در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
بارسا vs آرسنال | ||
|
مثل اینکه هیچ کدومتون یادتون نبود این تاپیک لازمه از اهمیت بازی نمی خوام بگم،چون همه می دونیم که چقدر مهمه فرانکی هم که امشب به بیشتر بازیکنای اصلی استراحت داده بود تا برای چهارشنبه خسته نشن امیدوارم بارسا مثل همیشه برنده باشه |
||
You're The One I Need The Way Back Home Is Always Long But If You're Close To Me I'm Holding On You're The One I Need My Real Life Has Just Begun Cause There's Nothing Like Your Smile Made Of Sun |
|||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
Re: بارسا VS. آرسنال | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
می تونم بگم اضطراب زیادی دارم چون توی تک بازی هر اتفاقی ممکنه بیفته فقط امیدوارم آنری حواسش باشه که اگه برای بارسا دردسر درست کنه باید قید اومدن اینجا رو بزنه فقط امیدوارم مسی برسه ژاوی که در وضعیت خوبیه و بقیه هم امیدوارم اتوو هم خوب باشه در هر صورت اگه بارسایی همیشگی باشیم من برد 3-0 رو پیش بینی می کنم |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
منم خیلی استرس دارم وقتی یاد فینال پارسال می افتم بیشتر مضطرب میشم توی فوتبال هر چیزی ممکنه والا هنوز قطعا جایی نخوندم که مسی میرسه یا نه اگه هم بچه ها بخوان فقط آنری رو بگیرن از بقیه ضربه می خورن چه خبره سعید 3-0 1-1،2-0 هم ببریم خودش خوبه فقط باید ببریم |
||
You're The One I Need The Way Back Home Is Always Long But If You're Close To Me I'm Holding On You're The One I Need My Real Life Has Just Begun Cause There's Nothing Like Your Smile Made Of Sun |
|||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
من كه ميگم 3-0 مي بريم
|
||
|||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
نه بابا 3- 0 كه نميشيم يعني فكر نميكنم من فكر كنم 2- 1 بشيم |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
میبریم بابا هر چقدر هم بخوایم گل میزنیم! آرسنال تیم نیست تا حالا هم اگه اومده بالا به خاطر اینکه تو زمینش نتیجه گرفته که کلا عادتشه فینال هم که تو پاریسه پس با استفاده از معادلات پییده ای نتیجه میگیریم که ما قهرمانیم! |
||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
نقل قول bahar نوشته: نه بابا 3- 0 كه نميشيم يعني فكر نميكنم من فكر كنم 2- 1 بشيم من دیگه مطمئن شدم که 3-0 می بریم |
||
|||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
من پیش بینی می کنم 3-1 بارس یرنده بشه البته به نظر من تو بازی فینال نتیجه مهم نباشه مهم جامه.
|
||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
نقل قول آبی و اناری نوشته: [quote] من دیگه مطمئن شدم که 3-0 می بریم اتفاقا من به همين دليل فكر كردم 2---1 ميبريم والا منم ميخواستم بگم 3---0 |
||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
نقل قول No1 نوشته: مثل اینکه هیچ کدومتون یادتون نبود این تاپیک لازمه از اهمیت بازی نمی خوام بگم،چون همه می دونیم که چقدر مهمه فرانکی هم که امشب به بیشتر بازیکنای اصلی استراحت داده بود تا برای چهارشنبه خسته نشن امیدوارم بارسا مثل همیشه برنده باشه اصلا هم اين تاپيك لازم نيست!! ارسنال رو راحت تر از اب خوردن ميبريم!! |
||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |