در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:نقل قول MahSa نوشته:اره اره خودشه ![]() ![]() خودِ خودشه هموني ك من ميخواسم...... ![]() ![]() ![]() تو خسته ایــ مهسا،خستهـــ.. ![]() ![]() ![]() ![]() نه كِرمي ك ديشب تو مه سا بود امشب اومده تو من ![]() ![]() وجدانا دلم يه عروسي ميخواد بتركونيما ![]() ![]() مهسا بيا جات خاليه اينجا ![]() |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:![]() ![]() نه كِرمي ك ديشب تو مه سا بود امشب اومده تو من ![]() ![]() وجدانا دلم يه عروسي ميخواد بتركونيما ![]() ![]() مهسا بيا جات خاليه اينجا ![]() ![]() ![]() هووم منم دلم میخووااد... ![]() عروسی عموم در پیشه بهــ زودی اما شاید نرمـــ... ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
اینی که میگیدقیصر ، آغاسی هم یه دَنه واویلا خونده ها .![]() ![]() نقل قول MahSa نوشته:نه كِرمي ك ديشب تو مه سا بود امشب اومده تو من ![]() ![]() وجدانا دلم يه عروسي ميخواد بتركونيما ![]() ![]() مهسا بيا جات خاليه اينجا ![]() جدی مهسا تو دست هم میزنی؟ ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول مهسا نوشته:اینی که میگیدقیصر ، آغاسی هم یه دَنه واویلا خونده ها . ![]() ![]() آره میدوونم اینو اما این مشخصاتی ک مهسا داد بیشتر به قیصر میخورد تا آغاسی... ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول جدی مهسا تو دست هم میزنی؟ یعنی تااین حد انرژی درتوموج میزنه؟! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مهسا داشتيم ![]() ![]() مهسا اينجا جلو جمع خانومي نبايد هر حرفي رو كه بزني ![]() بعدشم من گفتم يه رگ .... نه صد رگ كه ![]() ![]() بيا و خُب شو (با لهجه اصفهاني ترجيحا) ![]() |
||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:آره میدوونم اینو اما این مشخصاتی ک مهسا داد بیشتر به قیصر میخورد تا آغاسی... ![]() ![]() ![]() والا من اینا رو قیافشونُ ندیدم اصلا ![]() نقل قول MahSa نوشته:نقل قول جدی مهسا تو دست هم میزنی؟ یعنی تااین حد انرژی درتوموج میزنه؟! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مهسا داشتيم ![]() ![]() مهسا اينجا جلو جمع خانومي نبايد هر حرفي رو كه بزني ![]() بعدشم من گفتم يه رگ .... نه صد رگ كه ![]() ![]() بيا و خُب شو (با لهجه اصفهاني ترجيحا) ![]() انقدر که استفاده کردی ازش. ![]() شما هروقت گز خوب دادی به ما،ما خوب میشیم ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول شما هروقت گز خوب دادی به ما،ما خوب میشیمبيا اصف بهت ميدم (: ديگه براكنده شيم ك ناظر مياد ما نياشيم ![]() |
||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول منشوری؟نه باو منشوری کیه؟ شاعرش گروه بلک کتسه فک کنم... نقل قول موهاتو افشون كن /منو پريشون كن مبادا يك ..... ولي خوب افشون كرده موهاشوها ، جدا الان داره عربي ميرقصه نقل قول غير ممكنه ، بابا بعدش ميگه واويلا ليلي ،دوست دارم خيليببين خوانندش ظاهرش اينجوريه: هميشه عينك دودي (ترجيحا خلباني) ميزنه ، كت چرم مشكي ميپوشه و اكثر وقتها سوار موتور ه ( باور كن ديگه نميتونم راهنمايي كنم ) شهرام شبپره رو نميگما يكي ديگه هم خوندتش نقل قول قیصرو نمیگی احتمالا؟ نقل قول اینی که میگیدقیصر ، آغاسی هم یه دَنه واویلا خونده ها .![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوستان که تا این حد بر مسائل احاطه دارن (طوری که میدونن فلان خوننده چه ژلی میزنه)میتونم بپرسم امام زمان(عج) امام حَیو حاضره ما الان چند ساله که غائبن؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() دل نوشت: سروران شبه شهادت مادرمونه هاااا ![]() خود دانید... |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
اي واي كلي شرمنده شدم ): اصن اونموقع حواسم نبود ))))): |
||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آره داداش ![]() ![]() من دیگه حرفی ندارم ![]() ![]() واقعا انقدر موضوع کوچیکی بود که کسی بخواد فراموش کنه؟؟ ![]() |
||
|
|||
۱۴ فروردین ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |