در حال دیدن این عنوان: |
۳۸ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ ( ..... President.Laporta ) | ||
|
من آماده ام
|
||
۲۸ دی ۱۳۸۷
|
|
پاسخ به: صندلی داغ ( ..... President.Laporta ) | ||
|
خوب از امروز نوبت منه سوالاتتون رو بپرسید فقط لطفا سوالات سخت بپرسید
|
||
۲۹ دی ۱۳۸۷
|
|
پاسخ به: صندلی داغ ( میلاد ..... milad-joon ) | ||
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
اینم سوال سخت قبلا هم یه کارتون بود اسمش پسر شجاع بود حالا اسم پدر پسر شجاع چی بود ؟ |
||
... | |||
۲۹ دی ۱۳۸۷
|
|
|
نه ديگه قرار نشد سوالات بي جواب خودم رو از خودم بپرسيد |
||
۳۰ دی ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Loyal.Boy
پیام:
۲,۷۰۲
عضویت از: ۵ مرداد ۱۳۸۶
از: تبریز
طرفدار:
- ژاوی - مسی - اینیستا - مارادونا - ریوالدو - اسپانیا - آرژانتین - کریم باقری - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
بهترین اتفاق زندگیت ؟ از اینکه رفتی امریکا درس بخونی پشیمون نیستی ؟ نظرت در مورد اوباما ؟ بهترین بازیکن بارسلونا ؟ مهران مدیری ؟ سیاوش قمیشی ؟ معین ؟ کفاشیان ؟ علی دایی ؟ |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۳۰ دی ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول بهترین اتفاق زندگیت ؟آشنایی با خانم راندا برن که من رو با قانون جذب (راز) آشنا کرد نقل قول از اینکه رفتی امریکا درس بخونی پشیمون نیستی ؟نه چرا اتفاقا خیلی هم خوشحالم و اینجا خیلی راحتم نقل قول نظرت در مورد اوباما ؟امریکاییها که خیلی قبولش دارن من هم اون رو بهتر از بوش میبینم ولی سیاستهای آمریکا تغییر ناپذیره نقل قول بهترین بازیکن بارسلونا ؟در حال حاضر از دنی الوز خیلی خوشم میاد ولی در تاریخ بارسا هیچ کس جای مارادونا رو نمیگیره نقل قول مهران مدیری ؟یک کارگردان طنز پرداز بی نظیر نقل قول سیاوش قمیشی ؟یک خواننده معمولی که سطح کار اخرین البومش خیلی پایین بود نقل قول معین ؟یه خواننده قدیمی و خوش صدا ازش بسیار زیاد خوشم میاد نقل قول کفاشیان ؟پول مفت خور نقل قول علی دایی ؟ من باهاش حال نمیکنم و ازش خوشم نمیاد و این رو هم بدونید تو سراسر دنیا وقتی برید و بگید که ایرانی هستید اولین سوالی که ازتون میکنن اینه علی دایی رو دوست دارید؟)) کلا میشه گفت تو امریکا که من هستم معروف ترین شخصیت ایرانی در ورزش علی داییه به نوعی نماد ورزش ایرانه من این رو خودم دیدم |
||
۳۰ دی ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: S&M&M
پیام:
۱,۸۹۲
عضویت از: ۶ اسفند ۱۳۸۶
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول آشنایی با خانم راندا برن که من رو با قانون جذب (راز) آشنا کرديه توضيح بسيار كوتاه بده اگه ميتوني(ميدونم يه تاپيك هم هست...) خودت را به من معرفي كن...! اسم محل زندگي:.... كلآ هرچي ميدوني..... چرا رفتي آمريكا؟ |
||
۳۰ دی ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول يه توضيح بسيار كوتاه بده اگه ميتوني(ميدونم يه تاپيك هم هست...)راز یه همان قانون جذب در مورد نیروی درونی بشر صحبت میکنه که به کمک این راز انسان میتونه به تمام چیزی که بخواد برسه پول.سلامتی.شغل.و... و من به کمک همین رازه که زندگیم 180درجه تغییر کرد و تونستم به کمک راز رتبه 62 کنکور سراسری رو کسب کنم و دهها موفقیت دیگه (سوال دیگه ای بود تو تاپیک مربوطه جواب میدم) نقل قول خودت را به من معرفي كن...!میلاد 20 ساله که قبلا ساکن پاسداران تهران بودم و الان امریکام وترم 1رشته دندانپزشکی هستم البته 2 ترم هم تو دانشگاه شهید بهشتی تهران خوندم ولی دوباره از اول شروع کردم نقل قول محل زندگي:....كلآ هرچي ميدوني..... چرا رفتي آمريكا؟ امریکا از فوتبال خوشم میاد ولی کم پیش میاد بازی کنم از فیلم هم خوشم میاد اینجا هفته ای 3 بار میرم سینما و سعی میکنم فیلمهایی که دیدم رو تو تاپیک فیلم معرفی کنم دلیل امریکا راومدنم هم تحصیل بود که به کمک دعوت نامه ای که از طرف برادرم داشتم تونستم بیام امریکا که اگه اینجا نتونستم کار کنم شاید روزی دوباره برگردم ایران |
||
۱ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
پشر رو تعریف کن سوغاتی ما کو پس ؟ من کتاب راز رو خوندم و چند بار هم در زندگیم ازش استفاده کردم و اتفاق افتاده !! ولی هنوز به طور جدی نشناختمش اومید وارم بتونم به کمک تو بشناسمش مثلا تو کلاس انگلیسی به خودم انقدر اعتقاد داشتم و هی میگفتم الان من رو میبره جواب بدم الان من رو میبره ( به دوستم میگفتم) اون میگفت حرف الکی نزن تو تازه رفتی ولی وقتی اولین نفر گفت علیرضا صمیمی قیافه ی دوستم دیدنی بود و امثال این که برام اتفاق افتاده و باعث شده به چیز های مختلفی برسم . |
||
... | |||
۱ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول پشر رو تعریف کننمونه ی روح خدا روی زمین که اگه بخواهد میتونه کن فیکن کنه نقل قول سوغاتی ما کو پس ؟مگه رفتم شابدل عظیم که سوغاتی میخوای؟ نقل قول من کتاب راز رو خوندم و چند بار هم در زندگیم ازش استفاده کردم و اتفاق افتاده !! ولی هنوز به طور جدی نشناختمش اومید وارم بتونم به کمک تو بشناسمش مثلا تو کلاس انگلیسی به خودم انقدر اعتقاد داشتم و هی میگفتم الان من رو میبره جواب بدم الان من رو میبره ( به دوستم میگفتم) اون میگفت حرف الکی نزن تو تازه رفتی ولی وقتی اولین نفر گفت علیرضا صمیمی قیافه ی دوستم دیدنی بود و امثال این که برام اتفاق افتاده و باعث شده به چیز های مختلفی برسم . بحث راز رو اینجا نکنین لطفا تو تاپیک خودش سوال کن تا جوابت رو بدم ممنونم |
||
۱ بهمن ۱۳۸۷
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |