در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
مباحث عمومی بازیهای کامپیوتری | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
ملت اینجا بیایم یه تریپ بریم تو کار بازی اول بازی های استراتژیک کسی Age of Mythology این بازی جگر رو بازی کرده؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
Re: بازی های کامپیوتری | ||
|
من امپراتور ها رو بازيدم! حال ميداد اونجايي كه ميرفتم خودم تنها با چند نفر وجنگيدم!! مستقيم ميرفتم شاهشون رو ميكشتم خودشون تسليم ميشدن! كشيش مياوردم بعدش هدايتشون ميكرد همشون مال خودم ميشدن! |
||
۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
Age of Empires هم خوبه ولی تاریخیه فقط آدم داره مایتالوژی پره از موجودات افسانه ای و خدایان و اینا طبعا جذابیتش بیشتره |
||
|||
۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
Age of Mythology خیلی قشنگه Age Of Empires متاسانه خز شده! کسیGodFather جدید رو بازی کرده؟ |
||
۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
آره Age of Mythology خداس این کلمه احمقانه خز رو هم هی نگو |
||
|||
۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
حالا بعد از این بازی بریم سراغ fifa worldcup کی تا حالا بازی کرده؟ |
||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
من بازی کردم ولی کلا با فوتبال تو کامپیوتر حال نمیکنم فوتبال فقط تو PS2 سعید فوتبال حال نمیده بریم سراغ بازیهای اکشن Action God Father رو کی بازی کرده؟ انده بازیه کیفیت مولتی خدا مافیاییه! |
||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
فوتبال که فقط PES بازی های فوتبال فیفا واقعا مزخرفه بازیهای اماریش مثل مربیگری خوبه واقعا EA توی زمینه فوتبال همیشه جلوی Konami زانو زده فقط آمار و اطلاعاتش خوبه که به کار بازی های مربیگری میاد من خودم می خوام Fifa Manager 2006 رو بگیرم الان بازیام تموم شده موندم علاف |
||
|||
۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
|
Action<===Call Of Duty2 The Battle For Middle Earth II GodFather2 HarryPotter And Goblet Of Fire 4 BattleField(New) Resident Evil 4 Hounting Ground Tomb Raider:Legend Splinter Sell F.E.A.R RainBow SiX Enemy Teritory God Of War در نمونه های بالا همونطور که میبینید مخلوطی است از چند بازی اکشن و ماجراجویی که نسبتا تازه به بازار اومدن! ---- راستی کی اینجا شاخه؟ هر کی ادعا میکنه تو هر بازی بیاد تا بشکونمش! |
||
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
برو بچه بذار باد بیاد بابا جنگ برای سرزمین میانه 2 رو خیلی طالبشم هری پاتر 4 رو هم PS2 ش رو رفتم مثل این عقده ای ها هرچی اسم بوده ورداشته نوشته کلاس داره؟ |
||
|||
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |