| در حال دیدن این عنوان: |
۱۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: justin
پیام:
۲,۷۲۹
عضویت از: ۴ بهمن ۱۳۹۲
از: اصفهان
طرفدار:
- پرسپولیس - پرتغال_آرژانتین_اسپانیا_ایتالیا - علی کریمی - فرگوسن - علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول MahSa نوشته:دوستان يه برنامه هس بهتر از وي چته ![]() نميدونم شنيدين يا نه ولي اسمش bee talk ![]() تعريفشو شنيدم اگه ندارين برين بدانلودين ![]() فکر کنم چای برنامه ی های چت اینجا نیست خودش تاپیک داراه |
||
|
|
|||
|
۲۱ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
من از دریافت یارانه انصراف دادم. به ژاوی و اندرس هم گفتم شما هم انصراف بدید تا بچه های لاماسیا رایگان درمان بشن!![]() (صدای گوینده) آیا می دانید در صورت انصراف از دریافت یارانه، مسی برایتان گلهای قشنگی خواهد زد؟ هم اکنون انصراف دهید و هم وطنان خود را از این موهبت بی نصیب مگذارید! پ.ن: به منقوله، تن دوستان کدخدا در استخر جدید کاخ ریاست جمهوری، در ریلکسیشن باد! |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۱ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲,۷۲۹
طرفدار:
- پرسپولیس - پرتغال_آرژانتین_اسپانیا_ایتالیا - علی کریمی - فرگوسن - علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول The Mad King نوشته:من از دریافت یارانه انصراف دادم. به ژاوی و اندرس هم گفتم شما هم انصراف بدید تا بچه های لاماسیا رایگان درمان بشن! ![]() (صدای گوینده) آیا می دانید در صورت انصراف از دریافت یارانه، مسی برایتان گلهای قشنگی خواهد زد؟ هم اکنون انصراف دهید و هم وطنان خود را از این موهبت بی نصیب مگذارید! پ.ن: به منقوله، تن دوستان کدخدا در استخر جدید کاخ ریاست جمهوری، در ریلکسیشن باد! عجب ![]() |
||
|
|
|||
|
۲۱ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The Mad King نوشته:من از دریافت یارانه انصراف دادم. به ژاوی و اندرس هم گفتم شما هم انصراف بدید تا بچه های لاماسیا رایگان درمان بشن! ![]() (صدای گوینده) آیا می دانید در صورت انصراف از دریافت یارانه، مسی برایتان گلهای قشنگی خواهد زد؟ هم اکنون انصراف دهید و هم وطنان خود را از این موهبت بی نصیب مگذارید! پ.ن: به منقوله، تن دوستان کدخدا در استخر جدید کاخ ریاست جمهوری، در ریلکسیشن باد! پ.ن : استخر و سونا سر جمع 7 میلیارد پ.ن 2 : واویلا |
||
| ... | |||
|
۲۱ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو
|
پیدا کن تو مرا، این فاصله چیست ... ؟ ![]() |
||
|
۲۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول بايد ناشتا باشيآخ آخ آخ ازون دسته از آدمایی هستی که فیلم هندی زیاد میبینیااا اَی شیطون ![]() درکت میکنم حق رو هم به تو میدم. به هر حال زدن همچین حرفایی اقتضایه سنه کاریش نمیشه کرد. پ.ن: علی الان ناظر بیاد یقمونو بگیره بگه چرا اینجا رو به چت روم تبدیلش کردین چی میخوای جوابشو بدی؟؟ خجالتم خوب چیزیه ...والا بخدا:-' فيلم هندي ناظر نيست راحت باش
|
||
|
۲۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول 3H.R.M نوشته:نقل قول مــ ـــریـــ ــم بــ ــانــ ــو نوشته:آخ یاد مامان بزرگم افتادم با این حرف.. ![]() تو خاندانِ ما هر کدوم از پسرای فامیل هرکاری ک میکنن مامان بزرگ من میگن اینا مربوط به اقتضای سنیشون ــه،عیب نداره.. ![]() از نظر مامان بزرگم پیر و جوون و خردسال(مذکر) همه هنوز تو سن بلوغن... ![]() من موندم سن بلوغ و اقتضای سنی آقایون دقیقا کی ب اتمام میخواد برسه... ![]() ![]() ایشون تجربشون ارزش داره بهشون اعتماد کن ![]() حتما یه چیزی میدونه دیگه ![]() 100 درصد... ![]() ![]() حق با توئه...
|
||
|
|
|||
|
۲۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو
|
یارانه نگیرید که دولت نگران است!!! تماشا کنید!
|
||
|
|
|||
|
۲۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
![]() |
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۲۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲,۷۲۹
طرفدار:
- كاربران بلاک شده
|
لطفا کسایی که نیازمند نیستند یارانه نگیرند ستاد مبارزه با گرفتن یارنه
|
||
|
|
|||
|
۲۲ فروردین ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |