در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
دوستان بیاید در تاپیک نمره دهی به بازیکنان به بازیکنای بارسا نمره بدید. بعد از هر بازی که از تلویزیون ایران پخش بشه، ما نام بازیکنان رو میذاریم تا شما از 1 تا 10 به اونا نمره بدید، بعدشم میانگین نمرات رو می گیریم و در تاپیک جداگانه ای قرار میدیم. از ناظرین این بخش عذر میخوام، پاک نکنین لطفا! ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خدایی بعد از دو سه ساعت کلاس فشرده وقتی روحیه شاد سامی رو میبنیم خنده از ته دل رو لبام میشینه ![]() خدا بگم چیکارت کنه بشر ![]() ![]() ![]() نقل قول خودم سرگیجه گرفتم مهمون میاد خونمون روم نمیشه در اتاق و باز کنم یه جا شلوار یه جا جوراب یه جا کیف یه جا لباس ورزشی لب تاپ رو هم گذاشتم رو زمین کلی سیم بهش وصله جزوه ها اون طرف میز هم که قربونش برم شده میز ناهار خوری برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی کلیک کنیدپس تازه داری به من میرسی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول خدا هیچ خونه ای رو بی خواهر نکنه انقده خوبه آدم خواهر داشته باشه بیاد اتاقشو تیمیز کنهلایک میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ارسال شماره 7741 ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول اولا اسپمرا ![]() ![]() اولا هواس نه حواس! ![]() ![]() نقل قول عزیز دلم شادی نعمتی که از سمت خدا بهمون رسیده چرا ناراحت باشیم واقعا تا کی کفر نعمت کنیم؟؟به خاطر چی؟؟به خاطر چیزای بی ارزش؟؟(نگین هوادار نیستا ![]() شاعر میگه که ![]() زندگی زیر و بم داره شادی داره و غم داره چی بگم؟! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
ارسال شماره 3601 ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول لایک میشه تازه وقتی جیبت بی پول میشه میتونی رو پس اندازش حساب قرض الحسنه باز کنیمخالفم ![]() قرض الپسنده ![]() دقت کن کمیل جان ![]() ------------------------------- این ناظرا کاری از دستشون بر نمیاد ![]() ![]() ![]() نقل قول اولا هواس نه حواس!اگه به این نکته توجه نمیکردی مورد خشم قرار نمیگرفتی ![]() ![]() ---------------------------- ارسال شمار ![]() 8407 ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Amir نوشته:ارسال شماره 3601 ![]() میگم باخت دیشب رو همه تاثیر منفی داشته همه رو به اسپم گذاشتن وادار کرده ![]() ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کمیل نوشته:نقل قول Amir نوشته:ارسال شماره 3601 ![]() میگم باخت دیشب رو همه تاثیر منفی داشته همه رو به اسپم گذاشتن وادار کرده ![]() ![]() ![]() به بعضي ها هم فشار آورده كه يك ارسال رو دوبار بفرستند ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:نقل قول لایک میشه تازه وقتی جیبت بی پول میشه میتونی رو پس اندازش حساب قرض الحسنه باز کنیمخالفم ![]() قرض الپسنده ![]() دقت کن کمیل جان ![]() ------------------------------- ---------------------------- ارسال شمار ![]() 8407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() راستی امروز قراره ماشین بازی کنم ![]() ![]() تا فردا یه سری قراره رانندگی کنم ![]() ![]() انجمن رو میسپارم دست مسعود تا تنهایی در مقابل سامی بجنگه ![]() ![]() این شکلکه چقدر ضایعس ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول انجمن رو میسپارم دست مسعود تا تنهایی در مقابل سامی بجنگهسامی تنها نیست ![]() ------------------------------------ اینم جواب کوبنده تو دهن تمام رئالیا ![]() ![]() گيرم که باخته ام!!! اما کسي جرات ندارد به من دست بزند يا از صفحه بازي بيرونم بيندازد، شوخي که نيست من شاه شطرنجم !!!(شاه فوتبال ![]() تخريب مي کنم آنچه را که نمي توانم باب ميلم بسازم...! آرزو طلب نميكنم، آرزو ميسازم...! لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني.............. |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
خوب دیگه بسه خجالت بکشید از اسپم![]() ![]() سامی این شکلکه رو دادم واسه خودت ساختن ![]() ![]() ![]() ![]() مسعود هرکی شلوغ کرد بزن چپو راستش کن ![]() اگه پررو بازی دراورد به عمو محمدرضا ![]() ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |