در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
|
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از لحاظ فني و بدني مشكلي ندارم و در شرايط خوبي قرار دارم. منتظر اعتماد كادر فني هستم تا در زمين قرار بگيرم. مهدي واعظي اظهار داشت: بازي ما مقابل تيم صنعت مس كرمان بايد رقابتي ديدني باشد. وي افزود: تيم صنعت مس كرمان از جمله تيمهاي خوب ليگ برتر است كه هميشه فوتبال بازي ميكند و دست به ضد فوتبال نميزند. واعظي در پاسخ به اين سوال كه آمدن مهدي رحمتي دروازه بان تيم ملي فوتبال و صنعت مس كرمان به تيم پرسپوليس به عنوان بازيكن كمكي در رقابتهاي قهرماني باشگاههاي آسيا ، آيا تاثيري روي روحيه وي خواهد داشت، يا نه، گفت: آمدن او تاثيري بر روي روحيه من ندارد و من حرفهاي فكر ميكنم. وي ادامه داد: اميدوارم آمدن رحمتي بر روي دروازه بانهاي جوان تيم نيز تاثيرگذار نباشد و آنها بتوانند به كار خود ادامه دهند. واعظي تصريح كرد: حضور دروازه بانان درجه يك در تيم خوب است و رقابت به وجود ميآورد. واعظي ادامه داد: در اول فصل، حضور ميثاق معمارزاده جوان ميتوانست به پرسپوليس كمك كند اما با مصدوم شدن او در همان ابتداي فصل، تيم دچار بدشانسي شد. در حال حاضر حقيقي نيز به عنوان دروازه بان تيم پرسپوليس خوب كار ميكند. واعظي در پايان در مورد نيمكت نشيني خود بيان كرد: فعلا از لحاظ فني و بدني مشكلي ندارم و در شرايط خوبي قرار دارم. نزديك به دو ماه از ميدان دور بودم. بايد به من اين فرصت داده شود تا بتوانم شرايط حضور در زمين را پيدا كنم. فعلا منتظر اعتماد كادر فني هستم تا در زمين قرار بگيرم. منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: هر زماني كه سر مربي تيم ملي من را به اين تيم دعوت كند با افتخار پيراهن تيم ملي را ميپوشم. رحمان رضايي، روز سه شنبه در حاشيه تمرين تيم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه با توجه به شايعات موجود در مورد خداحافظي او از تيم ملي آيا به تيم ملي باز ميگردد، گفت: از تيم ملي خداحافظي نكردم و هر زماني بتوانم تواناييم را در زمين نشان بدهم و سرمربي تيم ملي نيز من را دعوت كند آنوقت پيراهن تيم ملي را با افتخار ميپوشم. رضايي در عين حال تاكيد كرد كه هدف من در حال حاضر موفقيت تيم پرسپوليس است. مدافع پرسپوليس در مورد بازي تيمش مقابل مس كرمان، اظهار داشت: بازي مشكلي پيش رو داريم. با اين حال تيم ما در شرايط خوبي بسر ميبرد. وي درمورد ارزيابياش از وضعيت تيم مس كرمان، توضيح داد: اين تيم مربي خوبي دارد و از بازيكنان خوبي هم بهره ميبرد. همچنين مس كرمان بارها نشان داده كه در خانه بازي خوبي ارايه ميدهد. تمام اين عوامل نشان مي دهد كه مقابل يك تيم قدرتمند بازي داريم. رضايي افزود: به هرحال تيم پرسپوليس دنبال كسب ۳امتياز است و نميخواهيم امتيازي از دست بدهيم. وي در پاسخ به سوالي درمورد بهتر شدن خط دفاعي پرسپوليس، گفت: خوشبختانه زماني كه كل تيم خوب دفاع كند خط دفاعي بهتر كار ميكند. دفاع از تيم بايد كلي صورت بگيرد نه تنها محدود به خط دفاعي باشد. اضافه نمودن به : del. منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچگاه فكرش را نمي كردم كه با چارلتون رقابت كنم. كريم باقري اظهار داشت: انتخاب من به عنوان يك هافبك گلزن بالاتر از بزرگان فوتبال دنيا افتخار بزرگي است. خوشحال هستم باز هم نام ايران را بر سر زبان ها انداختم. وي افزود: به دنبال افتخار آفريني با لباس تيم ايران بودم ولي هرگز فكرش را نمي كردم با چارلتون ،هافبك اسبق تيم ملي انگليس در چام جهاني 1966رقابت كنم و از او پيشي بگيرم و به عنوان گلزن ترين هافبك جهان معرفي شوم. باقري در خصوص حضور ايويچ در پرسپوليس گفت: او مربي بزرگ و با دانشي است اما حرف زدن در اين باره را به بعدا موكول مي كنم. باقري درباره بازي برابر مس عنوان كرد: آنها تيمي پر قدرت هستند و نمي خواهند در زمين خود مقابل ما بازنده باشند. مس از بازيكنان با تكنيك و خوبي برخوردار است. باقري خاطر نشان كرد: در تمام بازي ها تلاش خودم را مي كنم و برايم فرقي ندارد در چه پستي به ميدان مي روم چون قصدم سربلندي تيم ملي و پرسپوليس است. منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
تومسيلاو ايويچ سرمربي سابق تيم ملي ايران براي پذيرفتن پست مديريت فني پرسپوليس صبح يكشنبه وارد ايران مي شود. پس از مذاكرات پيدرپي مديران پرسپوليس با تومسيلاوايويچ سرمربي يوگسلاو سابق تيم ملي ايران براي حضور در پرسپوليس سرانجام اين مربي براي پذيرفتن پست مديريت فني پرسپوليس با مديران اين باشگاه به توافق رسيد. شنيدهها حاكي از آن است كه دليل حضور قريب الوقوع اين مربي در ايران نيز مذاكره نهايي براي اين موضوع است. ايويچ يكشنبه براي انجام مذاكرات نهايي به ايران ميآيد تا شايد در كنار پيرواني مديريت فني پرسپوليس را بر عهده بگيرد منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
پرسپوليس مقابل مس متوقف شد. ديدار تيم هاي مس و پرسپوليس با نتيجه يك بر يك به پايان رسيد.ديدار تيم هاي مس كرمان و پرسپوليس از ساعت 14:30 در ورزشگاه باهنر كرمان آغاز شد. تيم پرسپوليس در دقيقه 29 توانست توسط پژمان نوري به گل برسد اما در نيمه دوم و در دقيقه 62 روح ا... بيگدلي گل تساوي را براي مس به ثمر رساند. قضاوت اين مسابقه بر عهده رحيم رحيمي مقدم بود. وي در نيمه اول به جلال اميديان،علي حمودي و فرزاد آشوبي از مس و از پرسپوليس به علي كريمي و مازيار زارع كارت زرد نشان داد. همچنين فرزاد حسين خاني از تيم مس در دقيقه 90 از زمين مسابقه اخراج شد. بازيكنان مس: مهدي رحمتي، مرتضي ابراهيمي، امير حسين صادقي، جلال اميديان، حميدرضا غني زاده(46- روح ا... بيگدلي)، علي حمودي، فرزاد حسين خاني، رسول نويدكيا (78- داسيلوا)، فرزاد آشوبي، ادينهو، فراز فاطمي(90- مصطفي سيفي) سرمربي: پرويز مظلومي بازيكنان پرسپوليس: عليرضا حقيقي، رحمان رضايي، نبي ا... باقري ها، مجتبي شيري، عليرضا محمد، پژمان نوري، مازيار زارع، علي كريمي، كريم باقري (75- پتروويچ)، محمد منصوري، عليرضا نيكبخت واحدي (86- فرهاد خيرخواه) سرمربي: افشين پيرواني منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
رحمتي: دوست دارم به پرسپوليس كمك كنم. دروازه بان تيم فوتبال مس كرمان گفت: با وجودي كه دوست دارم به پرسپوليس كمك كنم، اما از حضور در مس راضي هستم.به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رحمتي در حالي كه پيش از بازي با پرسپوليس اعلام كرده بود ممنوع المصاحبه است؛ در پايان ديدار اظهار داشت: با توجه به قراردادي كه با باشگاه مس دارم اختيارم دست خودم نيست. وي افزود: تصميم گيرنده در اين باره باشگاه مس است. پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا بازي دارد و دوست دارم به آنها كمك كنم اما از اينكه در مس هستم ناراحت نيستم و احساس راحتي مي كنم. اين دروزاه بان در مورد بازي امروز گفت: بازي خوبي بود. چند موقعيت خوب داشتيم كه آن را از دست داديم. به نظر من نتيجه يك بر يك عادلانه نبود و ما بايد مي برديم. منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
پيرواني: داوران مقابل مس 6 امتياز از ما گرفتند. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: داوران در دو بازي رفت و برگشت مقابل مس 6 امتياز از ما گرفتند.افشين پيرواني درباره بازي مقابل مس كرمان اظهار داشت: بيشتر دقايق بازي در اختيار ما بود. آنها به بازي مستقيم روي آوردند. بازيكن مس با دست گل زد وگرنه 3 امتياز بازي از آن ما بود. وي افزود: در اين زمين هيچ تيمي نميتواند مس را اذيت كند اما ما با دوندگي خوب خود نشان داديم كه تيم قدرتمندي هستيم. پيرواني با اشاره به مشكلات داوري گفت: در دو بازي رفت و برگشت مقابل مس داوران 6 امتياز را از پرسپوليس گرفتند. اگرچه مشكلات داوري در اين بازي وجود داشت اما به آن اعتراض نميكنيم. سرمربي پرسپوليس در مورد اظهارنظر مظلومي مبني بر اينكه پرسپوليس حرفي براي گفتن نداشت؛ عنوان كرد: مظلومي هميشه عادت دارد تيم مقابل را تخريب كند اما ما امروز برتر از آنها بوديم. پيرواني در پاسخ به اين سوال كه همچنان براي جذب مهدي رحمتي تلاش ميكنند تصريح كرد: امروز حقيقي عملكرد خوبي از خود نشان داد و مشخص شد كه بين رحمتي و حقيقي اختلاف زيادي نيست. حتي امروز حقيقي بهتر از رحمتي بود. اشتباه دروازه بان در بازي امري طبيعي است. پيرواني درباره حضور ايويچ در كادر فني سرخپوشان گفت: هيات مديره در مورد انتخاب مربي به من اختيار تام داده و من به عنوان سرمربي پرسپوليس ايويچ را انتخاب كردم. منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
مظلومي: پرسپوليس حرفي براي گفتن نداشت. سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: به قدري براي رحمتي حاشيه درست كردند كه او از بازي مقابل پرسپوليس ميترسيد. پرويز مظلومي در مورد خبر مذاكره باشگاه پرسپوليس با مس كرمان براي جذب مهدي رحمتي اظهار داشت: در چند روز گذشته حاشيههايي كه براي اين دروازهبان درست كردند باعث شد او براي ايستادن مقابل پرسپوليس ترس داشته باشد. رحمتي ميترسيد كه گل بخورد و برايش حاشيه درست كنند. وي در مورد بازي عنوان كرد: ما سه امتياز را ميخواستيم و تمام موقعيتهايي كه خلق كرديم صد در صد بود اما تيم حريف چشم به ضد حملات دوخته بود. آنها حرفي براي گفتن نداشتند. مظلومي ادامه داد: اگر بازي ادامه پيدا ميكرد آنها نميتوانستند به ما گل بزنند بلكه گل هم دريافت ميكردند. سرمربي مس در دوره داوري رحيمي مقدم گفت: داوري اشتباهاتي داشت اما من نمي توانم نتيجه تساوي را به داوري او ربط دهم. مظلومي با اشاره به اينكه هواداران مس بهترين هستند؛ عنوان كرد: هوادران تيم ما بدون حاشيه هستند و برخلاف ادعايي كه پرسپوليسي ها كرده بودند نشان دادند كه از بهترين ها هستند. سرمربي مس با اشاره به اينكه با 4 مهاجم قصد پيروزي داشتند؛ اظهار داشت: ما به دليل اينكه 3 امتياز اين بازي را ميخواستيم از 4 مهاجم استفاده كرديم. حتي روح الله بيگدلي را كه مصدوم بود به زمين فرستاديم چون هدفم 3 امتياز بود. مظلومي درباره مشكلات مالي مس گفت: مشكلات مالي ما حل و تمامي مبالغ مورد نظر پرداخت شده است. منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
مصاحبه صادقي با پيراهن علي كريمي دافع تيم فوتبال مس كرمان در پايان بازي با پيراهن علي كريمي مقابل خبرنگاران قرار گرفت. اميرحسين صادقي پس از پايان بازي مقابل پرسپوليس پيراهن خود را با علي كريمي تعويض كرد و و با همان پيراهن شماره 8 علي كريمي مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به خبرنگاران تلويزيوني هم اصرار داشت كه با همين پيراهن از او مصاحبه بگيرند. * قبل از اخراج فرزاد حسين خاني داور 4 دقيقه وقت اضافه اعلام كرد. حسين خاني در دقيقه 93 اخراج شد به همين دليل در پايان بازي پيرواني اعتقاد داشت داور بايد وقت اضافه بيشتري مي گرفت. * پرويز مظلومي زماني كه كاپيتان تيمش اخراج شد به داور بابت اين تصميم اعتراض كرد. * بازيكنان مس در صحنه اي كه شيري در محوطه توپ را كنترل كرد معتقد به خطاي هند بودند. * تماشاگران كرماني بعد از بازي در كنار اتوبوس تيم پرسپوليس بودند تا بازيكنان اين تيم را تشويق كنند. * ماموران يگان ويژه بيرون ورزشگاه مستقر شده بودند تا درگيري بين هواداران پيش نيايد. *با پايان بازي فرماندار كرمان در رختكن تيم مس حضور پيدا كردند. منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
كريمي: كرمانيها ميزبانان خوبي نبودند هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: كرمانيها نتوانستند ميزبانان خوبي باشند.علي كريمي در مورد توهين هايي كه به او در روز تمرين روز چهارشنبه شده بود؛ اظهار داشت: متاسفانه بعضي از ليدرهاي كرماني به من و عابدزاده توهين كردند. اين موضوع تاثير بدي روي ما گذاشت. آنها مدام به ما فحاشي كردند و ميزباني خوبي انجام ندادند. وي در مورد بازي عنوان كرد: بازي خوبي بود. ما براي كسب سه امتياز به كرمان آمده بوديم. نيمه اول هم به خواسته خود رسيديم، اما نتوانستيم نتيجه را حفظ كنيم. منبع |
||
۳ بهمن ۱۳۸۷
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |