در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بارسلونای محبوب من | ||
نام کاربری: KHASHAYARSHA
پیام:
۱,۳۱۹
عضویت از: ۷ آذر ۱۳۸۸
از: Casablanca
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
شهریار گفتی کریستانوال.یه عکسی ازش داشتم که هرچی میگردم پیداش نمیکنم ولی یه عکسی از دریم تیم1 میخواستم بذارم که متاسفانه آپلود نمیشه.کلا امشب اینترنت با ما سر ناسازگاری داره!
|
||
|
|||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: lovexavi
پیام:
۶۹۰
عضویت از: ۱۸ فروردین ۱۳۸۹
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا -هریستو استوویچکف و گواردیولا - اسپانیا و آرژانتین - - گواردیولا و لوییز ونگال و رایکارد گروه:
- کاربران عضو |
ا نقل قول راستی این فن در ویل یا فن در فیل رو میشناسی؟نه من تا حالا اصلا بازیشو ندیدم و منتظرم جام جهانی شروع بشه تا بازیشو ببینم . تو اسپرت اوده بود که بارسا میخواد سمت راستش رو با بازیکنای خوش آتیه تقویت کنه . دقیقا اصطلاحی که بکار رفته بود up-and-coming players بود یعنی بازیکنان خوش آتیه . حتما بازیکن قابلیه که اونو انتخاب کردن |
||
وقتی تو نیستی نه هست های ما چونانکه بایدند نه بایدها ... هر روز بی تو روز مباداست |
|||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول نه من تا حالا اصلا بازیشو ندیدم و منتظرم جام جهانی شروع بشه تا بازیشو ببینم . تو اسپرت اوده بود که بارسا میخواد سمت راستش رو با بازیکنای خوش آتیه تقویت کنه . دقیقا اصطلاحی که بکار رفته بود up-and-coming players بود یعنی بازیکنان خوش آتیه . حتما بازیکن قابلیه که اونو انتخاب کردن اصولا این هلندی ها ترشی نخورن یه چیزی میشن جالب اینه همشون هم تکنیکی هستن البته خدا کنه تو تیم ملی فیکس باشه که بشه بازی هاش رو دید |
||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۳۱۹
طرفدار:
- پویول-ژاوی-والدس - کرویف-استویچکوف-پپ-ریوالدو-دینهو - فولاد-استقلال اهواز-نفت - کـــاتـالـــــونـــــــیـــــــا - ایمان مبعلی - کرویف-گواردیولا-فان باستن - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
همین هلندیا یه زمانی ما رو بیچاره کردن.البته مدیون خیلیاشونم هستیم!
|
||
|
|||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۹۰
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا -هریستو استوویچکف و گواردیولا - اسپانیا و آرژانتین - - گواردیولا و لوییز ونگال و رایکارد گروه:
- کاربران عضو |
راستش منم مجلات قدیمیه زیادی داشتم مال اون موقعی که کلاس دوم و سوم بودم یادش بخیر پولش رو با صرفه جویی جمع میکردم و میرفتم کیهان ورزشی و دنیای ورزشی میخریدم . خونواده مخالف روزنامه خریدنم بودن چون میگفتن به درسم لطمه میزنه باید خودم پولو تامین میکردم مجبور بودم دو سه روز قبل از اومدن هفته نامه هایی که گفتم کمتر به شکمم میرسیدم . یادش به خیر مجله چاپ شنبه دوشنبه سه شنبه میر سید منطقه ما . متاسفانه در اثر یه اشتباه مامانم همه اون مجلات از بین رفتن ومن هنوز افسوس اونا رو میخورم . اگه بودن عکسای جالبی از بازیکنای اون موقع مثل کومان و گولیت و رایکارد و فان باستن و ... بودن و میتونستم همشون رو تو این سایت بذارم حیف شد
|
||
وقتی تو نیستی نه هست های ما چونانکه بایدند نه بایدها ... هر روز بی تو روز مباداست |
|||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول همین هلندیا یه زمانی ما رو بیچاره کردن.البته مدیون خیلیاشونم هستیم!خوب اره اما قرار نیست که همه هلندی ها بهمون حال بدن همین کرایوف و ریکارد به اندازه کل تاریخ هلند برامون کافیه.... |
||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۳,۳۶۴
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول راستش منم مجلات قدیمیه زیادی داشتم مال اون موقعی که کلاس دوم و سوم بودم یادش بخیر پولش رو با صرفه جویی جمع میکردم و میرفتم کیهان ورزشی و دنیای ورزشی میخریدم . خونواده مخالف روزنامه خریدنم بودن چون میگفتن به درسم لطمه میزنه باید خودم پولو تامین میکردم مجبور بودم دو سه روز قبل از اومدن هفته نامه هایی که گفتم کمتر به شکمم برسم . یادش به خیر مجله چاپ شنبه دوشنبه سه شنبه میر سید منطقه ما . متاسفانه در اثر یه اشتباه مامانم همه اون مجلات از بین رفتن ومن هنوز افسوس اونا رو میخورم . اگه بودن عکسای جالبی از بازیکنای اون موقع مثل کومان و گولیت و رایکارد و فان باستن و ... بودن و میتونستم همشون رو تو این سایت بذارم حیف شد منم یه زمانی ارشیو داشتم التبه از روزنامه هدف قسمت سینما بعد از چند وقت متوجه شدم که مامانم واسه شیشه پاک کردن از اونها استفاده میکنه.... |
||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۳۱۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
البته همراه با شوت دیدنیه کومان
|
||
|
|||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۶۹۰
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول همین هلندیا یه زمانی ما رو بیچاره کردن.البته مدیون خیلیاشونم هستیم!البته بیشتر تقصیر ونگال بود که خیلی افراطی هلندی های زیادی رو وارد بارسا کردش . برادران دی بوئر ، زندن ، بوگارت ، فیلیپ کوکو ، کلایورت و ... ولی از حق نگذریم یکی از دی بوئر ها و کوکو و تا حدودی کلایورت خوب بودن |
||
|||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۳۱۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول اون موقعی که کلاس دوم و سوم بودم یادش بخیر پولش رو با صرفه جویی جمع میکردم و میرفتم کیهان ورزشی و دنیای ورزشی میخریدم .من پفک میخریدم خودشون روزنامه میگرفتن با پول خودشون |
||
|
|||
۱۶ خرداد ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |