در حال دیدن این عنوان: |
۱۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
کم اسپم بدید فرزندانم، با شما هم هستم اس ام اس ![]() الحاقی: الآن بین علمای ثقات، اعاظم، مشایخ و اجله ی اقطاب فلاسفه، محل مجادله و بحثه که اس ام اس چرا تو فیلم و سریال هیچ وقت پستی نمی زنه ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول SMS نوشته:دیروز یه مزدا 3 رو نابود کردم ![]() ![]() از پشت کوبیدم بهش ![]() ![]() ![]() بیمه کلا چیز خوبیه، میزنی داغون میکنی، میاد پولشو میده ![]() ![]() ![]() فکر کنم 5-6 تومان باید خرجش کنه ![]() ![]() نفسم به ما نمیخوری. ![]() هنوز مونده به ما برسی. ![]() از پشت زدن کار خانوماست. ![]() مرد هستی ماشین چپ بدی؟ ![]() هر وقت چپ دادی بیا کنار داداشت وایسا. ![]() |
||
|
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:نفسم به ما نمیخوری. ![]() هنوز مونده به ما برسی. ![]() از پشت زدن کار خانوماست. ![]() مرد هستی ماشین چپ بدی؟ ![]() هر وقت چپ دادی بیا کنار داداشت وایسا. ![]() الان دقیقا به این که با ماشین چپ کردی داری می نازی ؟ ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول مسافر کربلا نوشته:نفسم به ما نمیخوری. ![]() هنوز مونده به ما برسی. ![]() از پشت زدن کار خانوماست. ![]() مرد هستی ماشین چپ بدی؟ ![]() هر وقت چپ دادی بیا کنار داداشت وایسا. ![]() پ.ن:یه روز ملت به من میگفتند مسائل رو علنی نکن.انگار امروز من باید بهشون بگم. ![]() تو دیگه اوضاعت خیلی خرابه ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۴
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یه بار گربه رو له کردم.![]() شامل قتل نمیشه؟ ![]() من ماشینی که کامیون انداختش توی خاکی و بعدش افتاد تو کانال آب رو کنترل کردم و از مرگ فرار کردم. ![]() من به هنر رانندگیم مینازم. ![]() |
||
|
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
تو به چیت نمینازی بارانی؟ ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
خب رانندگیم واقعا خوبه آخه.![]() حیفم اومد که شما ندونید. ![]() |
||
|
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:من ماشینی که کامیون انداختش توی خاکی و بعدش افتاد تو کانال آب رو کنترل کردم و از مرگ فرار کردم. ![]() من به هنر رانندگیم مینازم. ![]() من موندم چرا برنامه ی "داستان های باور نکردنی " سوژه هاش رو از اتفاقای زندگیِ تو نمیساخت. ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول من موندم چرا برنامه ی "داستان های باور نکردنی " سوژه هاش رو از اتفاقای زندگیِ تو نمیساخت. افسانه های محلی از شبکه ی من * و *تو ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوســـــــــــــــــــــتان توجـــــــــــــــــــه کنیـــــــــــــد!!!!!! بچه های شمال تو دست فرمون لنگه ندارن!!!! ![]() کسی اگه نظری مخالف این داره، من هم اکنون آمادگی خودمو برای کَل انداختن باهاش اعلام می دارم!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |