در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
و یک باران ... یک منی ک خلوت کرده باتو... . . . دلم تورا میخواهــــــ...ـــد خدا ! فقـــــط تو.... ![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آن ماری اشمیل ، محقق و اسلام شناس آلمانی که قبل از مرگش گفته بود روی سنگ قبرش حدیثی از امیرالمومنین، امام علی (ع) را حک کنند. مولا در این حدیث فرموده اند: ![]() پ.ن: بدون شک یکی از زیباترین، لطیف ترین و تاثیرگذارترین احادیثی که شنیدم ، همین حدیثه... یکی از شاهکارهای بیانی حضرت امیر(ع) هست.... |
||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول Winter Is Coming نوشته:آن ماری اشمیل ، محقق و اسلام شناس آلمانی که قبل از مرگش گفته بود روی سنگ قبرش حدیثی از امیرالمومنین، امام علی (ع) را حک کنند. مولا در این حدیث فرموده اند: ![]() پ.ن: بدون شک یکی از زیباترین، لطیف ترین و تاثیرگذارترین احادیثی که شنیدم ، همین حدیثه... یکی از شاهکارهای بیانی حضرت امیر(ع) هست.... حدیث فوق العاده زیباییه ![]() |
||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول مهسا نوشته:یه ساعت نشستم مغازه تعمیر موبایل و فلان یکی اومده میگه وی چت ،وایبر ، تانگو ،اینستاگرام هرچی هس ازاینا بریز برام ![]() ![]() ![]() تهاجم، تاراج، نسل کشی فرهنگی! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Valar Morghulis نوشته:نقل قول مهسا نوشته:یه ساعت نشستم مغازه تعمیر موبایل و فلان یکی اومده میگه وی چت ،وایبر ، تانگو ،اینستاگرام هرچی هس ازاینا بریز برام ![]() ![]() ![]() تهاجم، تاراج، نسل کشی فرهنگی! من دو روزه تو شرکت از دست این همکارا بیچاره شدم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: M@ryam.ml10
پیام:
۹۳۴
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- √҉ √҉ JuST ஜ MeSSI √҉ √҉ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خــــــــــــــــدایااااااااا دلـــــــــم مرهمـــــــی میخواهـــد از جنس خودتـــــــــــ❤ نزدیکــــــــــــــــX بی خطــــــــــــــــرX بخشنــــــــــــدهX بــــــی منـــــــــــــت.................... ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ![]() در سمتـــــــــــــ تــــــــــــــوأم دلم بــــــــــاران دستــــــم بـــــــاران دهانــــــــم بــــــــاران چــــــــــــشمم بـــــــــاران .................. |
||
ببینیــد حرفــxـــ زدن چه چیـــز وحشتناکــــی است که بزرگتــرین احـتـــرام به هر کســـ این است که برایــش یکــــ دقه سکوتــــ♥ـــ کنند! | |||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
5 نفرن!![]() دقیقا 5 نفر! البته با خودم! ![]() همه این کارای 5 نفر رو دوش منه اصن.. ![]() یه سال کنکور دادم دارم به اندازه یه عمر تاوان پس میدم! ![]() ![]() افطاری درست کن،سفره پهن کن،سفره جم کن،خونه تمیز کن،سحری درست کن،ظرفا رو بشور... یکی نیس بگه وات ایز فاز؟ ![]() ینی این یه سال اینقدر سخت گذشته من نمیدونستم؟؟ ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: PARSOA
پیام:
۱,۱۱۲
عضویت از: ۴ فروردین ۱۳۹۱
از: نصف جهان
طرفدار:
- کینگ لئو..... - .... - سپاهان - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن ![]() |
نقل قول 5 نفرن! دقیقا 5 نفر! البته با خودم! همه این کارای 5 نفر رو دوش منه اصن.. یه سال کنکور دادم دارم به اندازه یه عمر تاوان پس میدم! افطاری درست کن،سفره پهن کن،سفره جم کن،خونه تمیز کن،سحری درست کن،ظرفا رو بشور... یکی نیس بگه وات ایز فاز؟ ینی این یه سال اینقدر سخت گذشته من نمیدونستم؟؟درکت میکنم عزیزم ![]() ![]() من پنجشنبه کنکور دادم جمعه مامانم میگه بیاد ناهارو توباید درس کنی ![]() ![]() میگم آخه مادر من بذار عرق کنکور خشک بشه بعد من که فرار نمیکنم ولی کو گوش شنوا تازه طلبکارم میشه میگه یه سال به خاطر کنکورت مراعات کردیم حالا توباید جبران کنی یعنی دیگ هیچ کاری جز تسلیم برام نمونده بود ![]() ![]() |
||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول مریم نوشته:درکت میکنم عزیزم ![]() ![]() من پنجشنبه کنکور دادم جمعه مامانم میگه بیاد ناهارو توباید درس کنی ![]() ![]() میگم آخه مادر من بذار عرق کنکور خشک بشه بعد من که فرار نمیکنم ولی کو گوش شنوا تازه طلبکارم میشه میگه یه سال به خاطر کنکورت مراعات کردیم حالا توباید جبران کنی یعنی دیگ هیچ کاری جز تسلیم برام نمونده بود ![]() ![]() آره والا! ![]() خندم میگیره از این ک میان میگن بعد ماه رمضون ما دیگه دست ب سیاه و سفیدم نمیزنیم همه کارا با توئه... ![]() ![]() نه که الان خیلی هم کار میکنن اصن خسه میشن واقعا.. ![]() خواهرمم ک خودشو راحت کرده...یه چیزی به اسم کارو میکشه وسط و فرار میکنه! ![]() |
||
|
|||
۱۶ تیر ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |