در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: استقلال! | ||
|
استقلال و بارسا يعني زندگي همين |
||
۷ دی ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Blue's Knight نوشته:مرده شور هر چی فدراسيون پرسپوليسی رو ببرن بازی منتخب استقلال پرسپوليس گذاشتن اونوقت 7 تا بازيکن لنگی فيکس هستند واقعا متاسفم ايشالا با قهرمانيمون جواب اين همه تبعيض رو ميديم عجبا! شما لیگ رو گذاشتید کنار، به بازی دوستانه بند کردید؟ اینی که شما می گی دیگه منتخب نیست «من من، تو تو» به شیوه مدرنه! فدراسیون پرسپولیسی؟! اگه فدراسیون پرسپولیسی که نه، بیطرف هم بود، وضع پرپولیسخیل بهتر از این حرفا بود! نمی دونم چه طورباید این موضوع جا بیفته که اسم این تاپیک، توجیه این نمی شه که شما به قول آقا محمد: نقل قول هر چند روز یه بار میای این جا یه چیزی میگی میری |
||
۷ دی ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Junior نوشته:نقل قول Blue's Knight نوشته:مرده شور هر چی فدراسيون پرسپوليسی رو ببرن بازی منتخب استقلال پرسپوليس گذاشتن اونوقت 7 تا بازيکن لنگی فيکس هستند واقعا متاسفم ايشالا با قهرمانيمون جواب اين همه تبعيض رو ميديم عجبا! شما لیگ رو گذاشتید کنار، به بازی دوستانه بند کردید؟ اینی که شما می گی دیگه منتخب نیست «من من، تو تو» به شیوه مدرنه! فدراسیون پرسپولیسی؟! اگه فدراسیون پرسپولیسی که نه، بیطرف هم بود، وضع پرپولیسخیل بهتر از این حرفا بود! نمی دونم چه طورباید این موضوع جا بیفته که اسم این تاپیک، توجیه این نمی شه که شما به قول آقا محسن: نقل قول هر چند روز یه بار میای این جا یه چیزی میگی میری |
||
۷ دی ۱۳۸۷
|
|
|
تمرينهاي تيم فوتبال استقلال تهران پس از سفر به تركيه بار ديگر در تهران از سر گرفته شد. تمرينهاي تيم فوتبال استقلال تهران از ساعت 14 و 45 دقيقه امروز با حضور تمامي نفرات زير نظر امير قلعهنويي در ورزشگاه دستگردي تهران آغاز شد كه در ابتدا قلعهنويي دقايقي با بازيكنان استقلال به گفتوگو پرداخت و سپس تمرينهاي اين تيم آغاز شد. ضمن آن كه مجتبي جباري بازيكن مصدوم تيم استقلال تهران نيز پس از مدتها دوري و پشت سر گذاشتن مصدوميت به تمرينهاي اين تيم بازگشت و با دويدن به دور زمين تمرين سبكي را پشت سر گذاشت منبع |
||
۸ دی ۱۳۸۷
|
|
|
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران با اجازه باشگاه در بازي خداحافظي بازيكن العين شركت كرد. فرهاد مجيدي روز گذشته در بازي خداحافظي سالم جوهر بازيكن تيم العين به ميدان رفت. اين بازيكن در حالي در اين مسابقه حضور داشت كه به دليل مشكلات شخصي نتوانسته بود آبي پوشان را در اردوي تركيه همراهي كند و براي رسيدگي به مشكلاتش به امارات رفته بود. به گفته روابط عمومي باشگاه استقلال مجيدي كه از سوي باشگاه العين براي حضور در اين بازي دعوت شده بود قبل از پاسخ مثبت به دعوت اين تيم اماراتي با مسئولان باشگاه استقلال تماس گرفته و از آنها براي حضور در اين بازي خداحافظي اجازه گرفته است. اين بازيكن در حالي امروز در امارات بود كه آبي پوشان سه شنبه هفته جاري در اصفهان مقابل سپاهان بايد به ميدان بروند. گفته مي شود اين مهاجم كه شايعه جدايي او از استقلال و بازگشت به يكي از تيم هاي اماراتي شنيده مي شود امروز به تهران بازمي گردد. منبع |
||
۸ دی ۱۳۸۷
|
|
|
آس: برهاني به زيبايي گل زد خبرگزاري فارس: بازي دوستانه تيم ملي فوتبال ايران و منتخب گاليسيا در روزنامه آس اسپانيا بازتاب داشت. به گزارش خبرگزاري فارس، اين روزنامه با درج گزارشي كوتاه از بازي شنبه شب ايران و گاليسيا در وب سايت خود نوشت: آرش برهاني، مهاجم تكنيكي ايران در روزي كه تيمش بازنده ديدار با گاليسيا شد، زننده گلي زيبا بود. اين روزنامه افزود: برهاني با حركتي نمايشي توپ را وارد دروازه تيم گاليسيا كرد. تيم ايران كه براي برپايي اردوي تداركاتي به اسپانيا سفر كرده، شب گذشته در ورزشگاه ريازور شهر لاكرونيا به مصاف منتخب گاليسيا رفت و در پايان با نتيجه 3 بر 2 مغلوب شد. آرش برهاني در دقيقه 32 و محمدرضا خلعتبري در دقيقه 82 گلهاي ايران را به ثمر رساندند. نيمه اول اين مسابقه با نتيجه يك بر يك خاتمه يافت. منبع |
||
۸ دی ۱۳۸۷
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Xavier Hernandez Creus نوشته:نقل قول Junior نوشته:نقل قول Blue's Knight نوشته:مرده شور هر چی فدراسيون پرسپوليسی رو ببرن بازی منتخب استقلال پرسپوليس گذاشتن اونوقت 7 تا بازيکن لنگی فيکس هستند واقعا متاسفم ايشالا با قهرمانيمون جواب اين همه تبعيض رو ميديم عجبا! شما لیگ رو گذاشتید کنار، به بازی دوستانه بند کردید؟ اینی که شما می گی دیگه منتخب نیست «من من، تو تو» به شیوه مدرنه! فدراسیون پرسپولیسی؟! اگه فدراسیون پرسپولیسی که نه، بیطرف هم بود، وضع پرپولیسخیل بهتر از این حرفا بود! نمی دونم چه طورباید این موضوع جا بیفته که اسم این تاپیک، توجیه این نمی شه که شما به قول آقا محسن: نقل قول هر چند روز یه بار میای این جا یه چیزی میگی میریواقعا ببخشید! اصلاحش کردم. امیدوارم به دل نگرفته باشید؛ راستش من گاهی انقدر درگیر می شم که آرزو می کنم کاش اسم خودم کمی راحت تر بود. |
||
۹ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۳,۸۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول Junior نوشته:نقل قول Xavier Hernandez Creus نوشته:نقل قول Junior نوشته:نقل قول Blue's Knight نوشته:مرده شور هر چی فدراسيون پرسپوليسی رو ببرن بازی منتخب استقلال پرسپوليس گذاشتن اونوقت 7 تا بازيکن لنگی فيکس هستند واقعا متاسفم ايشالا با قهرمانيمون جواب اين همه تبعيض رو ميديم عجبا! شما لیگ رو گذاشتید کنار، به بازی دوستانه بند کردید؟ اینی که شما می گی دیگه منتخب نیست «من من، تو تو» به شیوه مدرنه! فدراسیون پرسپولیسی؟! اگه فدراسیون پرسپولیسی که نه، بیطرف هم بود، وضع پرپولیسخیل بهتر از این حرفا بود! نمی دونم چه طورباید این موضوع جا بیفته که اسم این تاپیک، توجیه این نمی شه که شما به قول آقا محسن: نقل قول هر چند روز یه بار میای این جا یه چیزی میگی میریواقعا ببخشید! اصلاحش کردم. امیدوارم به دل نگرفته باشید؛ راستش من گاهی انقدر درگیر می شم که آرزو می کنم کاش اسم خودم کمی راحت تر بود. |
||
۹ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۳,۸۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
لطفا خبرهایی رو تو این تاپیک قرار بدید که یه شکلی ربطی به استقلال داشته باشن
|
||
۱۱ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۳,۸۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
برای کسب امتیاز مقابل استقلال قرار می گیریم مدافع صنعت مس کرمان گفت: با انگیزه بالا مقابل استقلال قرار می گیریم و فقط به کسب امتیاز از این تیم فکر می کنیم. امیر حسین صادقی ضمن اشاره به برد هفته گذشته و کسب امتیاز این دیدار اظهار داشت: برای دیدار با استقلال تهران صنعت مس کرمان در بهترین شرایط ممکن قرار دارد. وی تصریح کرد: بازیکنان مس کرمان با توجه به اردوی نیم فصل و تمرینات فشرده در شرایط آرمانی قرار دارند و برای کسب امتیاز و حتی شکست استقلال تهران به میدان می روند. صادقی افزود: هرچند که در باشگاه استقلال تهران حضور داشته ام و بهترین خاطرات خود را از استقلال تهران دارم اما فقط برای کسب امتیاز مقابل این تیم قرار خواهم گرفت. وی گفت: مس کرمان در فصل جاری ثابت کرده است به راحتی می تواند از استقلال و پیروزی امتیاز بگیرد و دراین بازی هم با توجه به هماهنگی و آمادگی بالای بازیکنان موفق خواهیم بود. منبع |
||
۱۲ دی ۱۳۸۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |