در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول Hamed Messi نوشته:میلاد یاد بگیربدون پول همه یه چی گفت حال کردیم ![]() اینا رو که همه میدونن و منم واسه گفتن اینا پول نمیگیرم ![]() اطلاعاتی که من میدوم خیلی تخصصی تر از این چیزاست و بخوای اونا رو بدونی خرج داره برادر من ![]() ![]() چه اطلاعاتی ![]() ![]() ![]() چقدر خرج داره ![]() بگو تو یه چک برات بنویسم ![]() صفراش زیاد باشه هم مشکلی نداره ![]() ![]() شما تو پیام شخصی آدرستو بهم بگو من بسته رو که خودم زحمتشو کشیدم واستون میفرستم و شما چک رو میدین به طرف واسم بیاره ![]() هزینه هاشو روی یه کاغذ داخل بسته هستش ![]() ![]() پ.ن 1: محمد جان این بحث ها رو دیگه بیخیل ![]() ![]() ![]() پ.ن 2: حامد ولی این برادرمون معلومه پولداره که صفراش براش مهم نیست ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
عکساش دسته دوستمه![]() انقد باحال بود قلبش و رگاش.... پوستش گوشتش مثل کنف بود.... خیلی باحال بود.... روده هاش اصن قربون عظمت خدا برم چه چیزی آفریده از گل ![]() خیلی جالب بود ![]() ![]() ![]() اصن یه وضی ![]() ![]() اصن جالب بود جذاب بود ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:من کلا رابطه خاصی با حیوانات نداشتم ![]() برو بابا ![]() ![]() ![]() گفتم خوردن خرچنگ ![]() ![]() عاقبت مسعود ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول كميل نوشته:نقل قول مسعود نوشته:من کلا رابطه خاصی با حیوانات نداشتم ![]() برو بابا ![]() ![]() ![]() گفتم خوردن خرچنگ ![]() ![]() عاقبت مسعود ![]() ![]() راست میگیا ![]() ![]() ![]() ولی خوب من که خرچنگ رو شکنجه نمیدم ![]() ![]() این سوسکه هم درسته تا اون حد پیش نرفتم ولی بدونید که سخت نیست خوردنش ![]() ![]() ![]() حدس میزنم تو هم همینطور ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
با این خاطراتتون!!!!! الان روحیه ی لطیف من آسیب ببینه کی می خواد پاسخ گو باشه؟؟ ![]() مخصوصا سوسک که انقد دوس داشتنیه! ![]() در حدی که من به جای این آزار و اذیت ها واسه دوستام به عنوان کادو می برمش! ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: یاغفارالذنوب
پیام:
۵۲
عضویت از: ۱۹ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- ژاوی - اتوئو - پرسپولیس - اسپانیا - علی کریمی - پاپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
گفتین سوسک یادم از اون شب افتاد که خواب بودم یهو یه سوسک بزرگ از روم رد شد و از خواب بیدار شدم یه لحظه دیدمش پاشدم نیم ساعت نصف شب گشتم تا پیداش کردم کشتمش ![]() یه بار دیگه یه یکی از دوستام رفته بود گلاب به روتون دستشویی(بیرون رفته بودیم) یه دفعه دیدیم داره داد میزنه و خودشو تکون میده میگیم چی شده میگه سوسک افتاده از سقف تو پیراهنم بعد که آرومش کردیم جنازه سوسکه رو در اوردیم له شده بود |
||
الهی عادتم را عبادتت قرار ده اما عبادتت را عادتم قرار مده... |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Elika نوشته:با این خاطراتتون!!!!! الان روحیه ی لطیف من آسیب ببینه کی می خواد پاسخ گو باشه؟؟ ![]() مخصوصا سوسک که انقد دوس داشتنیه! ![]() در حدی که من به جای این آزار و اذیت ها واسه دوستام به عنوان کادو می برمش! ![]() ![]() خوبه باز تو هدیه میبری ![]() ما که میندازی رو بچه ها ![]() اینقده حال میده ![]() بدو بدو میکنی دنبالشون یه هو میندازی تو صورتشون ![]() بعد اونا اینجوری: ![]() مام اینجوری ![]() بعد اونا: ![]() بعد ما: ![]() بعد بدو د فرار ![]() ![]() ![]() اون صحنه که اونا از ترس میترسن واقعا دیدنی میشن ![]() آخیش.... ![]() چقد زود تموم شد امسال ![]() نقل قول كميل نوشته:نقل قول مسعود نوشته:من کلا رابطه خاصی با حیوانات نداشتم ![]() برو بابا ![]() ![]() ![]() گفتم خوردن خرچنگ ![]() ![]() عاقبت مسعود ![]() ![]() چقدر چندش.. ![]() |
||
|
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
کمیل امضات تو حلقم چقد خندیدم وقتی دیدمش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:کمیل امضات تو حلقم چقد خندیدم وقتی دیدمش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فقط کاش اضافه میکردین که اگه هدفون توی گوشتون گذاشتید و پای کامپیوتر نشستید و صدای کامپیوتر هم بلنده با احتیاط کلیک کنید ![]() گوشم زنگ میزنه هنو ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |