ها رو دهه ۸۰ تا اوایل دهه ۹۰ میذاشتن و همچنین اون وبلاگ ها از بین رفتن خیلی حیف شد... کاش هنوز بودن کلا ۹۰ درصد چیزهایی ک مربوط به دوران قدیم اینترنت بود پاک شده متاسفانه اینترنت هم اون زمان ها خیلی بهتر بود شخصا از شبکه های اجتماعی اصلا خوشم نمیاد و خیلی ضرر زده به جهان و مردم
خودم ازش چند تا گرفتم 

ولی چه میشه کرد ... اما از این کلمات نابغه و این چیزا که میبندن به امثال پپ و بقیه بدم میاد.