در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول شاهد نوشته:نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:اوهجیغخوراکمهخصوصا وقتی با رفقا میریم بیرون لذت جالبی دارهخصوصا جیغهای من که خاص هستن ولي من با سكوتم جيغ سر سام آور ميكشم من از این جیغها زیاد کشیدم متاسفانه خیلی رو آدم نتیجه بدی داره واقعا بعضیا چه جوری میتونن سکوت کنن و هیچی نگن؟وقتی آدم همش سکوت کنه و هیچی نگه خودش داغون میشه مثل من! |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
آهای دوستان کنکوری بیاین! همون بهتر هی قانون رو بشکنیم و زیر پا بزاریم تا بچه ها نرن تو فاز غم! میگیم جیغ بچه ها یاد بدهکاریشون می افتن |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول ســجـــاد نوشته:داداش من منم با توجه به سابقه ت گفتم دیگه.. مطمئن باش تو ریاضی امثال تو بیشترن. ولی اینقدر نیا سایت بشین به برنامه ی مدونت عمل کن.. مگه من چطوریم؟؟؟ خیلی هم دلت بخواد. حالا تو هی بشین خر بزن ببینیم آخرش چی میشی. دیگه ته تهش میخوای بشی 50000 بری پیام نور. |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول روح خدا... نوشته:مگه من چطوریم؟؟؟ خیلی هم دلت بخواد. حالا تو هی بشین خر بزن ببینیم آخرش چی میشی. دیگه ته تهش میخوای بشی 50000 بری پیام نور. تو بگو چطوری نیستی. درس که نمیخونی ، رشته ت رو که عوض کردی ، برنامه ی مدون که داری ، دیگه چی؟؟؟ من 50000 میارم؟؟ من رتبه م زیر 18000 نشه خودمو میکشم.. پیام نور هم نمیرم ، میرم بهترین غیر انتفاعی ایران.. تو بابل ه. |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
سه روز فقط با خود خدا |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
ای خدا این کنکور دیگه چیه 12 سال درس خوندم ک کنکورو خوب بدم حالا ک رسیدم ب کنکور اصلا حال و حوصله درسو ندارم وای وای سه هفته دیگه کنکوره وای وای واقعا چیز چرتیه فک کردن بهش حالمو بهم میزنه سه ساله دارم خر میزنم ک برم برق شریف ولی حالا ک باید بیشتر بخونم از درس بدم اومده فک کنم با این رویه عمران امیر کبیر هم قبول نشم خدا جون خودت کمک کن یه فرجی بشه این دو سه هفته درس بخونیم دوستان شدیدا نیاز به دلداری داریم |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:ای خدا این کنکور دیگه چیه 12 سال درس خوندم ک کنکورو خوب بدم حالا ک رسیدم ب کنکور اصلا حال و حوصله درسو ندارم وای وای سه هفته دیگه کنکوره وای وای واقعا چیز چرتیه فک کردن بهش حالمو بهم میزنه سه ساله دارم خر میزنم ک برم برق شریف ولی حالا ک باید بیشتر بخونم از درس بدم اومده فک کنم با این رویه عمران امیر کبیر هم قبول نشم خدا جون خودت کمک کن یه فرجی بشه این دو سه هفته درس بخونیم دوستان شدیدا نیاز به دلداری داریم ایشالا همتون قبول میشید هر قدر صعب ...صعود را دامه بده شاید قله در یک قدمی باشد |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: mess-shiraz-222
پیام:
۵۲۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
بچه ها امروز یه چیز توکتاب تخت جمشید خوندم خیلی ناراحت شدم.قبل از این که اسکندر ملعون با نامردی به تخت جمشید حمله کنه یه شهر کنارش بوده.وقتی اسکندر تخت جمشید رو میگیره مردم اون شهر نتونستن این ننگو تحمل کنن و خودکشی دسته جمعی کردن و خودشون و شهرشون رو به آتش کشیدن
|
||
چی بگم؟! | |||
۱۴ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
دوستان کنکوری یا حتی امتحان دار، انشالله همگی موفق میشید. خصوصا کنکوری ها. رتبه ها همه خدا میشه میاین همینجا میگید هی بقیه غبطه میخورن نقل قول بچه ها امروز یه چیز توکتاب تخت جمشید خوندم خیلی ناراحت شدم.قبل از این که اسکندر ملعون با نامردی به تخت جمشید حمله کنه یه شهر کنارش بوده.وقتی اسکندر تخت جمشید رو میگیره مردم اون شهر نتونستن این ننگو تحمل کنن و خودکشی دسته جمعی کردن و خودشون و شهرشون رو به آتش کشیدناینا ایرانیای واقعی هستن... زیر بار ننگ و سلطه ی یونانی ها نرفتن |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
اینا ایرانی واقعی نیستن! هر چند که به شخصه در واقعه تخت جمشید شک دارم و دقیقا مطمئن نیستم که حقیقت همونیه که گفته میشه یا نه؛ همچنین از این چیزی هم که گفته شد دوباره اطلاع ندارم و مطمئن نیستم ولی ایرانی واقعی اونه که از میهنش دفاع کنه نه اینکه خودش رو بکشه
|
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |