در حال دیدن این عنوان: |
۱۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول khadije نوشته:نقل قول RoNaLdInHo-10 نوشته:این خرابی سایت هرچیش بد بود،اینش خوب بود که من یه امتحانو درست و حسابی بنویسم ![]() ولی من برعکس سایت خراب بود ناراحت بودم نمیتونستم درس بخونم. ![]() سایت درسته بهتر میتونم درس بخونم. ![]() ما که درس نمیخونیم ![]() ![]() ولی خب منم به معنای واقعی داشتم دیوونه میشدم ![]() خیلـــــــــــــــــــــــی بد و افتضاح بود ![]() دیگه داشتم دق میکردم ![]() خدا رو شکر که درست شدم ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Rainy Boy نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول RoNaLdInHo-10 نوشته:این خرابی سایت هرچیش بد بود،اینش خوب بود که من یه امتحانو درست و حسابی بنویسم ![]() دقیقا مثل من ![]() من سابقه نداشته که جزوه هامو بیشتر از یک دور بخونم ولی ایندفعه ای چند دور خوندم ![]() من عین دو روز رو درس نخوندم! فقط حوصله م سر رفت. ![]() خوب اخه شما خفنی ![]() ![]() منم مجبور شدم از بی حوصلگی رفتم ایکس باکسو اپدیت کردم وگرنه صدسال سیاه عمرا ![]() یارو سرکیسه ام کرد شدید ![]() قیمت 15 تومنی رو 30 تومن گرقت ![]() ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
اینجا محلی برای بحث در مورد درس نیست!![]() فکر کنم خودتون هم بدونید اینا رو ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:اینجا محلی برای بحث در مورد درس نیست! ![]() فکر کنم خودتون هم بدونید اینا رو ![]() در مورد درس که بحث نمیکنیم درباره اوقات فراغتمونه ![]() من اوقات فراغتمو درس خوندم ![]() ![]() ![]() ![]() چرا میخوای گیر بدی مسعود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:در مورد درس که بحث نمیکنیم درباره اوقات فراغتمونه ![]() من اوقات فراغتمو درس خوندم ![]() ![]() ![]() ![]() چرا میخوای گیر بدی مسعود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() و اینک میزنم لایک قشنگه رو ![]() آقا راس میگه بچه ها 2روزه سایت نداشن خو یکم درک کنین ![]() واقعا سخ بود ![]() بالاخره یه جوری باید جبران بشه یانه؟؟؟ ![]() ![]() راسی چرا یاهو واسه من باز نمیشه؟؟ ![]() و یه سوال دیگه چرا من دارم میمیرم از خواب ولی مثه خیره ها نمیرم بخوابم؟؟ ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مسعودبیچاره گفت برید تو تاپیک بغلی درباره درس بحث کنید![]() الان ترجمه میکنم به شعرهمینو ![]() هرسخن حایی و هر نکته مکانی دارد ![]() این نکته انحرافیش این بود که میخواسته بگه اسپم هرتاپیک نخ سوزه خودشه... ![]() ![]() |
||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۰۲۴
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Hamed Messi نوشته:مسعودبیچاره گفت برید تو تاپیک بغلی درباره درس بحث کنید ![]() الان ترجمه میکنم به شعرهمینو ![]() هرسخن حایی و هر نکته مکانی دارد ![]() این نکته انحرافیش این بود که میخواسته بگه اسپم هرتاپیک نخ سوزه خودشه... ![]() ![]() حامد جان به این ارسال مثل اینکه توجه نکردی ![]() نقل قول M - i - L - a - D نوشته:در مورد درس که بحث نمیکنیم درباره اوقات فراغتمونه ![]() من اوقات فراغتمو درس خوندم ![]() ![]() ![]() ![]() چرا میخوای گیر بدی مسعود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بحث سر اوقات فراغته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
منم موافقم![]() اینا اسپم نیس که ![]() اینا نظره ![]() ساعت00:00 و اینک همه چی آررومه ناظرا خوابیدن ![]() ما هم مشغول کار خودمون و من نیز خوابم نمیبرد ![]() آقا بیان راجب یه چیزی حرف بزنیم خو خسته شدم اینقد به درو دیوار سایت نیگا کردم ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:بحث سر اوقات فراغته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اون موقع که اینو گفت بحث رفته بود تو درس ومشق ![]() من طرفداری نکنم از مسعود کی طرفداری بکنه!مسعود کاره ای نباشه کی کاره ای باشه!دست من بند نباشه دست کی بند باشه ![]() ![]() ![]() |
||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۰۲۴
طرفدار:
نقل قول مــــریـــــم نوشته:منم موافقم ![]() اینا اسپم نیس که ![]() اینا نظره ![]() ساعت00:00 و اینک همه چی آررومه ناظرا خوابیدن ![]() ما هم مشغول کار خودمون و من نیز خوابم نمیبرد ![]() آقا بیان راجب یه چیزی حرف بزنیم خو خسته شدم اینقد به درو دیوار سایت نیگا کردم ![]() فوتبال که داره پخش میکنه برین ببینین خواب از سرتون میپره ![]() نقل قول Hamed Messi نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:بحث سر اوقات فراغته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اون موقع که اینو گفت بحث رفته بود تو درس ومشق ![]() من طرفداری نکنم از مسعود کی طرفداری بکنه!مسعود کاره ای نباشه کی کاره ای باشه!دست من بند نباشه دست کی بند باشه ![]() ![]() ![]() نخیر اصلا هم بحث نرفته بود سر درس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |