در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: barca-ss
پیام:
۳۷۲
عضویت از: ۱ شهریور ۱۳۸۸
از: ایران
طرفدار:
- مسی-ایبراهیموویچ-پویول-ژاوی-تمام بارسا - مارادونا-ریوالدو - استقلال ایران - برزیل - علی دایی-فرهاد مجیدی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
اره میدونم بده مگه هرچند ماله دفاع این شماره ولی مهم بازیه نه شماره |
||
|
|||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: barca-ss
پیام:
۳۷۲
عضویت از: ۱ شهریور ۱۳۸۸
از: ایران
طرفدار:
- مسی-ایبراهیموویچ-پویول-ژاوی-تمام بارسا - مارادونا-ریوالدو - استقلال ایران - برزیل - علی دایی-فرهاد مجیدی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
پدرو پس از تنها یک سال درخشش در سطح عالی فوتبال تونست به جام جهانی بره و تیم ملیشو همراهی کنه به نظرم رکورده انصافا |
||
|
|||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: hamedmessi
پیام:
۵,۷۳۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۸
از: ورزشگاه بزرگ Nou Camp
طرفدار:
- همه بازیکن های بارسلونا - همه اسطوره های تاریخ بارسلونا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
مصاحبه اختصاصی سایت گل با خوان لاپورتا: فلسفه ما کرویفیسم است جانلوییجی لونگینوتی بویتونی، رییس سایت گل مصاحبهای اختصاصی با رییس باشگاه بارسلونا انجام داده است… در نوکمپ هستیم، ورزشگاه یکی از بزرگترین تیمهای تاریخ فوتبال: افسی بارسلونا. برجستهترین ویژگی بارسلونا تنها این نیست که آنها بزرگترین افتخار ورزشی تمام دوران را کسب کرده و شش قهرمانی در یک فصل به دست آوردهاند و با نمایشهای انفرادی و گروهی، توانستهاند نام خود را در تاریخ ورزش ثبت کنند. چیزی که بیش از همه تاثیرگذار است، روش به دست آوردن این موفقیتهاست. موفقیت بارسلونا اول از همه بر پایه پرورش قهرمانها است: لیونل مسی، ژاوی هرناندس، آندرس اینیستا… بعد هم در زمانی که اکثر باشگاهها دچار مشکلات مالی هستند، بارسلونا از نظر سطح درآمد در دنیا دومین بوده و توانسته 365/9 میلیون یورو به دست آورد و فروش خود را در عرض پنج سال دو برابر کند. چنین موفقیتی در میان بزرگترین باشگاههای دنیا بینظیر است. اما پشت پرده این موفقیت چیست؟ اغلب رییسان باشگاههای فوتبال هستند که مهمترین چهرهها در تعیین موفقیت تیم به شمار میروند: آنها هستند که مربی را انتخاب میکنند، با خرید بازیکنان موافقت میکنند، سرپرستی ساخت مدل تجاری را به عهده دارند و مسئولیتهای اجتماعی باشگاه را تعیین میکنند. بهترین نمونه در این زمینه خوان لاپورتا، رییس باشگاه بارسلونا است. بویتونی: آقای رییس، بارسلونا تحت ریاست شما به موفقیتی بیسابقه دست یافته. به نظرت بهترین تصمیمی که گرفتهای چه بوده است؟ لاپورتا: خب، باید بگویم بهترین تصمیم ما. ما هیئت مدیریت باشگاه هستیم و در این میان هر چند من امتیاز ریاست را دارم، اما تصمیمات را جمعی میگیریم و هر گاه تصمیمی گرفته میشود، مورد حمایت دبیر فنی و افرادی قرار میگیرد که به ما مشاورههای خوبی میدهند… اما به نظرم بهترین تصمیمی که در این سالها گرفتهایم، انتصاب چیکی بگیریستین به عنوان دبیر فنی بوده است. او همواره پیشنهادهای ورزشی بسیار عالی داشته است. انتخاب فرانک ریکارد به عنوان مربی هم تصمیمی عالی بود؛ همچنین انتخاب جوزپ گواردیولا هم تصمیمی فوقالعاده بود، تصمیمی که پیچیده هم بود چون هم خیلیها از این تصمیم حمایت نمیکردند و هم این که چنین تصمیمهایی به راحتی گرفته نمیشوند، اما ما شهامت لازم را داشتیم و به روشنی میدانستیم چه میخواهیم. از همه بالاتر، بهترین تصمیم ورزشی ما تدوین فلسفه «کرویفیسم» در فوتبال بود؛ یعنی این که به ایده فوتبالی که با کرویف به دنیا عرضه شد پایبند باشیم. این کار بارسلونا را به باشگاهی تبدیل کرد که آرزوی رسیدن به بهترینها را دارد، باشگاهی که ترجیح میدهد بهترین باشد، نه اول. عموما اگر بهترین باشید، اول هم خواهید شد، اما این روش عشق ورزیدن به فوتبال و این فلسفه ورزشی بزرگترین تصمیم ما بوده است. وقتی درباره به کار بردن این فلسفه حرف میزنم، در نتیجه آن چیکی میآید، ریکارد میآید، گواردیولا میآِد… نکته کلیدی این فلسفه ورزش این است که ما تصمیم گرفتهایم این فلسفه «کرویفیسم» را به کار بندیم. از زاویه غیرورزشی، بهترین تصمیم بازسازی «موسسه خیریه بارسلونا» و همکاری با یونیسف بود؛ این مهمترین تصمیم غیرورزشی است که در این هفت سال دوره من گرفتهایم، تصمیمی که دوران آن همزمان با پایان دوره من در 30 ژوئن به پایان میرسد. برای من، بهترین تصمیمها این دو بوده: وفاداری به ایده درک بازی و فلسفه «کرویفیسم»، و بعد تصمیم برای رسیدن به اتحادی جهانی با یونیسف که به ما فرصت داد به بسیاری از کودکان نیازمند کمک کنیم و همچنین تصویری سرشار از ارزشها از بارسا به دنیا نشان دهیم که این به نظر من خیلی مهم است. و بدترین تصمیم؟ اگر بخواهیم کلی بگوییم، دوست دارم درباره دو موضوع صحبت کنم. بگویم که بیتردید تصمیمات بدی هم داشتهایم و بسیار این موضوع را ارج مینهم که ما همواره اراده تصحیح اشتباهات و رفتن به جلو را داشتهایم. اکنون دارم سعی میکنم به بدترین تصمیم فکر کنم ولی تصمیمی به ذهنم نمیرسد! میدانید؟ البته که اشتباه داشتهایم و من در این زمینه از همه بیشتر اشتباه کردهام، اما تلاش کردهام این اشتباهات را فراموش کنم. فکر میکنم باید از خطاها درس بگیریم اما نباید آنها را به یاد بسپاریم. باید از آنها بیاموزیم، تصحیحشان کنیم و به جلو بنگریم. تصمیمات اشتباه؟ به نظرم در حالت کلی، هر کاری که کردهایم معنا و مفهومی داشته و با آرامش خاطر میدانم که هر کاری که کردهایم با اراده مثبت بوده ولی بعضی از تصمیمات نتیجه خوبی نداشته و از آنها برای یادگیری استفاده کردهایم و به همین دلیل آنها را بد نمیدانم. به نظرت سه ویژگی اصلی که به بارسلونا کمک کرده به چنین موفقیت خارقالعادهای دست یابید چه بوده است؟ من قبلا به نحوی دیگر به این سوال پاسخ دادم. اول از همه این که به ایدهای از درک فوتبال وفادار بودهایم که نامش فلسفه «کرویفیسم» است: این روش مبتنی بر تسلط بر بازی از همان ابتدا، کنترل توپ، زدن دو ضربه به توپ، حمله، تلاش برای زدن گلهای بیشتر از حریفان، و جلب رضایت تماشاگران است. این روش نیاز دارد عالی باشید و بهترین. این خیلی مهم است و نکته کلیدی به شمار میرود. همچنین برخی تصمیمات را هم گرفتهایم، مانند گسترش لاماسیا. لاماسیا اصطلاحی است که ما برای برنامههای پایهای بارسلونا به کار میبریم. ما در آن جا سرمایهگذاری هنگفتی انجام دادهایم، سخت کوشیدهایم و انرژی فراوانی برایش گذاشتهایم و همین طور هوش، توانایی، و مهارتهای فراوانی در آن به کار رفته... نتیجه این است که امروز، 50 درصد بازیکنان تیم اصلی در باشگاه ما پرورش یافتهاند، این جا بزرگ شدهاند و فوتبال را فراگرفتهاند، و شخصیتشان این جا شکل گرفته و درک کردهاند که باشگاه نماینده چه ارزشهایی است، نماد چیست و این که در بارسا باشید چقدر باعث افتخار است. این به تیم اصلی انتقال یافته و امروزه ما هویت فوتبالی خود را داریم، سبکی که بر اساس درک بازی بر مبنای «کرویفیسم» است. زمانی که فرانک ریکارد مربی تیم بود این فلسفه را بهبود بخشید و پپ گواردیولا هم آن را بهتر کرده و استادانه پیادهسازی کرده است. هر دو مربی این سبک از درک فوتبال را در سر دارند. به ویژه پپ، که دانش عمیقی از باشگاه دارد، میداند لاماسیا چیست و این که از بارسلونا باشید چه معنایی دارد. بازینکانی مانند مسی و اینیستا، ژاوی و پول، مثل پیکه، مثل بوسکتس، مانند بویان، مانند پدرو، مثل ویکتور والدس... اینها بازیکنانی هستند که خون باشگاه در رگهایشان جریان دارد، باشگاه را در قلبشان میشناسند، آنها بسیار رنج بردهاند و در بارسا بسیار کوشیدهاند تا بتوانند به جایی برسند که اکنون هستند. این بسیار زیباست و یکی از نکات کلیدی است. این که چیزی فراتر از باشگاه باشیم هم برای ما مهم است؛ این تنها شعار نیست و سرلوحه ماست، و بیان هویت ورزشی ماست و بیان هویت فرهنگی ما، هویت کاتالان ما، و تمرکز بینالمللی ما، چرا که بارسا باشگاهی جهانی است. این بیان همبستگی ماست که از طریق موسسه خیریه بارسلونا هم اعلام میشود. به همین دلیل فراتر از یک باشگاه بودن، فلسفه «کرویفیسم» درک فوتبال و لاماسیا نکات کلیدی موفقیت ما هستند. |
||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
|
پیشنهاد 80 میلیون یورویی میلان به بارسا سايت گل- به گزارش نشريه اسپورت، ميلاني قصد دارند زلاتان ابرهيموويچ، مهاجم سوئدي اينتر را به خدمت بگيرند و حاضرند براي خريد او 80 ميليون يورو بپردازند. اين روزنامه ادعا كرد با حضور داويد ويا در نوكمپ، زلاتان شانس چنداني براي قرار گرفتن در تركيب اصلي آبي و اناري ها ندارد و اين در حالي است كه مهاجم سوئدي تنها يك فصل قبل از اينتر به بارسلونا پيوست. مسئولان باشگاه ميلان به دنبال يك مهاجم تراز اول هستند تا او در كنار پاتو و رونالدينيو، مثلث تهاجمي روسونري را در فصل آينده تشكيل دهد و اين در حالي است كه ماركو بوريه لو فصل خوبي را در ميلان سپري كرد و با زدن 14 گل، بهترين گلزن تيم لئوناردو بود. گفته مي شود زلاتان مشتاق است تا بار ديگر به شهر ميلان بازگردد، جايي كه سه فصل خوب را با اينتر سپري كرد |
||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: soorena
پیام:
۹۳۶
عضویت از: ۱۶ دی ۱۳۸۷
از: گلستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایوف، ریوالدو، استوئیچکوف، لاپورتای بزرگ گروه:
- کاربران عضو |
شایعه شده میلان یه پشنهاد 80 میلیونی به ایبرا داده!!! بدون شک دروغه. ولی اگه یک در صد راست باشه، نباید معطل کنن. این زلات هم دو دستی چسبیده به بارسا هیچ جا نمیره!!! گمونم اونم عاشق بارساست!!!
|
||
Catalonia is not Spain | |||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: love&messi
نام تیم: لاتزیو
پیام:
۸۱۳
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۸۸
از: قلب كاتالونيا
طرفدار:
- مسی - ژاوی - اینیستا - فابرگاس - کرایوف - استقلال - اسپانیا -آرژانتین - خسرو حیدری - پادشاه پپ - - گروه:
- کاربران عضو |
نمیدونم چی بگم یکی موضوع بده بحث کنیم |
||
حتما دانلود کنید سسک و پیکه cdn.mediafire.com/?3n96wpwll9jdmjc cdn.mediafire.com/?q8pgibri2wcjchh |
|||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹۳۶
طرفدار:
- کاربران عضو |
این آرسنال دزد هم سسک رو ول نمی کنه که. گمونم آخرش سسک می مونه، بعد یه مصاحبه ازش منتشر می کنن که آرسنال در قلب منه و همه چی تموم میشه می ره پی کارش!!! |
||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹۳۶
طرفدار:
- کاربران عضو |
این هلب ... هم به سسک پیشنهاد میکنه به بارسا نرو و اشتباه منو تکرار نکن! آخه ... تو خودتو با اون مقایسه می کنی؟!!!
|
||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: lovexavi
پیام:
۶۹۰
عضویت از: ۱۸ فروردین ۱۳۸۹
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا -هریستو استوویچکف و گواردیولا - اسپانیا و آرژانتین - - گواردیولا و لوییز ونگال و رایکارد گروه:
- کاربران عضو |
من دارم کم کم از آرسنال متنفر میشم به اون اندازه ای که از مورینیو متنفرم . دارن یه ریز ضدحال میزنن . آخه کاکا که دوبار قهرمان چمپیونز لیگ شده و یه بار مرد سال فوتبال با 54 میلیون دلار به خوکدونی رئال اومد ولی آرسنال در ازای سسک 80 میلیون دلار میخواد ارواح عمشون میخوان با پول سسک با منچسترو چلسی و سیتی رقابت کنن . الان دارم ازون چهار گلی که مسی بهشون زد بیشتر لذت میبرم
|
||
وقتی تو نیستی نه هست های ما چونانکه بایدند نه بایدها ... هر روز بی تو روز مباداست |
|||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹۳۶
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول لی آرسنال در ازای سسک 80 میلیون دلار میخوادای کاش 80 میلیون دلار بود!!! 80 میلیون پوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
۴ خرداد ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |