در حال دیدن این عنوان: |
۶۴ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ ( محمود ..... my dream ) | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
من می خوام این صندلی رو وتو کنم از اونجا که اول اسفند (پنج شنبه دیگه) تاریخ اعزام منه، این هفته صندلی رو در اختیار من قرار بدید که آخرین آثار جهل و نادانی رو از چهره سایت بزدایم |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۵ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: DAIMON
پیام:
۲,۲۹۳
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۷
از: بوشهر
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - یوهان کرایف - شاهین بوشهر - اسپانیا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول J A C O B نوشته:من می خوام این صندلی رو وتو کنم از اونجا که اول اسفند (پنج شنبه دیگه) تاریخ اعزام منه، این هفته صندلی رو در اختیار من قرار بدید که آخرین آثار جهل و نادانی رو از چهره سایت بزدایم پارتی بازی؟؟ |
||
با وجودی که نگاهت، با دلم یاری نمی کرد دلم از ایثار احساس، به تو خود داری نمی کرد |
|||
۲۵ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول محسن نوشته:پارتی بازی؟؟ خیر با کسب اجازه از آقا احسان , نوبت به برادر سعید منتقل میشه از ابتدای روز 26ام شروع میشه به علاوه ی پیوند ارسال قبلیم |
||
۲۵ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: S&M&M
پیام:
۱,۸۹۲
عضویت از: ۶ اسفند ۱۳۸۶
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول من می خوام این صندلی رو وتو کنم از اونجا که اول اسفند (پنج شنبه دیگه) تاریخ اعزام منه، این هفته صندلی رو در اختیار من قرار بدید که آخرین آثار جهل و نادانی رو از چهره سایت بزدایمنقل قول با کسب اجازه از آقا احسان , نوبت به برادر سعید منتقل میشهاجازه داريم تا اجازه!!! ديكتاتورها!!! آقا محمود جواب آخرين سوالمو بده!! |
||
۲۵ بهمن ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: S&M&M
پیام:
۱,۸۹۲
عضویت از: ۶ اسفند ۱۳۸۶
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
گروه:
- کاربران عضو |
آقا چي شد؟الان كي رو صندليه؟
|
||
۲۷ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول مهبد نوشته:تو فوتبال ايران از چه تيمي خوشت ميا؟؟(اگه گفتي دوباره بگو) به نظرت ايران ميره جام جهاني؟ بازيه ديروز را ديدي؟؟ بهترين بازيكن ايران كيه؟ پرسپولیس آره.با شانسی که دایی داره چرا نره؟ آره علی کریمی. بابت تاخیر این چند روز ببخشید به خاطر بیماری نتونستم به سایت سر بزنم.روز و روزگار بر همگی خوش. |
||
۲۷ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
آقایون از دیروز نوبت من بوده ها. جمع کنید برید بساطتون رو تا ندادمتون دست ساواک...
|
||
|||
۲۷ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پاسخ به: صندلی داغ ( سعید ایمنی (J A C O B) [مدیر سایت] ) | ||
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
بپرسید آنچه را که نمی دانید... (هیچ تضمینی نیست که بعدش بدانید )
|
||
|||
۲۷ بهمن ۱۳۸۷
|
|
|
1 - روی سنگ قبرت چی نوشته بشه ؟ ( روم به دیفار ) 2 - یک نفر نظر به این که مبتلا به بیماری سل هست باید بمیره ویا نظر به این که باید بمیره ,مبتلا به بیماری سل هست ؟ ( بیماری سل رو سلیقه ای نوشتم ) 3 - نظرت نسبت به سربازی چیه ؟ 4 - اگه توی این مدت مفقودالاثر شدی ما چی کار کنیم ؟ 5 - نظرت در باره ی رونالدینهو ؟ 6 - نظرت در باره ی اتوو ؟ 7 - دوست داری چه بازیکنی به تیم بارسا اضافه بشه ؟ ( در حال حاضر ) 8 - سالانه چقدر خرج سایت میشه ؟ |
||
۲۸ بهمن ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۹
طرفدار:
نقل قول SMS - MohaMMad - SMS نوشته:1 - روی سنگ قبرت چی نوشته بشه ؟ ( روم به دیفار ) هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ... ثبت است بر جریده عالم دوام ما 2 - یک نفر نظر به این که مبتلا به بیماری سل هست باید بمیره و یا نظر به این که باید بمیره ,مبتلا به بیماری سل هست ؟ ( بیماری سل رو سلیقه ای نوشتم ) قطعا اونچه در تقدیر خداس، مرگه، و مرگ هم انواعی داره. اگر مرگ از نوع اجل مختومه باشه، هرگز درش تغییری ایجاد نمیشه، و اگه به صورت بیماری ظاهر شه، قطعا فرد خواهد مرد. اما اگر اجل معلق باشه، ممکنه بیماری رو بشه با ابزارهای زمینی درمان کرد. ولی قطعا بیماری یک وسیله است و مشخص کننده سرنوشت مرگ و حیات یک انسان نیست. 3 - نظرت نسبت به سربازی چیه ؟ یه مرحله از زندگی. وقتی نمیشه حذفش کرد، باید آسونش گرفت! 4 - اگه توی این مدت مفقودالاثر شدی ما چی کار کنیم ؟ صبر کنید تا معلوم الاثر شم 5 - نظرت در باره ی رونالدینهو ؟ بازیکنی بزرگ، با روحی کوچک! 6 - نظرت در باره ی اتوو ؟ Faith کافی به بارسا نداره! دوسش ندارم. 7 - دوست داری چه بازیکنی به تیم بارسا اضافه بشه ؟ ( در حال حاضر ) ال نینی 8 - سالانه چقدر خرج سایت میشه ؟ حداقل 200 هزار تومن (هزینه های ثابت) |
||
|||
۲۸ بهمن ۱۳۸۷
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |