به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۲ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: آنتی رئال!
نام کاربری: Mohammad.12
پیام: ۳۲۹
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- Iniesta
- johan cruyff
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
منظورم از جواب منطقی این بود که از نظر تاکتیکی توضیح بدی نه اینکه دوباره پای داور رو وسط بکشید .

بازم میگم اشتباه داوری توی همه بازیها هست .

جناب iker
قطعا "اشتباه داوری توی اکثر (نه همه) بازیها هست"
هیچ کس منکر این نیست. اما باید به دو تا نکته توجه کنید:
1) شما که این موضوع رو قبول داری، می شه توضیح بدی که چرا بعد از تمام پیروزی های بارسا مقابل رئال همه ی طرفدارهای رئال میان و از داوری صحبت می کنن؟؟ و کار به جایی می رسه که حتی به راحتی بارسا رو متهم به زد و بند با یوفا و خرید پلاتینی می کنن؟؟!!

2) هیچ کس نمی تونه منکر این بشه که رئال تیم پادشاهی و سلطنتی اسپانیاست و تا الان هم به هر موفقیتی که دست پیدا کرده حاصل پشتیبانی مستقیم یا غیر مستقیم دولت می شه. برخلاف بارسا که از ابتدا رو پای خودش ایستاده، تاکید می کنم که تمام موفقیت های رئال، مدیون کمک های بی دریق سلطنت هست. بنابراین قبول کن که از نظر هوادارهای بارسا تیم شما سابقه ی سیاهی داره.
اگر هم قبول نداری، برای شما که دوست داری منطقی بحث کنی نمونه های عینی در تاریخ میارم. خوشحال می شم اگر بتونی منطقی پاسخ بدی. پس با دقت بخون:

برات از یه بازی تاریخی صحبت می کنم که همه ی طرفداران با خوشحالی از اون یاد می کنن و تو سایت های طرفداریتون از اون بازی برای تحقیر بارسا استفاده می کنن. بله درست حدس زدی:
رئال مادردید 11 - 1 بارسلونا
اصلا وارد بحث هایی که مربوط تهدید از جانب سربازان فرانکو و ... هست نمی شم. فقط رو اعداد کاملا واضح و موجود صحبت می کنم.
اجازه بده با هم یه نگاهی به اون بازی داشته باشیم :
بازی تو سال 1943، در جام حذفی اتفاق افتاده.
بازی رفت با نتیجه 3-0 به نفع بارسلونا تموم شده
بازی برگشت با نتیجه ی 11-1 به نفع رئال!منبع
تو لالیگای همون سال بارسلونا سوم شده (با اختلاف گل 27) و رئال مادرید دهم(با اختلاف گل 3!!) ! منبع

خواهش می کنم، نه اصلا التماس می کنم! به من بگو که کدوم عقل سالمی چنین چیزی قبول می کنه؟؟؟؟؟!! تیم دهم لالیگا بتونه تیم سوم رو با اختلاف 10 گل ببره اونم در حالی که بازی رفت 3-0 به نفع تیم سوم بوده؟؟
یعنی مثل این که قبول کنی همین الان گرانادا (تیم دهم) بتونه رئال (تیم سوم) رو با نتیجه ی 11 -1 ببره!!

این یه نمونه از سابقه ی کثیف تیم سلطنتیه....
پس وقتی از واژه ی جهالت استفاده می شه، ناراحت نشو.
افتخار کردن به چنین تیم کثیفی، درخور واژه ی جهالت هست.

۳ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام: ۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi
- Ronaldinho
- پرسپولیس
- آرژانتین
- خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه
- گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ
- علی دایی
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
iker نوشته:

نقل قول
! д Ľ نوشته:

خوشم میاد اونقدری که طرفدارای رئال از اون باخت جلوی بایرن تو کری هاشون استفاده کردن خود بایرنی ها تو سایت های مختلف در موردش حرفی نزدن چون شخصیت و درکشون خیلی بالاتر بعضی هاست.

غیبت 3 ماهه سرمربی و نداشتن بهترین بازیکن جهان ، تعویض شدن ژاوی اینیستا به خاطر آسیب دیدگی جزئی در بازی برگشت و از همه مهمتر:

فکر میکنم عکس کاملا گویا باشه. ضمنا در مورد بخشیده شده کارت قرمز راموس هم باید بگم این اولین بار نیست:

این جا هم عکس کاملا گویاست و نیازی به توضیح بیشتر نیست

منظورم از جواب منطقی این بود که از نظر تاکتیکی توضیح بدی نه اینکه دوباره پای داور رو وسط بکشید .

بازم میگم اشتباه داوری توی همه بازیها هست .

آقای عزیز که ادعای تاکتیک میکنی و دلیل باخت یه تیم رو از لحاظ تاکتیکی میخوای بدون این که بحث داور وسط کشیده بشه بهتره بدونی تو تاریخ فوتبال خیلی از مسابقات فوتبال نتیجه شون به دست داور رقم خورده نه بازیکنای دو تیم!
فراموش کردی که فصل پیش داور چه طوری با اخراج نانی جواز صعود به مرحله یک چهارم رو بهتون هدیه داد؟!؟! در حالی که اندک مادریدی امید به بازگشت رئال داشت!
بعد انتظار داری پای داوری وسط کشیده نشه در حالی که 3 از 4 گل بایرن تو اون بازی هدیه داور بود؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تیمی که توی یه بازی 4 گل بخوره امیدی به بازگشت داره؟!
یا یادت رفته تو بازی با دورتموند همون 1 گل رئال تو بازی رفت هدیه داور بود؟؟؟؟؟
در حالی که باید پنالتی روی رویس اعلام میشد داور این کارو نکرد و همون توپ تبدیل به ضدحمله و گل رئال شد!

MSN

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۳ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: *mohammad.z*
پیام: ۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي
- كرايف
- استقلال کبییر
- تيم ملي بارسلونا
- جانواريو
- پپ گواردیولا
- قلعه نوعي
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
این معیار تاکتیک پذیری یه بازیکن رو نشون میده . این که یه بازیکن بتونه خیلی سریع خودشو با هم تیمی هاش وفق بده خیلی فاکتور مهمیه .

اگه اون تیم تیمی مثله تاتنهامه انگلیس باشه آره ولی تیمی که تو بالاترین سطحه اروپاست و تمام سیستمه باشگاه داری و بازیکناش کاملا حرفیه ایه فکر نمیکنم وفق دادن با این شرایط کاره زیاد سختی باشه
نقل قول
ولی حداقل توی تیم ملی میتونه اینون ثابت کنه . و این رو هم بگم که مسی توی تیم ملی عملکرد خوبی رو داشته ولی اون بازی که ما توی بارسلونا می بینیم توی تیم ملی نمی بینیم .

متاسفانعه ما رده ملی رو فقط بزرگسالان و جام جهانی میدونیم
همین مسی به بهترین گلزن تاریخ آرژانتین تبدیل شد
همین مسی یک تنه تیم ملی آرژانمتین رو تو المپیک آتن قهرمان کرد و بهترین بازیکنه اون رقابت ها شد همین مسی قهرمان جام جهانی زیره 21 سال شد و در سنه 17 سالگی آقایه گله اون رقابت ها شد
ولی با همه ی این تفاسیر آرژانتین تو جام جهانی آلمان از مسی زیاد استفاده نکرد و حتی مربی تو مرحله ی یک چهارم نهایی و تو بازی ای که با المان داشتن مسی رو به عنوان تعویضی اورد داخل
که عملا مسی تو اون جام جهانی کم ترین سهم رو داشت
اما تو جام جهانیه آفریقای جنوبی
آرژانتین ضعیف ترین تیم رو بست
مارادونا کسی مثل زانتی رو دعوت نکرد یا ریکلمه که اون زمان از بازیکنایه خوب بود با تیمه ملی مشکل پیدا کرد
معمولا مارادونا هر جا میره حاشیه هم پشته سرش میره
پس آرژانتین عملا با تمرکزه کم رفت جام جهانی
حالا با چه بازیکنایی؟؟؟
دروازه بان رومرو که تجربه ی حضور تو جام جهانی رو نداشت
دفاع های وسط والتر ساموئل و دمیکلیس که واقعا دفاع های غیره قابه اعتمادی هستن و فقط اسمشون بزرگه دفاع راست بازیکنی مثله گوتیرز بود که تو تیم های درجه 2 انگلیس بازی میکنه و دفاع راست هم هاینزه بود واقعا به جز گل اول آرژانتین تو جا جهانی به جرات میتونم بگم کاره خاصی نکرد
خط هافبک ارژانتین کسی مثل وِرون بازی میکرد که 37 سالش بود در کنارش ماسکرانو
فقط خطه هافبکه قوی ای داشت که اونم به اسم قوی بودن نه تو عمل
مسی تو جایه تخصصی خودش نبود ولی با این حال بازی سازی میکرد و پاس میداد به یه بنده خدا(اسمشو نمیارم) توپ از زیره پاش در میرفت یه استوپ ساده رو نمیتونستن انجام بدن بعد ما این وسط از مسی چه انتظاری داریم؟؟؟
میشه یه تیم به بنده معرفی کنی که همین شرایط آرژانتین رو داشت ولی به خاطره بازیه خوبه یه بازیکن اومد تو 4 تا؟؟؟
اما با همه ی این تفاصیل وقتی داشتن 10 بازیکنه برتره جام جهانی رو انتخاب میکردن با اینکه مسی تو جام جهانی 2010 گلی هم نزده بود ولی جزو 10 نفره برتر بود؟؟
پس نمیتونیم بگیم مسی خوب کار نکرد بازیه فوتبال که مثله کشتی نیست که آدم خودشه باشه وو خودش یه بازیه گروهیه و موفقیت تویه تورنومنت اونم در سطحه جام جهانی مستلزم خوب کار کردنه همه ی ارکانه تیمه چه بازیکنا چه کارده فنی
زیدان رو هم که میگی من با حرفه علی موافقم زیدان تو هر تیمی رفته اون تیم ها تو اوج بودن
من نمیخوام بازیکنه بی نظیری مثله زیدان رو زیره سوال ببرم ولی باید قبول کنیم که به خاطره تفاوته پسته زیدان و مسی نمیشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد
اگه بخواد به موفقیت بازیکنی تو پسته زیدان باشه من به بازیکنایه اسطوره ایه مثل ژاوی و اینیستا اشاره میکنم که بازیه درخشانشون باعث شد اسپانیایی که تا حالا رنگه جام جهانی رو ندیده بود بتونه یه بار قهرمان بشه و دو بار تو یورو قهرمان بشه
نقل قول
در مورد اینکه بهترین بازیکن تاریخ هست یانه به نظر من خیلی زوده . اگه یادتون باشه که حتما هست وقتی رونالدینیو توی اوج بود هیچ کس اون ورزی رو نمی دید که از بارسلونا بره و این قدر افت کنه و همه می گفتند که بعد از رونالدینیو بهتر از اون دیگه نمیاد . ولی خوب فوتبال قابل پیش بینی نیست . مسی الان 26 سالشه . خیلی خود خواهانه هست که بخواید بگید مسی بهترین بازیکن تاریخه .

دادن این لقب به مسی زود نیست مسی اگه همین الانم دیگه به بازی کردن ادامه نده در حده بازیکنانی مثل پله و مارادو ناست اگه اونها تو رده ملی خیلی موفق تر از مسی بودن عمل کرد مسی هم در رده باشگاهی اصلا قابله مقایسه با اونها نیست و مسی خیلی سر تره
دادن لقب بهترین بازیکنه تاریخ خود خواهانه نیست ما برا انتساب لقبه بهترین بازیکنه تاریخ یه شرایط آرمانی در نظر گرفتیم
رکوردهایی که مسی به جا گذاشت کم تر کسی تو تاریخ سراغ داریم که در حدو اندازه های مسی باشه

رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن
"آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد "
۳ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: Messi.FCB
پیام: ۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول
- پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف
- پرسپولیس
- اول آرژانتین-بعد اسپانیا
- عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا
- گواردیولا-ونگر-سر الکس
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
مسی تا تو جام جهانی ندرخشه،بهترین بازیکن تاریخ نیست!!

قهرمانی هم نیاره اما مثل فورلان دوره قبل یا مثل بالاک 2002 باید واسه تیمش تاثیرگذار باشه و تو بیشتر بازیا تفاوت رو رقم بزنه تا بگیم بهترین تاریخه!(اونا قهرمان نشدن ولی فوق العاده بودن تو اون جام جهانی ها)
چون درخشش تو جام جهانی تا سالها تو یادهاست و همیشه تو تاریخ بهش رجوع میشه.

البته اگه قهرمان بشه که این دوره واقعا خیلی خیلی امیدوارم به این مسئله،دیگه هیچ تردیدی توش نیست.

کسانی مثل زیدان-رونالدینیو-رونالدو-ریوالدو هم با درخشش تو جام جهانی قهرمان شدن و بازیکنای تاپی بودن ولی از نظر جوایز فردی و باشگاهی مسی راحت اونارو جا گذاشته و اگه قهرمان جام جهانی بشه دیگه هیچی کم نداره!
و اونوقت بدون تردید بهترین تاریخه.

الان برای چی زیاد از کرایوف-مارادونا-پله-دینوزوف و ... میگن!!
چون هم تو سطح باشگاهی عالی بودن و هم تو جام جهانی درخشیدن و قهرمان شدن اونم با تاثیر مستقیم خودشون واسه تیمهاشون!

۳ دی ۱۳۹۲
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
تا وقتی رونالدو هست جایی برای درخشش مسی در عرصه ملی نمی مونه. ندیدید مگه با تیمش پایین تر از روسیه! دوم شد ولی تو پلی آف تیمو یه تنه برد بالا؟

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

۴ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: ROMARIO
پیام: ۱,۵۰۹
عضویت از: ۲۱ تیر ۱۳۸۹
از: چهارمحال وبختیاری
طرفدار:
- MESSI XAVI INIESTA ALVES PUYOL
- کرویف-مارادونا-مالدینی-استم-بکن بایر
- استقلال
- ایتالیا
- پپ کبیر
گروه:
- كاربران بلاک شده
چه حرفای خنده داری میزنن طرفدارای احمق رئال رونالدو کجاش بهترازمسیه حتما توگلای مرده خوری یادشون نرفته که تو راحتترین گروه اروپادوم شدن تو پلی اف سوئد بدون دفاع درس حسابی روبردن 4ساله که زیر سایه مسی بزرگ قرارگرفته حالا یه ماه مسی مصدوم شده اینااینقد شیر شدن

فرقی نمیکنه اسمون همه جاش یه رنگه
این زمینه که یه جاش زشته یه جاش قشنگه
۴ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: ravi_2011
پیام: ۸۶۷
عضویت از: ۱۲ بهمن ۱۳۸۹
طرفدار:
- لیونل مسی
- یوهان کرایف
- سپاهان
- اسپانیا
- مهدی رحمتی
- جوزپه گواردیولا
- بیژن ذوالفقار نسب
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
The Fallen Lord نوشته:

تا وقتی رونالدو هست جایی برای درخشش مسی در عرصه ملی نمی مونه. ندیدید مگه با تیمش پایین تر از روسیه! دوم شد ولی تو پلی آف تیمو یه تنه برد بالا؟

واقعاً ها...من موندم چرا پیرامون این مسئله صحبت نمیکنن که اگه رونالدو به اصطلاح پرتغال رو یک تنه به جام جهانی برد، بازی های خوب مسی هم در تیم ملی باعث شد که آرژانتین به عنوان تیم اول آمریکای جنوبی راهیه مسابقات جام جهانی بشه. اتفاقاً با این مقایسه، مشخص میشه که ارزش کار رونالدو در مقابل لئو چقدر کمتر بوده!
در ضمن، ممکنه رئالی ها بگن
مسی که تمام گلهای آرژانتین رو به ثمر نرسونده و یا روی تمام گلهای آرژانتین تأثیر مستقیم نداشته و گلهای آرژانتین حاصل کار تیمی بوده ولی رونالدو هر 4 گل بازی رفت و برگشت پلی آف رو زد. که در این صورت باید به اون روان پریشها گفت مگه میشه کیفیت گلهای لئو رو با رونالدو مقایسه کرد؟! در ضمن، هر 4گل رونالدو حاصل پاسی بوده که منجر به تک به تک شدنش با دروازه بان شده! نکنه عمه ی من بود که به رونالدو پاس گل میداد؟!
به به به به...4 تک به تک! بیخود نبود که زلاتان بعد از بازی با نگاه معناداری گفت :
" رونالدو بازیکن خوبیه و پرتغال با گلهای اون به جام جهانی رفت ولی رونالدو ... بگذریم!"
زلاتان، من جای ... رو با کلماتی که تو بر زبان نیاوردی رو پر میکنم!
رونالدو بازیکن خوبیه و پرتغال با گلهای اون با جام جهانی رفت ولی رونالدو مثل همیشه تا چند تک به تک مواجه شد و با به ثمر رسوندن چند گل ساده و مسخره، تیمش رو راهی جام جهانی کرد!

۵ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: hamedkazemi
پیام: ۱,۵۲۵
عضویت از: ۳۱ خرداد ۱۳۹۲
از: ESFAHAN
طرفدار:
- مارک بارترا
- کرایف
- پرسپولیس
- پرتغال
- مهدی مهدوی کیا
- آنتونیو کنته
- علی دایی
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
واقعاً ها...من موندم چرا پیرامون این مسئله صحبت نمیکنن که اگه رونالدو به اصطلاح پرتغال رو یک تنه به جام جهانی برد، بازی های خوب مسی هم در تیم ملی باعث شد که آرژانتین به عنوان تیم اول آمریکای جنوبی راهیه مسابقات جام جهانی بشه. اتفاقاً با این مقایسه، مشخص میشه که ارزش کار رونالدو در مقابل لئو چقدر کمتر بوده! در ضمن، ممکنه رئالی ها بگن مسی که تمام گلهای آرژانتین رو به ثمر نرسونده و یا روی تمام گلهای آرژانتین تأثیر مستقیم نداشته و گلهای آرژانتین حاصل کار تیمی بوده ولی رونالدو هر 4 گل بازی رفت و برگشت پلی آف رو زد. که در این صورت باید به اون روان پریشها گفت مگه میشه کیفیت گلهای لئو رو با رونالدو مقایسه کرد؟! در ضمن، هر 4گل رونالدو حاصل پاسی بوده که منجر به تک به تک شدنش با دروازه بان شده! نکنه عمه ی من بود که به رونالدو پاس گل میداد؟! به به به به...4 تک به تک! بیخود نبود که زلاتان بعد از بازی با نگاه معناداری گفت : " رونالدو بازیکن خوبیه و پرتغال با گلهای اون به جام جهانی رفت ولی رونالدو ... بگذریم!" زلاتان، من جای ... رو با کلماتی که تو بر زبان نیاوردی رو پر میکنم! رونالدو بازیکن خوبیه و پرتغال با گلهای اون با جام جهانی رفت ولی رونالدو مثل همیشه تا چند تک به تک مواجه شد و با به ثمر رسوندن چند گل ساده و مسخره، تیمش رو راهی جام جهانی کرد!

به نظر من هر دوتاشون عالی هستند

تو جام جهانی معلوم میشه که کدوم از این دو نفر بهترند

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۵ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: ل.مسی
پیام: ۳۷۸
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۲
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
طرفدار:
- ★ ★ ★ Capitan Puyol ★ ★ ★
- ★ ★ ★ Diego Maradona ★ ★ ★
- ★ ★ ★ Spain & Brazil &Argentina ★ ★ ★
- ★ ★ ★ A.Dejagah & R.Ghochan Nejad★ ★ ★
- ★ ★ ★ Pep Guardiola ★ ★ ★
گروه:
- كاربران بلاک شده
پدیده ای دیگر از کینگ لئو

★ ★ ★ se 7 en ★ ★ ★

۶ دی ۱۳۹۲
نام کاربری: themistroxavi71
پیام: ۱,۷۱۲
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: I.K
طرفدار:
- xavi
- ronaldinho
- پیروزی
- اسپانیا . ارژانتین
- کریمی
- پپ
- جلالی
گروه:
- کاربران عضو
گریس :" لياقت توپ طلا را دارم ، همان طور كه پارسال و دوسال پيش داشتم "

نمي دانم امسال لياقتش را دارم يا نه . از شش سال پيش ،‌هميشه جزء سه نفر برتر بودم . امسال هفتمين يا هشتمين سالي است كه در تيم برتر سال قرار مي گيرم

۷ دی ۱۳۹۲

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۵۵
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۴۱۸
پیام‌های جدید
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۳۳ پاسخ
۱۱,۰۳۲,۷۱۴ بازدید
۴ روز قبل
noobstic
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۷ پاسخ
۲۴۳,۷۸۱ بازدید
۹ روز قبل
یا لثارات الحسن
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۶۷۰,۳۵۶ بازدید
۹ روز قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۷۳ پاسخ
۱۴,۵۳۹,۲۶۳ بازدید
۹ روز قبل
یا لثارات الحسن
ای دی سیوتا vs بارسلونا [ بازی رفت | دور اول جام حذفی ]
انجمن مسابقات
۵۱ پاسخ
۱۶,۸۵۶ بازدید
۲۷ روز قبل
Mhsw
پل ارتباطی با ناظرین بخش
انجمن مسابقات سایت
۱۵۱ پاسخ
۶۸,۲۹۴ بازدید
۶ ماه قبل
MirabelConnell
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۶۱ پاسخ
۲,۴۹۱,۷۲۰ بازدید
۶ ماه قبل
Ludwighench
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۵۲۲,۶۰۸ بازدید
۷ ماه قبل
منصوره
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۸,۰۲۲ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۷۵,۰۷۰ بازدید
۸ ماه قبل
shakib mohamadian
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۶۰,۳۴۲ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۲۰۸ کاربر آنلاین است. (۸۶ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۲۰۸

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!