در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا ك فكرشو ميكنم ميبينم ترك تحصيل چه گزينه ايي خوبيه ![]() ![]() |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:حالا ك فكرشو ميكنم ميبينم ترك تحصيل چه گزينه ايي خوبيه ![]() ![]() منم تاييد ميكنم ![]() ![]() بعضي واقتا بايديه نيم نگاهي هم به گذينه هاي روي ميز انداخت ![]() ![]() |
||
۱۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول بعضي واقتا بايديه نيم نگاهي هم به گذينه هاي روي ميز انداخت شما ك ميحرفين دقيقا ياد پارسال خودم مي افتم ): (هرچند امسالم فوق العاده كار نكردم) ولي علي اقا از همين فردا تلاشتو بيشتر كن من رفتم اين راهو ..... |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول بعضي واقتا بايديه نيم نگاهي هم به گذينه هاي روي ميز انداخت شما ك ميحرفين دقيقا ياد پارسال خودم مي افتم ): (هرچند امسالم فوق العاده كار نكردم) ولي علي اقا از همين فردا تلاشتو بيشتر كن من رفتم اين راهو ..... ميخام تلاشموبيشتر كنم . ![]() ![]() ![]() |
||
۱۶ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول نمی دانم چه مرگم است، آشفته ام اما آرام!جای دست تو خالی که روی قلبم بنشیند و دلت برای شفای دلم امّن یُجیب بخواند ... نقل قول رفتی و ندیدی که بی تو شکسته بال و خسته ام رفتی و ندیدی که بی تو چگونه پر شکسته ام رفتی و نهادی چه آسان دل مرا به زیر پا رفتی و خیالت زمانی نمی کند مرا رها ای به دل آشنا تا که هستم بیا وای من اگر نیایی وای من اگر نیایی... ملت چه احساسی شدن والا |
||
۱۷ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
Winter Is Coming ... ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۷ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() نه راه است این که بگذاری مرا بر خاک و بگریزی گذاری آر و بازم پرس تا خاک رهت گردم ندارم دستت از دامن بجز در خاک و آن دم هم که بر خاکم روان گردی بگیرد دامنت گردم |
||
|
|||
۱۷ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بعضـــى اتفاق هاى خــوبــــــــــــــــ اونقدر ديـر مى افـتن كه بايد رو به آسمـون كـرد و گفت: وقتــش گذشــتـــــــــ، مـال خــودتـــــــــــــــــ .... |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۱۷ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
بعضی دیگر، مقام معظم رهبری، آیت الله خامنه ای، معظم له یا رهبر انقلاب خطابش می کنند. برای برخی دیگر آقا سید علی آقای خامنه ای، حضرت آقا یا امام خامنه ای است کسانی هم هستند در آن سوی مرزها که سیدنا القائد صدایش می کنند. برای من اما ... بگذریم! این روزها که از فتنه ی شوم شام تا کوچه پس کوچه های خون آلود منامه و کویته و بغداد بوی خون و جنون می آید، این روزها که آرواره ی ماهواره های وهابی، دندان شبهه های شیک در تن یقین بعضی از برادرانم فرو می کنند، این روزها که گزینه های روی میز 1+5 گرگ، دورنمای میراث احمدی روشن ها را در سایه ی تاریکی فرو برده، این روزها که تیتر تکراری خبرهای هر روز دنیا خونین شدن سنگفرش های فلان نقطه ی دنیا از خون شیعیان جهان است، این روزها که حراج حجاب مانکن های متحرک در خیابان های شهرهایمان، مادران شهدا را شکنجه می دهد. این روزها که ... این روزها که هجوم گله ی کفتارهای شیطان، محاصره مان می کند، دلمان خوش می شود به دیدن چهره ی "مردی" که نایب حضرت عشق است. ![]() |
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
برا ما که آ ســـِـد علی آقاست ![]() ![]() ![]() ![]() سیدنا القائد! علمدار عشق... ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |