در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول SMS نوشته:نقل قول مسعود نوشته:مدیر انجمن که اینجوری باشه از ناظرا چه انتظاری میشه داشت؟ ![]() ![]() ادامه بدین ![]() ![]() ![]() گیر نده ها ![]() ![]() مدیر انجمن هیچ جورشم نیست. خیلی هم خوبه ![]() بعدشم دفعه دیگه واسه پیام بازرگانی مجوز بگیر. پیام بازرگانی بین پست های مدیر انجمن خرج داره ![]() مسعود تسلیت میگم انشالله بتونی تو یه انجمن دیگه فعالیت خوبی داشته باشی ![]() ![]() محمد تو هم زدی تو کار کاسبی؟!؟!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول واسه همون قضیه پیجوندن واکسن از چی فرار میکنی رفیق؟ ![]() ![]() ![]() ![]() از شانس گند ما واسه دانشگاه هم میگن باید واکسن بزنید ![]() ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول سارا نوشته:مادر بزرگم مادر بزرگای قدیم. ![]() بابا مائده جان خبری نیس که. من اصن یادم نیس واکسنای قبلی چه جوری بود اما اینو اصن نفهمیدم که زد یا نه! یهو دیدم رفت اونور زنه ![]() گفتم: تموم شد؟ طرف در اومد گفت آره. اما اگه اصرار داری یکی دیگه هم بزنم ![]() اصن درد نداره باور کن ![]() نکن این کارا رو ![]() فک کنم مائده واسه اینکه زورش میاد صبح زود از خواب پاشه نمیخواد واکسن بزنه ![]() ![]() این الان کمبود خوابه؟؟ ![]() من ساعت 4 خوابیدم و ساعت 7:30 پاشودم ![]() پس من و چی میگی؟؟ ![]() |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
دوستان؛ نقل قول ها رو کوتاه کنید. دست شما مرسی ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
من یه مامان بزرگی دارم ![]() ![]() انقد بچه پایه ایه ![]() ![]() نقل قول از چی فرار میکنی رفیق؟ بالاخره که باس بزنی مامان من گفت این هفته بریم من گفتم هوز امادگی نداریم باید خودمو اماده کنم من؟ ![]() ![]() فرار؟ ![]() ![]() تکذیب میکنم! ![]() ![]() نقل قول بابا مائده جان خبری نیس که. من اصن یادم نیس واکسنای قبلی چه جوری بود اما اینو اصن نفهمیدم که زد یا نه! یهو دیدم رفت اونور زنه گفتم: تموم شد؟ طرف در اومد گفت آره. اما اگه اصرار داری یکی دیگه هم بزنم اصن درد نداره باور کن نکن این کارا رومن از اول دبستان تا حالا واکسن نزدم ![]() ![]() ![]() اصن نومودونوم چیجوریه ![]() فردا دیگه باید برم بزنم ![]() نقل قول فک کنم مائده واسه اینکه زورش میاد صبح زود از خواب پاشه نمیخواد واکسن بزنه این الان کمبود خوابه؟؟ من ساعت 4 خوابیدم و ساعت 7:30 پاشودم! پس من و چی میگی؟؟بیشتر واسه صبح بیدار شدنه ولی یخده هم میترسم خو ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Maedeh نوشته:من از اول دبستان تا حالا واکسن نزدم ![]() ![]() ![]() اصن نومودونوم چیجوریه ![]() فردا دیگه باید برم بزنم ![]() خو منم نزده بودم... ![]() ببین فقط رفتی اون جا دیدی این بچه نوزادا دارن گریه میکنن نترسی ها ![]() ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول خو منم نزده بودم...ببین فقط رفتی اون جا دیدی این بچه نوزادا دارن گریه میکنن نترسی ها اونا واکسنشون خیلی دردناک تره. راست میگه ! واکسن اونا چند برابر درد داره! من زدم این واکسن اول دبیرستان رو اصلا درد نداره جدی میگم ! آدم حتی حس نمی کنه! |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول SMS نوشته:نقل قول مسعود نوشته:مدیر انجمن که اینجوری باشه از ناظرا چه انتظاری میشه داشت؟ ![]() ![]() ادامه بدین ![]() ![]() ![]() گیر نده ها ![]() ![]() مدیر انجمن هیچ جورشم نیست. خیلی هم خوبه ![]() بعدشم دفعه دیگه واسه پیام بازرگانی مجوز بگیر. پیام بازرگانی بین پست های مدیر انجمن خرج داره ![]() دوست عزیز اینجا محلی برای بالا بردن تعداد کامنتها نیست ![]() ![]() ![]() از این به بعد هم اگه خواستم بین حرفات پیا بازرگانی بیام، میام یکی از حرفهاتو پاک میکنم تا بینشون نباشه و پولی ندم ![]() ![]() نقل قول مسعود تسلیت میگم انشالله بتونی تو یه انجمن دیگه فعالیت خوبی داشته باشی دیگه با این حرفت نظارتت در اینجا به پایان رسید محمد تو هم زدی تو کار کاسبی؟!؟!؟ بگو باهم کار کنیم منم اگه کاری بود خواستم کاسبی کنم مطمئن باش بهت میگم ![]() ![]() اینجا و اونجا نداریم ![]() عمو محمد هرجا بخواد میریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول علیرضا نوشته:نقل قول خو منم نزده بودم...ببین فقط رفتی اون جا دیدی این بچه نوزادا دارن گریه میکنن نترسی ها اونا واکسنشون خیلی دردناک تره. راست میگه ! واکسن اونا چند برابر درد داره! من زدم این واکسن اول دبیرستان رو اصلا درد نداره جدی میگم ! آدم حتی حس نمی کنه! مائده جون اغفال نشو ![]() واکسن همه ش درد داره ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:مائده جون اغفال نشو ![]() واکسن همه ش درد داره ![]() سنا دستت درد نکنه ![]() هر چی رشته بودیم پنبه کردی که ![]() پس فردا کزاز که گرفتید خدای نکرده می فهمید ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |