در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: آنتی رئال! | ||
![]() ![]() نام کاربری: PXIMN
پیام:
۱,۰۶۹
عضویت از: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳
از: کرج
طرفدار:
- Puyol - Xavi - Josep Guardiola - Ronald Koeman - Spain - Josep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول راوی نوشته:کاسیاس : دسیما از جام جهانی برایم مهم تر بود! کاسیاس بی شرف، لعنت به ذاتت! من تا به حال از هیچ بازیکنی نشنیده بودم که قهرمانی باشگاهش ( که حتی 4 بازیکن اسپانیایی هم در ترکیب دیشبش نبود ) رو به قهرمانی تیم ملی خودش ترجیح بده! یعنی عملاً به ملیتش پشت کرده! ایکر مقدس؟ در واقع باید گفت ایکر حروم زاده! خیلی جالبه ( در واقع خیلی شرم آوره ) اگه در این سایت یکی از دوستان بارسایی از این کثافت بی همه چیز تعریف و تمجید کنه! امیدوارم در جام جهانی به آرژانتین بخوری تا لئو مادرت رو به عزات بنشونه. همونطور که تا حالا در ال کلاسیکوها نوش جون کردی! عقده ای!!!! |
||
به کسانیکه به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنهایید |
|||
۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: X_Man
پیام:
۳۵۱
عضویت از: ۲۵ تیر ۱۳۸۶
از: Shahi
طرفدار:
- Lionel Messi - Ronaldinho & Rivaldo - پرسپولیس - آرژانتین و برزیل و اسپانیا - علی کریمی - یورگن کلوپ - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() من دیگه حرفی ندارم ![]() |
||
B A R C A F O R E V E R | |||
۵ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: 6+5=11
پیام:
۲,۲۲۲
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۲
از: iran
طرفدار:
- تک ستاره فوتبال جهان لیونل مسی - کلایورت . رونالدینیو - perspolis - هلند - مهدوی کیا . علی دایی. علی کریمی - فان مارويک - ali dai گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یعنی به خدا قسم اگه لاک پشت هم شانس این خوک ها رو داشت الان برنده دور 100 متر المپیک بود
|
||
۶ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
چقدر این عکس گویاست! کسی بزرگش رو نداره؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۶ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
متاسفانه هرچی فوتبال تو پادگان دیدم نحس بود. لعنتیا 2 دقیقه هم دووم میاوردن کار تموم بود. |
||
۶ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() آره به من نگاه کنین ! من عقده ای ـم ! من گل زدم ! من از مسی بهترم ! به من نگاه کنین ! |
||
۷ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۸ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فوق العاده بود این عکس ![]() |
||
|
|||
۸ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: e.g.joey
پیام:
۲۶۰
عضویت از: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- اینیستا - رونالدینیو - ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - اسپانیا - ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - پپ گواردیولا - ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
توروخدا طرز ایستادنو نگاه کنید ؟؟کاملا مشخصه تو بچگی قنداق نشده .پاهاش بخاطره همین باز مونده ،دهنش هم با حرکات پاهاش باز میشه...بخاطره پول و قراردادی که با دوربین های خودش بسته بوده این کثافت کاری ها رو در آورده ..مزحکه بقیه شده دلقک ... |
||
خدایا منم مثل خودت تنهام..به جهنمت دعوتم کن،زغال از تو دوسیب از من.... | |||
۱۰ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
دوستان این لباس جدید کهکشانی ها رو دیدید؟!؟![]() ![]() ![]() این دو تا رو در کنار هم مقایسه کنید.... ![]() ![]() ![]() من دیگه حرفی ندارم... ![]() بعد تازه این لباس رو با این مقایسه می کنن... ![]() ![]() ![]() ![]() فکر کنم کور رنگی هم به مشکلات لاعلاج(اگر درست نوشته باشم) رئالی ها اضافه شد... ![]() ![]() ![]() پ.ن: البته به خواهران عزیز میگم که قصد ندارم رنگ مورد علاقه تعداد زیادیشون رو مسخره کنم ولی دیگه هیچ مردی توی زمین صورتی نمی پوشه... ![]() |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |