در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت ![]() |
تهديد سرمربي پرسپوليس؛ هر مصاحبه 3 ميليون ریال جريمه سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بازيكنان اين تيم را تهديد كرد كه در صورت انجام مصاحبه 3 ميليون ريال جريمه خواهند شد. افشين پيرواني سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز بازيكنان خود را ممنوع المصاحبه كرد و گفت در صورت انجام مصاحبه از سوي بازيكنان آنها را نفري 3 ميليون ريال جريمه نقدي خواهد كرد. پيرواني درشرايطي اين تصميم را اتخاذ كرد كه تا اين لحظه داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس چيزي در اين باره به بازيكنان خود اعلام نكرده است ولي شنيده مي شود كه ميدران اين تيم از سرمربي خواسته اند كه مصاحبه اي انجام ندهد.منبع |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
در جلسه كادر فني پرسپوليس مطرح شد؛ بررسي دلايل شكست مقابل ذوب آهن كادر فني تيم فوبتال پرسپوليس تهران صبح امروز(يكشنبه) در جلسه اي مشترك كه پيش از شروع تمرين انجام شد، دلايل شكست مقابل ذوب آهن برگزار شد. صبح امروز و پيش از شروع تمرين اعضاي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس افشين پيرواني، احمدرضا عابدزاده، نعيم سعداوي و پرويز كماسي 30 جلسه اضطراري با رويكرد بررسي دلايل شكست هاي پي در پي مقابل ملوان و ذوب آهن را برگزار كردند. بعد از پايان اين جلسه تمرين تيم پرسپوليس راس ساعت 11 با حضور 100 تماشاگر برگزار شد. منبع |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
قطبی پاسخگوی خبرنگاران ایرانی خواهد بود مهدی حاج باقر مدیر برنامه ها و وكیل افشین قطبی در گفتگویی با اشاره به اینكه قطبی هم اكنون در استرالیا به سر می برد گفت : وی به محض بازگشت از استرالیا به دبی خواهد رفت تا از طریق ویدئو كنفرانس پاسخگوی سوالات خبرنگاران در ایران خواهد بود . حاج باقر افزود : در این كنفرانس خبری كه به زودی برگزار می شود قطبی به همه سوالات خبرنگاران ایرانی پاسخ می دهد ؛ البته هنوز مكان و زمان دقیق آن مشخص نیست . وكیل افشین قطبی درباره پرداخت پول باشگاه پرسپولیس هم گفت: مبلغ 180 هزار دلار در یك بانك آلمانی آماده است كه به علت تعطیلی امروز قادر به پرداخت آن نیستم مهدی حاج باقر با اشاره به تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی اعلام كرد : شنبه هفته آینده این پول به حساب پرسپولیس وازیر خواهد شد . منبع |
||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
ناصر ابراهيمي در تمرين پرسپوليس حضور يافت تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت مقابل ذوب آهن تمرينات خود را از صبح امروز در آكادمي ملي المپيك پيگيري كرد. در اين تمرين بازيكنان اصلي به مدت نيم ساعت با دويدن به دور زمين و انجام حركات كششي به ريكاوري پرداختند. بازيكنان ذخيره كه در بين آنها عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و مجتبي شيري حضور داشتند زير نظر سعداوي به دويدنهاي استقامتي، سرعتي و حركت روي موانع پرداختند ابراهيم توره، مازيار زارع، ايوان پتروويچ، سپهر حيدري و مهران فرضيات غايب بودند. مهدي واعظي با لباس شخصي دقايقي در تمرين حضور پيدا كرد و با اجازه پيرواني محل تمرين را ترك كرد. علي كريمي،كريم باقري و نيكبخت واحدي بارها با يكديگر به شوخي پرداختند. احمدرضا عابدزاده تمرينات ويژهاي را براي فرزندش، عليرضا حقيقي و الياسي درنظر گرفته بود. ناصر ابراهيمي دقايقي در تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و با علي كريمي، كريم باقري و افشين پيرواني به گفتوگو پرداخت. تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 12:20 دقيقه با پايان رسيد.تمرين فردا ساعت 10:30 در آكادمي ملي المپيك برگزار ميشود. منبع |
||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
محسن خلیلی: به احتمال زیاد به دربی تهران می رسم محسن خلیلی در گفتگویی اشاره به اینكه برای ادامه تمرین در آلمان به سر می برد، گفت : دور جدید تمرین های خود را با فشار بیشتر آغاز كرده ام و همه چیز طبق روال پیش می رود . گلزن برتر فصل گذشته لیگ برتر افزود : تنها مشكل من سرما و بارندگی در آلمان است كه تمرین مرا در زمین چمن سخت كرده است؛ ولی در كل همه چیز مطلوب است. محسن خلیلی درباره حضور در بازی پرسپولیس و استقلال در 25 بهمن هم گفت: حضور من در این بازی به نظر پزشك جراح من وابسته است وی گفت : به احتمال فراوان می توانم برای پرسپولیس مقابل استقلال بازی كنم چون از اواسط بهمن در شرایط مسابقه قرار خواهم گرفت. مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران ادامه داد : همه چیز در همین تاریخ مشخص می شود و از هم اكنون نمی توانم شرایط بدنی خود را پیش بینی كنم. منبع |
||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
مصطفوی : امروز آخرین روز كاری من در پرسپولیس است مصطفوی در گفتگویی، درباره حضورش در باشگاه پیروزی گفت: من امروز با این احساس وارد دفتر كارم شدم كه گویی آخرین روز كاری من است. مدیرعامل باشگاه پیروزی تصریح كرد : اگر اجازه می دادند من به داخل زمین می رفتم و حتی پنالتی را خودم می زدم . مدیرعامل باشگاه پیروزی تهران با بیان اینکه بازیكنان نتوانستند بازی خوبی را به نمایش بگذارند گفت : آیا مقصر من هستم كه برخی ها قصد تخریب مرا دارند؟ داریوش مصطفوی گفت : وظیفه من تغذیه مالی و تداركات كادر فنی و بازیكنان است كه تا به اینجا به خوبی انجام داده ام . مصطفوی ادامه داد : فردا جلسه ای با حضور اعضای هیئت مدیره و كادر فنی در باشگاه برگزار خواهد شد و تكلیف خیلی چیزها مشخص می شود. منبع |
||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
موضوع دستيار خارجي پيرواني منتفي شد افشين پيرواني بايد در تعطيلات ليگ گزينه خارجي مورد نظر خود را براي حضور در جمع کادر فني به هيات مديره اعلام مي کرد، اما اين مساله فعلاً عملي نمي شود. شنيده ها حاکي از آن است که بعد از اينکه سازمان تربيت بدني در نامه اي به مربيان و مسولان پرسپوليس يک بازي فرصت داد تا تيم را از بحران عدم نتيجه گيري خارج کنند، به خاطر احتمال اخراج پيرواني نا ناکامي احتمالي برابر فولاد در هفته بيست و دوم، معرفي دستيار خارجي به بعد از بازي برابر اين تيم موکول شد. نعيم سعداوي 10 روز پيش،به عنوان مربي، به کادر فني پرسپوليس اضافه شد و در حال حاضر به همراه عابدزاده دستياران پيرواني را تشکيل مي دهند .منبع |
||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۲۴۰
طرفدار:
باقري: با كريمي درگير نشده ام كريم باقري در گفت و گویی درباره خبر درگيري اش با علي كريمي، اظهار داشت: نمي دانم اين شايعات چگونه مطرح مي شود. با كريمي درگيري نداشتم. ما با هم دوست هستيم و هيچ مشكلي نداريم.اميدوارم هواداران به اين مسائل حاشيه اي توجه نكنند. وي درباره بازي با ذوب آهن و عملكردش در اين ديدار عنوان كرد: ممنوعالمصاحبه هستم و نميتوانم حرفي بزنم. فقط همين قدر بگويم بازي با ذوب آهن سخت بود. ما نتوانستيم بازي خوبي انجام دهيم. باقري خاطرنشان كرد: اگر به تيم ملي دعوت شوم در خدمت اين تيم خواهم بود. در غير اين صورت براي موفقيت تيم ملي دعا مي كنم. منبع |
||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
|
پس از تهديد شدن از سوي افراد ناشناس واعظي: شايد فوتبال را كنار بگذارم خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با شرايط به وجود آمده شايد ديگر فوتبال بازي نكنم. مهدي واعظي پس از تهديد شدن از سوي افراد ناشناس در گفت و گو با خبرگزاري فارس، عنوان كرد: براي اين فوتبال متاسف هستم. وقتي كه مي بريم و قهرمان مي شويم هيچ كس نيست كه به ما تبريك بگويد. كافي است يك بار اشتباه كنيم تا همه عليه ما شوند. وي با اشاره به تهديد شدن از سوي افراد ناشناس گفت: شب گذشته چند نفر تماس گرفتند و هر چه لايق خودشان بودند به من و خانواده ام گفتند. واعظي تصريح كرد: اين موضوع را از طريق مراجع قانوني پيگيري خواهم كرد. تا زماني كه خاطيان را شناسايي نكنم دست از تلاش بر نمي دارم. اين دروازه بان اضافه كرد: از طريق قانوني بلايي سرشان خواهم آورد كه فراموش نكنند. متاسفانه در كشور ما برخي شركتهاي مخابراتي بدون ثبت مدارك، شماره را در اختيار افراد قرار مي دهند و به دنبال آن چنين مشكلاتي به وجود مي آيد. واعظي ياد آور شد: فوتبال ارزش اين را ندارد كه به خانواده ام توهين شود. من تحمل شنيدن چنين چيزهايي را ندارم. به همين دليل شايد فوتبال را براي هميشه كنار بگذارم. وي تاكيد كرد: بارها در ورزشگاه مورد بي احترامي و فحاشي قرار گرفتم، اما اين بار قضيه فرق مي كند. افراد ناشناس خانواده ام را تهديد كرده اند. معتقدم فوتبال ارتباطي به اين ندارد كه به خانواده يك بازيكن توهين شود. واعظي عنوان كرد: ارزش خانواده براي يك نفر بيشتر از اين است كه بخواهد به خاطر فوتبال آن را از دست دهد. براي آنهايي كه همه چيز را در فوتبال مي بيينند و برايشان مهم نيست كه خانواده ها چه شرايطي دارند؛ متاسفم. وي ادامه داد: چه دليلي دارد كه افراد ناشناس با خانه ما تماس بگيرند. آنها اگر حرفي دارند سر تمرين به خودم بگويند. اين دروازه بان در مورد بازي مقابل ذوب آهن اظهار داشت: روز خوبي را پشت سر نگذاشتيم. ذوب آهن تيم بسيار خوبي است و در روزي كه ما بد بوديم از موقعيتهايش به خوبي استفاده كرد. واعظي در مورد عملكرد خودش گفت: قبول دارم كه مقصر بودم. به دليل دوري از ميادين فوتبال تمركز لازم را نداشتم و نتوانستم به خوبي از دروازه پرسپوليس حفاظت كنم. دروازه بان پرسپوليس خاطر نشان كرد: مي دانم هواداران با اين شكست ناراحت شده اند اما هنوز كار تمام نشده است و فرصت براي جبران باقي است. واعظي در مورد شعار هواداران پرسپوليس عليه پيرواني گفت: نبايد اين كار صورت گيرد. پيرواني براي پياده كردن برنامه هايش زمان مي خواهد. بايد به اين مربي فرصت داد. منبع |
||
![]() ![]() |
|||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
|
|
پس از شكست برابر ذوب آهن ناصر ابراهيمي در تمرين پرسپوليس حضور يافت خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در آكادمي ملي المپيك برگزار شد. به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت مقابل ذوب آهن تمرينات خود را از صبح امروز در آكادمي ملي المپيك پيگيري كرد. در اين تمرين بازيكنان اصلي به مدت نيم ساعت با دويدن به دور زمين و انجام حركات كششي به ريكاوري پرداختند. بازيكنان ذخيره كه در بين آنها عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و مجتبي شيري حضور داشتند زير نظر سعداوي به دويدنهاي استقامتي، سرعتي و حركت روي موانع پرداختند. * ابراهيم توره، مازيار زارع، ايوان پتروويچ، سپهر حيدري و مهران فرضيات غايب بودند. * مهدي واعظي با لباس شخصي دقايقي در تمرين حضور پيدا كرد و با اجازه پيرواني محل تمرين را ترك كرد. * علي كريمي،كريم باقري و نيكبخت واحدي بارها با يكديگر به شوخي پرداختند. * احمدرضا عابدزاده تمرينات ويژهاي را براي فرزندش، عليرضا حقيقي و الياسي درنظر گرفته بود. * ناصر ابراهيمي دقايقي در تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و با علي كريمي، كريم باقري و افشين پيرواني به گفتوگو پرداخت. * تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 12:20 دقيقه با پايان رسيد.تمرين فردا ساعت 10:30 در آكادمي ملي المپيك برگزار ميشود. منبع |
||
![]() ![]() |
|||
۱۵ دی ۱۳۸۷
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |