در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
مهمان_مهمان
|
بنده هم در عرصه ی آواتار خودی نشون بدم ![]() ممنون آقا علی رضا ![]() ![]() ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول من یادم نیس!اگرم گفتین من متوجه نشدم!!! اتفاقا همین الان تو جستجوی گوگل دنبال تلو بودم!! میخوای شما الکسیستو نگه دار من برم تلو؟؟؟؟ اوه اوه تللو دارم محشر کبری 11 ![]() میخوای بدم ![]() نقل قول علی رضاقابل نداره ولی من محمدرضا هستم ![]() دوستان طرح سامان دهی آوتار هست همه بیاین برا همتون آوتار دارم ![]() پ.ن:مسعودی تو نمیخوای عزیزم ![]() پ.ن2:توجه نمیدیون ![]() ![]() ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
![]() محمدرضا خواهشا این بحثها رو تو پیام شخصی دنبال کنید ![]() واقعا شما کی میخواین از این کاراتون دست بردارین؟! ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:![]() محمدرضا خواهشا این بحثها رو تو پیام شخصی دنبال کنید ![]() واقعا شما کی میخواین از این کاراتون دست بردارین؟! ![]() فکر کنم دست رسیهات رو دوست نداری ![]() اینا همه برا بالا بردن کیفیت سایته ![]() ![]() ![]() »»»»»»»ویرایش ناظر: دوست عزیز ![]() ![]() ![]() بعد از این هر بحثی که صرفا مربوط به آواتار باشه حذف خواهد شد |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
به به چه آواتار های گشنگی ![]() ![]() ![]() دوستان یه سوال دارم کسی میدونه چرا دیگه رادیو 7 رو پخش نمیکنن؟از قبل عید به اینور ندیدم دیشب خواستم ببینم ،نداد ![]() ![]() |
||
پپ ![]() |
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول محمدرضا نوشته:نقل قول علی رضاقابل نداره ولی من محمدرضا هستم ![]() پ.ن2:توجه نمیدیون ![]() ![]() ![]() همون ![]() ![]() ممنون آقا محمدرضا ![]() ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول محمدرضا نوشته:پ.ن:مسعودی تو نمیخوای عزیزم ![]() من رشوه قبول نمیکنم ![]() ![]() دوستان جان من یه کم بحثهاتون رو بهتر کنید ![]() ![]() بابا یه ذره بحثهای جالب بکنید ![]() ![]() مثلا برید از حسین رزاق نژاد شیرینی بگیرید ![]() یا از محمد عیدی بگیرید ![]() یا از آقا سعید پدر خوب ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مسعود نوشته:دوستان جان من یه کم بحثهاتون رو بهتر کنید ![]() ![]() آخ دقیقا حرف دل من و زدی ![]() ![]() فقط 5شنبه ها و جمعه دلم خوشه ک میام سایت ![]() وقتیم ک میام خوابم میگیره.... ![]() قبلا خیلی سایت باحال تر بود.... ![]() نه اینکه بگم الان بد شده هااااااااا..... ![]() نه اصلا..... ![]() ولی....... ![]() بیخیال من رفتم بخوابم..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
جاتون خالی یه ماکارونی درست کردم برای ناهار در حد لالیگا ![]() خودم انقدر خوردم دارم میترکم ![]() ![]() پسرا خجالت بکشن ![]() دخترا که جای خود ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اسم دادن چقدر حال ميده![]() ![]() ![]() فكر كنم خيلي حال بده ![]() جدا از شوخي ارشيو عصر ظهور رو توي ارسال اول قرار دادم دوستاني كه تمايل دارن مطالب زيباي اين تاپيك رو بخونن ميتونن به سادگي از ارسال اول به همه اونا دسترسي داشته باشن ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |