| در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: neda1010
پیام:
۵۶۸
عضویت از: ۴ شهریور ۱۳۹۱
از: ایران
طرفدار:
- مسی و سسک - کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - کریمی - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
سلام همگي خوبين؟خوشين؟سلاامتين؟ دلم براتون تنگ شده بود |
||
|
بعد از حمله ی اعراب به ایران، عربی از مرد پارسی پرسید: چرا زنان شما حجاب ندارند؟! مرد پارسی گفت: حجاب زنان ما پلک چشمان مردان ماست... |
|||
|
۵ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
بیا معروف شدم!![]() عکسم رفت تو اینترنت!![]() |
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو
|
الان زبونم لال منتظر نیستید که ملت بیان بپرسن که کدومش شمایی؟ همچین توقعاتی که ندارید خدای ناکرده؟!
|
||
|
|
|||
|
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو
|
البته که ندارن البته اینجور عکس گذاشتن ایشون سابقه درازی داره.... احتمالا مثل اون مورد سال پیش عکاس خودشونن....![]()
|
||
|
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
دوستان با توجه به اینکه قرار شده فعلا به طور موقت تمام موارد مشمول کپی رایت، از قبیل نام و لوگوی باشگاه رو از سایت جمع کنیم، تصمیم گرفتیم لوگویی مخصوص خودمون طراحی کنیم. چند طرح اولیه زده شده که خروجی اولیه این طرح هست:![]() نظرات و پیشنهاداتتون رو برای تکمیل این طرح ارائه کنید. طراح: استاد علی رضایی
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
نقل قول Farewell Tito نوشته:دوستان با توجه به اینکه قرار شده فعلا به طور موقت تمام موارد مشمول کپی رایت، از قبیل نام و لوگوی باشگاه رو از سایت جمع کنیم، تصمیم گرفتیم لوگویی مخصوص خودمون طراحی کنیم. چند طرح اولیه زده شده که خروجی اولیه این طرح هست: ![]() نظرات و پیشنهاداتتون رو برای تکمیل این طرح ارائه کنید. طراح: استاد علی رضایی ![]() اخه رنگاش که مشخص نیست ![]() ![]() ولی بدک به نظرنمیاد ![]() اون قسمت سفید که عین پرچمه انگلیسه رو هم باید توش به کارببرید ![]() ![]() فنتش روهم کمی رسمی ترباشه بهتره به نظرم ![]() شبیه پرچم تیم های لیگ فاتزیه بعضی سایتاس ![]() |
||
|
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Farewell Tito نوشته:![]() نظرات و پیشنهاداتتون رو برای تکمیل این طرح ارائه کنید. طراح: استاد علی رضایی ![]() مخلصیم
|
||
|
|
|||
|
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
دوستان عکس رو تو یه صفحه جدید باز کنید رنگاشو می بینید.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده
|
|
||
|
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
|
۸ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
|
یاد ارم باشگاه والنسیا افتادم!![]() ![]() راستشو بگم؟؟ به دلم ننشست حالا نمیشه از ارم های قدیمی باشگاه استفاده کنیم تو سایت؟؟ ![]() چه گیرایی میدن ها! عوض تشکر کردنشونه ![]() نقل قول الان زبونم لال منتظر نیستید که ملت بیان بپرسن که کدومش شمایی؟ همچین توقعاتی که ندارید خدای ناکرده؟! چرا اتفاقا ![]() ![]() نقل قول البته که ندارن البته اینجور عکس گذاشتن ایشون سابقه درازی داره.... احتمالا مثل اون مورد سال پیش عکاس خودشونن....کدوم مورد؟؟ چرا من چیزی یادم نمیاد؟؟![]() نخیر! اخه من چطوری رفتم تو قسمت اقایون وایسادم کنار استاد عکس از بالای سن عکس انداختم؟؟ ![]() پ ن ![]() |
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۹ اردیبهشت ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

عکسم رفت تو اینترنت!
همچین توقعاتی که ندارید خدای ناکرده؟!