در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول من برم بخوابم، کاربرای خوبی باشیدواقعا که ![]() جوونای امروزی چقدر زود میخوابن ![]() ما اول دبستان تو کتمون نمی رفت 11 بخوابیم ![]() حالا جا داره همه اسپمران زمزمه کنن:(همه با هم) همه چی آرومه ناظرا خوابیدن |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول RK12 نوشته:پ ن2: دارن میبرن مشهد از طرف دانشگاه.. 40هزار تومن دو روز..!! الان یکی یه حساب سر انگشتی بکنه بگه به من ببینم سرمون دارن کلاه میذارن؟؟ من با50تومن 4روز رفتم!! اونم هتل اپارتمان بردن الان که میبرن ما رو تو حسینیه!! نمیدونم برم یانه.. ولی قطعا نیاز به ارامش حرم رو دارم...بهم بگید چه کنم..؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هر چی باشه مشهده. ![]() من که جای شما بودم میرفتم. ![]() دلم برای امام رضا تنگ شده. ![]() پ.ن:کار معافیتم درست شدا.... ایشالله معافیتم رسید دستم سر ماه نشده میرم کربلا. ![]() نشد ما یه چیز از مادرمون بخوایم و دست رد به سینه مون بزنه. ![]() |
||
|
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول RK12 نوشته:پ ن2: دارن میبرن مشهد از طرف دانشگاه.. 40هزار تومن دو روز..!! الان یکی یه حساب سر انگشتی بکنه بگه به من ببینم سرمون دارن کلاه میذارن؟؟ من با50تومن 4روز رفتم!! اونم هتل اپارتمان بردن الان که میبرن ما رو تو حسینیه!! نمیدونم برم یانه.. ولی قطعا نیاز به ارامش حرم رو دارم...بهم بگید چه کنم..؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الان تو تو چشای من نگاه کن ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این سوالتو نادیده میگیرم ![]() |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
من رو هم قراره از گفتمانهای سیاسی، ببرن مشهد![]() 30 خرداد میرم، 3 شب 4 روز اقامت، با قطار میریم، 40 هزار تومن ![]() یا امام رضا! نوکرتم که هیچ وقت من رو تو تابستون از یاد نمیبری ![]() 6 سال پیاپی هستش که تابستون میرم مشهد! پارسال هم کاملا نا امید شده بودم ولی آخر سر راه افتادیم! هر چند که کلا بدجور اونجا مریض شده بودم و دو روز رو تو بیمارستان بودم ولی بازم همین که یه بار تونستم حرم رو ببینم برام کافیه ![]() پ.ن: رنک خوشگله؟! ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
ایهیم سلااام خوفین؟ اینجا چرا اینطوری شده؟ ![]() ![]() من اصن نمیتونم ارسال بزنم ![]() میگم نکنه من مکشل پیدا کردم؟ ![]() بچه ها ![]() ![]() راه حل؟ ![]() بدویین عجله داشتمی |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول lluvia نوشته:ایهیم سلااام خوفین؟ اینجا چرا اینطوری شده؟ ![]() ![]() من اصن نمیتونم ارسال بزنم ![]() میگم نکنه من مکشل پیدا کردم؟ ![]() بچه ها ![]() ![]() راه حل؟ ![]() بدویین عجله داشتمی باور کنید اگه یک بار دیگه این چنین ادبیاتی ببینم حذف میکنم ![]() بیچاره بهزاد که همه بش میگن سوهان روح ![]() ![]() |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:من رو هم قراره از گفتمانهای سیاسی، ببرن مشهد ![]() 30 خرداد میرم، 3 شب 4 روز اقامت، با قطار میریم، 40 هزار تومن ![]() یا امام رضا! نوکرتم که هیچ وقت من رو تو تابستون از یاد نمیبری ![]() 6 سال پیاپی هستش که تابستون میرم مشهد! پارسال هم کاملا نا امید شده بودم ولی آخر سر راه افتادیم! هر چند که کلا بدجور اونجا مریض شده بودم و دو روز رو تو بیمارستان بودم ولی بازم همین که یه بار تونستم حرم رو ببینم برام کافیه ![]() پ.ن: رنک خوشگله؟! ![]() ![]() آورین عجقم. ![]() شیلینی ما فلاموش نشه. ![]() ![]() |
||
|
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوست عزیز ، برادر زاده محترم ![]() ![]() می خوایی بگم معافیتتو لغو کنن ؟ ![]() |
||
|
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Dear user نوشته:نقل قول مسعود نوشته:من رو هم قراره از گفتمانهای سیاسی، ببرن مشهد ![]() 30 خرداد میرم، 3 شب 4 روز اقامت، با قطار میریم، 40 هزار تومن ![]() یا امام رضا! نوکرتم که هیچ وقت من رو تو تابستون از یاد نمیبری ![]() 6 سال پیاپی هستش که تابستون میرم مشهد! پارسال هم کاملا نا امید شده بودم ولی آخر سر راه افتادیم! هر چند که کلا بدجور اونجا مریض شده بودم و دو روز رو تو بیمارستان بودم ولی بازم همین که یه بار تونستم حرم رو ببینم برام کافیه ![]() پ.ن: رنک خوشگله؟! ![]() ![]() آورین عجقم. ![]() شیلینی ما فلاموش نشه. ![]() ![]() حتما عسیسم ![]() شیلینیت محفوظه ![]() از بس که دوسمت می دالم برات یه آبنبات چوبی خریدم ![]() ![]() |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: leo_Messi10
پیام:
۶۷
عضویت از: ۱۶ دی ۱۳۹۰
طرفدار:
- مسی.ویا - یوهان - استقلال - ارژانتین - رحمتی . مجیدی . برهانی . جباری . - یواخیم لو . فرگوسن . گواردیولا - قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول lluvia نوشته:ایهیم سلااام خوفین؟ اینجا چرا اینطوری شده؟ ![]() ![]() من اصن نمیتونم ارسال بزنم ![]() میگم نکنه من مکشل پیدا کردم؟ ![]() بچه ها ![]() ![]() راه حل؟ ![]() بدویین عجله داشتمی این روزها ازخیلی ها شنیدم که میگن میخوام بمیرم تاحالا کسی رو دیدید که اینکارو بکنه . فقط حرفه خب پس چرا با امید زندگی نمیکنین؟ زندگی خیلی قشنگ تر از این چیزهاست . نوع دیدتون رو عوض کنین ![]() |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |