در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پیشنهادات و انتقادات | ||
نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول The Fallen Lord نوشته:الان طراحی داره به سمت سادگی میره. دوره طرحهای شلوغ و پر از رنگ و منحنی و ... گذشته. این مدل کاشی هم که 2013 ه. 13 چیه؟؟ خیر سرش فیفا 14 ـس ها |
||
۵ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
فیفا 14 = 2013
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۶ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
الان محرمه، قیمت طراحی ما بالا رفته. نمیارزه الان با من کار کنید. اگه تا بعد اربعین که از کربلا اومدم کسی نتونست آماده کنه خودم دست به ماوس میشم. |
||
|
|||
۶ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو |
با اجازه ما هم یه طرحی از خودمون بذاریم البته اون رنگ اناریش یه کم تیره تر باید باشه گفتین کاشی اینم کاشی |
||
۹ آذر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
باید یک «نه» بزرگ - از اونا که باید به آمریکا می گفتیم - بگم. برای کاشی عکس می خوام، نه طراحی. مثل همین مدل فیفا که گذاشتم. عکسای طبیعی بازیکنا، نیوکمپ یا هر چیز دیگه مرتبط به تیم. بعدم ترجیحا چینش باید نامنظم باشه. یعنی کلش رو هم بشه مستطیل ولی همه یا غالبشون هم شکل و هم اندازه نباشن. |
||
|||
۹ آذر ۱۳۹۲
|
|
|
فكر كنم اقا سعيد يه چيزي تو اين مايه ها ميخاد فقط به جاي اون قسمت هاي سفيد بايد عكسي چيزي باشه مرتبت به بخش هاي سايت يكمم بايدمرتب تر باشه اون نوشته ي اولين سايت تخصصي هواداران بارسا هم بايد بزرگ ترباشه وسايه روشن واينا هم ميخاد كلا جاي كار بسيار داره ولي ميتونه طرح جالبي باشه |
||
۱۰ آذر ۱۳۹۲
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
آره کلیت طرح همینه. البته تو ذهنم هست که عکسا اگر به هم بچسبن احتمالا قشنگ تر خواهد بود.
|
||
|||
۱۰ آذر ۱۳۹۲
|
|
|
اگه خيلي به هم نزديك بشن نميشه كاشيميشه جدول كاشي كاري من ازهمه دوستان بهتره |
||
۱۰ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
یه همچین عکس هایی با همچین فضایی چیز قشنگی در میاد. یکمی ذهن آزاد میخواد و یکمی فرصت که من هیچکدومو ندارم. |
||
|
|||
۱۰ آذر ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: hamedkazemi
پیام:
۱,۵۲۵
عضویت از: ۳۱ خرداد ۱۳۹۲
از: ESFAHAN
طرفدار:
- مارک بارترا - کرایف - پرسپولیس - پرتغال - مهدی مهدوی کیا - آنتونیو کنته - علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
با سلام من یه انتقاد دارم سابت رسمی ای که بیش از20هزار نفر کاربر داره باید سایتی بروز باشه مثلا 2روز پیش بارسلونا با فلان تیم اروپایی و یا داخلی بازی داشت من که هنوز میبینم نتیجه ای روی سایت نرفته من قصد توهین و جسارت نداشتم و نظرم را دادم |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |