در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
اقا کیاوش! ![]() ![]() ![]() نقل قول هر کی نقد نکنه.... فکر نمی کنید بچه ها سر درگم میشن؟؟؟ ![]() ![]() اینم فردو و کوین! ![]() اقلیما خانم مبارکه... چن ساعت درس خونده بودید؟؟ |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول دانشگاه تهران قبول شدمتبريك ميگم ![]() ![]() نقل قول حالا دعوا سر چيه؟خيلي بي كيفيته هيچي معلوم نيست خجالت نميكشن كه فقط مونده بود همديگرو بكشن ![]() ![]() كيفيتشم كميل راست ميگه پاينه ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
مرسی از بچه هایی که تبریک گفتن؛ اونایی که نگفتن یادم می مونه. ![]() نقل قول چن ساعت درس خونده بودید؟؟ سر جمع یه ۴-۵ ساعتی ![]() ![]() جدی زیاد درس نخونده بودم؛ به نسبت خودم خیلی زیاد بودا؛ منی که کتاب درسی رو به زور می گرفتن دستم٬ این که بعضی روزا ساعت ۹ پا می شدم تا ظهر درس می خوندم برام خیلی بود. ولی خب تفاوتی که داشت این بود که چون خودم می خوندم ٬با علاقه می خوندم. هر چیو دوست داشتم می خوندم. اینم بگم که کنکور ادبیات رو اصلا خوب ندادم؛ ولی در طول کنکور خودم داشتم لبخند می زدم. |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Saruman, The Black نوشته:دانشگاه تهران قبول شدم. ![]() ![]() ![]() منم احتمالا میام همونورا ![]() البته احتمالا ![]() ویرایش: صرفا جهت رونمایی از اسم،امضا و آواتار جدید ![]() با تشکر از محمدرضا بابت آواتار ![]() ![]() در مورد عکس آواتار هم باید بگم که هرموقع جرم انجام شد بگین تا برش دارم آواتارو ![]() |
||
|
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
حالا ما به روی خودمون نمیاریم که اینا بچه شون میره مدرسه تازه ازدواج می کنن، تو هی داغ دل ما رو تازه کن ![]() آواتارو عوض کن مورد داره. مدیر گالریه داریم؟! ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سوگوار پدر نوشته:حالا ما به روی خودمون نمیاریم که اینا بچه شون میره مدرسه تازه ازدواج می کنن، تو هی داغ دل ما رو تازه کن ![]() آواتارو عوض کن مورد داره. مدیر گالریه داریم؟! ![]() مدیر گالریه با کفایت همینه همینه!!! ![]() ما تو گالری از این جور عکسا نداریم ![]() میخوای کل آرشیو رو بدم ببین ![]() ولی سفارش های مخاتلف رو رد نمیکنیم ![]() تازه چشه به این خوبیه ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
كار خلاف شرع كه نكردن![]() ![]() نقل قول گولاخ یه چیز دیگه ستاخودم تركم ![]() ![]() ![]() اين اصطلاحه ![]() ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Capitan نوشته:نقل قول سوگوار پدر نوشته:حالا ما به روی خودمون نمیاریم که اینا بچه شون میره مدرسه تازه ازدواج می کنن، تو هی داغ دل ما رو تازه کن ![]() آواتارو عوض کن مورد داره. مدیر گالریه داریم؟! ![]() مدیر گالریه با کفایت همینه همینه!!! ![]() ما تو گالری از این جور عکسا نداریم ![]() میخوای کل آرشیو رو بدم ببین ![]() ولی سفارش های مخاتلف رو رد نمیکنیم ![]() تازه چشه به این خوبیه ![]() ![]() ![]() ![]() اونایی که ناراحت هستند میتونند چشماشون رو درویش ![]() ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
این همه دوست داشتید صورت مورچه رو از نزدیک نگاه کنید، براتون آمادش کردم ![]() ![]() |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
يک دسته از ادم ها هستند که ترازويشان را توي دوستي در حال تعادل قرار داده اند. بي کوچکترين خطايي. رباتي مي شوند با برنامه اي عينا شبيه به خودت و هيچ تلاش و خلاقيتي فراتر از اين برنامه انجام نمي شود. اس ام اس بزني. اس ام اس مي زنند. زنگ بزني. زنگ مي زنند. ميس کال بيندازي. ميس کال ميندازند. نامه بنويسي. نامه مي نويسند. بگويي :" دوستت دارم." مي گويند:" دوستت دارم." دعوا کني. دعوا مي کنند. قهر کني. قهر مي کنند. هديه بدهي. هديه مي دهند. خوشحال باشي. انرژي مي دهند. غمگين باشي. غمگين ترت مي کنند. جواب ميس کال ندهي. جواب ميس کالت را نمي دهند. برايشان لايک و کامنت بگذاري. برايت لايک و کامنت مي گذارند. بعد يک جا چشم هايت را باز مي کني و مي بيني بيشتر تو بودي که براي حفظ رابطه تلاش کرده بودي و طرف مقابلت تنها آينه اي در برابر تو بود. تو که خسته شوي. تو که کم انرژي شوي. تو که براي چند لحظه خودت را پشت اتفاقي پنهان کني. تو که از اتفاق کوچک يا بزرگي دلخور شوي. تو که شلوغ شوي. مي بيني آدم ها نيستند. رفته اند. شايد رفته اند تا ربات يکي ديگر شوند. |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |